Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    16. Travanj 2017. 20:19

Drage moje ljetnice, od srca vam želim sretan Uskrs! Uživajte sa svojim bebicama i obiteljima 😘😘😘

vjeverica8
    16. Travanj 2017. 20:52

Sretan Uskrs drage ljetne klokanice 🐇🐣🐥🥚😘😘😘

TPol
    16. Travanj 2017. 21:22

Sretan Uskrs drage ! 

Ugolina
    16. Travanj 2017. 21:32

Ena i podanici 😂😂😂😂😂

Sunshine1
    16. Travanj 2017. 21:45

2410

sretan Uskrs drage ljetnice!!puse od nas dvije

Dvije?🤔😎😉
    Sad tek vidim bucku na profilnoj 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

Sunshine1
    16. Travanj 2017. 22:28

Dakle ujutro sam taman napisala pola rrcenice i probudila se e sad mi od jutra isparilo sve.
    Petra ima cipelice😍😍 super izgledaju
    Lei dolazi drustvo,bit ce sigurno dobrica. Nama bila danas frendica iz ZD (nije Crazy 😂) i dobijela neku lijepu robicu...uglavnom kaze kako je T dobra curica i jako vesela. Ili je to predstava? A reko u globalu je dobra al voli pjevat😂😂😂
    Sanjarka ima novu bebu😂😂🤗 i spremna se za posao😱😱😱 uzas,a svima ce nam bit sok. Ja ne razmisljam,tako mi lakse,panicarit cu vikend prije. I ja spadam medu one koje stalno nesto kupuju. Al ja kupim i mm,njezinoj robici ne mogu odolit a sebi moram 😂😂😂 pogotovo za posao,ne mogu ko odrpanka medu direktore i predsjednike uprava. Al zato po doma i van posla ko odrpanka. 😅 to mi gust
    LLR ima veliku curu😍
    E i zapamtila da je Ugolina nostalgicna i da stize skoro nova beba😂😂😂😘🤗

Sunshine1
    16. Travanj 2017. 22:30

Dobijela😂😂😂😂🔫 
    *Dobila je!
    Pomijesala mi se slova

Sanjarka88
    16. Travanj 2017. 22:31

Udebljale se? 😉
    Ja bome jesam 😂
    Gigiju bio dan D, valjda mu sve ovo previše, cijeli dan ludilo. Počevši od mise u 8.30h, usli u kucu u 20h navecer, usput po novom nece da zaspe nigdje osim kuci pa je bio show u svekica, pao je tek u18h nakon sta ga je sveki izvela u setnji, a bio budan od 10h, koma. Svakako, zadnje vrijeme uspavljivanje nam uzasno teretno, faza nadam se.
    Sinoc prespavao noc, al je zato od 6.30 u pogonu...
    Umorna sam, tipkamo se sutra 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Travanj 2017. 22:34

Sunshine slike shopinga na sunce inace ti ne vjerujemo 😂
    Pa naravno da je Tena dobrica 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    17. Travanj 2017. 00:16

Evo kratko javljanje prije spavanja , nama bas nista nije išlo po planu . Prvo mama javila da ne moze doc a onda s tim prijateljima smo se jedva organizirali i lovili gdje cemo se nać a grad je prepun turista 🙈 I tako smo poremetili cupavici ritam i jedva nam zaspala
    Na veće u pola 3 🙄🙄🙄🙄 tako da smo opet nedjeljne planove mijenjali jer smo bili gotovi 😁 Svi je hvale kako je super beba i a ona uživa i miruje ali sad smo ušli u fazu da prvo place pa onda tek ide drugima dok ne upozna .... i mene grli hahah osim toga puže za mnom a to mi se bas ne sviđa .... 
    i da aktualan je prstić kažiprst sve s njim sada hahha presmiješno 
    Sanjarka joj Petrić zafrkava 
    Susnshine eto Tena izgleda kao i cupavica prava glumica . Sta si kupila? 
    Petra cipelice joj prebrzo to ide 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.