Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Travanj 2017. 22:24

Llr bravo za Lanu! Prava seka 😘
    Cestitke na zubicima 🎉🎉🎉🎉  

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

TPol
    12. Travanj 2017. 22:28

Ilani Nikolina je bas predivna tortica prelijepa ! Super da ste lijepo proveli dan ! 

A mi standard išli šetat , neće vadi ergo vamo tamo ode dan . Povrće neće

Littleladybug
    12. Travanj 2017. 22:36

ova mama je napokon legla u krevet 😄
    Ilani puca od ponosa ❤❤ odmori se, zasluzila si a Nikolina je stvarno predivna 😍
    LLR bravo za big sister; vjerujem da je L bio presretan 😁 cestitam Riti na zubicima 🎊
    Curica prijo imas zasto i bit ponosna 😘i na sebe i svoju veliku curu 😁
    Sanjarka Gigi zeza sa spavanjem ka i prijatelj, oci na pola koplja, pa se izvrne i sklopi ih al vec za sekundu je budan jer moze jos malo.divljat po kuci 😥😥
    uglavnom zamorno 😣 kuca je u neredu, dijete mi nije solidarno 😔 zavidim na sredenoj kuhinji jer moja vapi za krpom i deterdentom 
    idem lec jer se vec triput budio a zaspao je u 21 😪laku noc svima

Masha
    12. Travanj 2017. 22:45

Nikolinice sretan ti rockic! Divna si!

ejic
    12. Travanj 2017. 23:10

Ilani, nadam se da ste lijepo proslavili rodendan! 😙
    Nikolina je bas bas lijepa cura 😍😍😍😍😍 I mama se potrudila oko torte 😍😍
    Brojcana, uz spavanje, te odabrane pjesmice su jedino sto ga smiri. Tako mu rezem i noktice jer mi je lakse, ne moram paziti kako ga primim sto bi morala da mu rezem za vrijeme spavanja.
    Kod tebe uvijek veselo 😥
    Curice, bravo za tvoju najvecu curu! ❤❤
    Sanjarka bila vrijedna danas. Ja da sam nesto pocela uspjela bi sve zavrsit jer je u podne spavao 3,5h, ali ja bila ljena i cijelo vrijeme se kravila 🙈🙈 Ali zbog tog njegovog podnevnog spavanja nije htio spavati navecer pa danas ispalo da je imao samo 1 spavanac 😮😮😮
    Ni moj mene ne slusa. Ide prema palmi, ja kazem "ne", pogleda me, okrene se opet prema palmi i cupa je. Svako sljedece moje ne jednostavno ignorira 😁😁😁
    Teska odluka oko vrtica... 😕
    Llr, cestitam na zubicima! 😙😙 Velika seka povela brata 😍😍😍
    Znaci, mi danas imali samo 1 spavanac 😣😣 nadam se da mu to nece preci u naviku, onih 2x po 2h mi bas odgovaraju 😊
    Spustili smo danas i podnicu na kreveticu i sreca sto jesmo, slagala mu ja ogradicu, njega posjela u krevetic, on se uhvatio za dascice, prvo na koljena a onda na noge i uspravio se 😰😰😰 Da je to napravio nocas ili jutros zavrsio bi na podu 😢🤕
    Bas kao sto je curica rekla, preeeeebrzo rastu i treba uzivati svaku sekundu s njima. Tek kad sad pogledam taj njegov krevetic postanem svjesna da ja vise nemam onu maaalu bebu nego vec velikog decka koji postaje sve samostalniji 😢😢😢
    Zato sumerbaby, ostavi ti taj ves za peglanje i uzivaj s svojom curom!
    Toliko od mene za danas. Laku noc! 😙

Abies
    12. Travanj 2017. 23:23

Curice joj koji ponos! Bravo cućččut

Abies
    12. Travanj 2017. 23:32

Krivo dotakla.
    Dakle Curice bravo za tvoju veliku curu. Neka pucaš od ponosa 😘
    Ljubomorno si priželjkujem doživjeti slično 😁

Nikolina haljina torta 💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 
    Mi koje smo ju uživo vidjele... Predivna. Opčarana sam/smo. 

Mi bili u zg. Kupili cipele. Prve... Slika sutra.
    I hodala po stanu ko velika. Ja samo strepim nad njom da ne padne, a moram ju pustiti i taj dio. Sekinu, tj. tetkinu tortu nije htjela okusiti. 
    Laku noć. Čitam za koji sat

CrazyPuppet
    13. Travanj 2017. 07:36

Jutro ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼
    Ilani Nikolina stvarno predivna, ono wow ❤❤❤❤
    Evi sretan 10.minić 😘😘😘😘😘
    Curice bravo za tvoju curku, neka joj je cijelo školovanje uspješno 😘😘😘
    Mi spavali ok, bilo nekoliko buđenja, ali nisam ga stavila kod sebe u krevet pa čak jutros ne zavijam od bolova 😂
    Muža nikako nagovorit za Međimurje, već vidim da ću morat napravit scenu 😈 jer za slučaj da ostanemo tu moram sve pripremiti, a stvarno nemam volje više za ništa... Mogli bi na zajednički ručak s njegovom stranom obitelji, ali meni nema smisla provest blagdan s ljudima koje vidim jednom u 6mj... Ono nikad nitko nije slobodan ni za jednu kavu, i što bi sad ja svaki Božić i Uskrs morala s njima... A u Međimurju nisam bila od 9.mj 😔 
    Živcira me ovo vrijeme, stalno puše neki maestral ili tramontana, pa mi malac pun sline opet... Koliko god ja njega pokušavam zaštitit, svejedno... A ne možemo cijeli dan unutra biti...
    Idem lagano u akciju, nisam jučer baš uspjela ništa počistit, nadam se da ću bar dio uspjet danas
    😘😘😘

Littleladybug
    13. Travanj 2017. 09:02

jutro..noc katastrofa, zombi oboje..tata nas trenira da znamo kako ce nam bit iducih 6mj pa se ponasa kao da je u hotelu 🔫 ono odlazim, dolazim kad zelim, ti kuhaj peri spremaj za mnom, ok znam da radis i da si umoran al ono daj se malo aktiviraj ovih 20dana sta si tu jos..makar i intelektualno pa sudjeluj bar jezikom ako vec neces mrdnut nicim drugim..no dobro, idemo linijom manjeg otpora i ignoriramo ga 
    jucer nam je oko pocelo slinit, cica mi se opet upalila..kuca je blaga katastrofa, za Uskrs spremno nista nije niti znam jel ostajemo doma il idemo kod nekog na rucak..ma divota
    eto sad sam se iskukala i idem popit kavu, drugu, trecu, petu..i vani u setnju pa kad nikog nije briga nije ni mene 😁

13. Travanj 2017. 09:48

Dobro jutro mame!  
    Jel smiju u ovoj ekipi biti jednogodišnjaci? 😁 Mislila sam promijeniti tiker ali vidim da ide dalje pa onda nisam. Znači da možemo još jednom slaviti prvi rođendan 😁 Hvala još jednom SVIMA na čestitkama i lijepim komentarima, baš ste drage 😘😘😘. 
     Crazy, nadam se da ćeš uspjeti nagovoriti muža da odete malo do tvojih i da napunis baterije. 
    Abies super za cipelice. Pa da vama je krajnje vrijeme za njih. I tvoja Petra ima preljiepe okice 😍i visoka je curka, pravi sportski tip 😁
    Curica, bravo za tvoju veliku curu! Mogu si misliti kako ti se srce rastopilo, najljepši je osjećaj kada doživiš uspjeh svoje dijece. 
     Sanjarka, odlična robica! I vi polako idete na jedan spavanac. A možda onda bar bude jedan ali vrijedan 😀
     Masho šteta što ti nisi bila s nama na kavi. 
     Ellie, baš mi je drago što ti odobrili produljenje. I žao mi je što i ti nisi mogla doći na kavu. Slatka profilna, vidi se da je Ena baš vesela beba 😊
     Baby, drži se! Bit će boljih dana. Mužu daj račun za hotelske usluge 😁. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.