Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curicax3
    13. Travanj 2017. 15:04

Sanjarka88

Ejic Marcel otkrio nogice i sad si gotova 😆 kakva je danas situacija s dnevnim spavanjem?
    Crazy zasto muz ne zeli ic? Tlaka mu radi dugog puta ili?
    Babycoming tiha misa kod tebe… moj na dane sve a na dane se pravi da je u hotelu, ništa ja to ne kuzim. Mogla bi i ja svako toliko zamislit da sam u hotelu pa ne napravit nista jer eto taj dan sam umorna 🤔
    Ilani ne ne vi vise ne spadate pod bebe, vi ste vejiki 😍😍 i nemate sta radit s nama balavcima 😂
    Ugolina razmišljaš jos? 😂
    Curice među ostalim losiji vrtic ima ne zainteresirane frustrirane tete u ovom boljem teta mi odma prirasla srcu 😍
    Puno kupujem jeste, a jos moram mudricu opremit za ljeto 😱 hoces rec da ti ne trošiš puno s 3 cure u kuci? 😂
    Abies predivne 😍 kako je ona odraslaaa
    Mare uzivaj dok su svekici tu 😎😎😎

To se ja tjesim tobom😂stalno kupujem.Ni ne pokazujem da ne kazete da sam luda😂

uykmyjh
    13. Travanj 2017. 17:13

Abies

Moje prve cipelice!
    Mama još u šoku da trebaju😀

😍😍😍

Ellie00
    13. Travanj 2017. 18:41

Nikolina je preeeslatka u haljinici. Godinu dana. Da. Veliki su. Mi smo sljedeci. 😇
    Shopping. Ja sam dobra u zadnje vrijeme. Zasad ima sve a za ljeto cekam rodjendan da prodje pa cu onda. Idemo u sub ujutro u Roses, mm treba tenisice I svasta pa bi si I ja neku trenirku kupit mogla. 
    Abies cipelice su preslatke. Velika cura. Mi sve vise stojimo I hodamo uz namjestaj, ali se I dalje krivo dizemo 😢.
    E da mi imamo zadnjih par dana stalno jezik vani.

lan@luk@rit@
    13. Travanj 2017. 20:25

Pozdrav tete
    Ja imala bas dobar dan ,ujutro skupila cure i pravac setnja.mm ostao kuhat ja se pravim da sam u hotelu -treba nekad ..ako necu ja mislit na sebe nece niko😂😂😉popodne otisla u kozmeticarke pa na friz..
    Curice i ja stalno nesto kupuj al nestavljam da me potpuno ne proglasite ludom hahaa tako da znam kako ti je heh cak sam i mm jucer kupila majicu inace nemam obicaj njemu kupovati..
    Baby budi u miru s tm kao sto je neko i rekao brzo ce ic pa da vam budu lipi zadnji dani😍
    Sanjarka i ti kupujes ko velika bravoo 😘
    Petra me naprosto odusevljava prava je velika cura😇🤗🤗😎
    Mare uzivaj sa svekricima tj.nek oni uzivaju s djecom a ti malo odmori od njih hahaa
    Crazy nagovori muza ,treba ti predah ..vjerujem da nije lako kad nema ko uskocit🙄
    Ena veseljak mali😍
    Ejic navikni sw da imas velikog decka koji ce stalno od sada biti u 6 .brzini 🤗😇

curicax3
    13. Travanj 2017. 21:34

lan@luk@rit@

Pozdrav tete
    Ja imala bas dobar dan ,ujutro skupila cure i pravac setnja.mm ostao kuhat ja se pravim da sam u hotelu -treba nekad ..ako necu ja mislit na sebe nece niko😂😂😉popodne otisla u kozmeticarke pa na friz..
    Curice i ja stalno nesto kupuj al nestavljam da me potpuno ne proglasite ludom hahaa tako da znam kako ti je heh cak sam i mm jucer kupila majicu inace nemam obicaj njemu kupovati..
    Baby budi u miru s tm kao sto je neko i rekao brzo ce ic pa da vam budu lipi zadnji dani😍
    Mare uzivaj sa svekricima tj.nek oni uzivaju s djecom a ti malo odmori od njih hahaa
    Crazy nagovori muza ,treba ti predah ..vjerujem da nije lako kad nema ko uskocit🙄
    Ena veseljak mali😍
    Ejic navikni sw da imas velikog decka koji ce stalno od sada biti u 6 .brzini 🤗😇

Vidim ja da bi se nas dvije super slagale😂steta sta nisi blize

lan@luk@rit@
    13. Travanj 2017. 22:17

curicax3

lan@luk@rit@

Pozdrav tete
    Ena veseljak mali😍

Vidim ja da bi se nas dvije super slagale😂steta sta 

Bi sigurno hehe namirisala sam te ja odmah😂😂😂
    Nadam se kavi u 6 mj.pa mozemo nabacit jedan brzinski shopping🤔17.6 je natjecanje😎

Ugolina
    13. Travanj 2017. 22:20

Abies

Moje prve cipelice!
    Mama još u šoku da trebaju😀

Ajme vidi petre covjece..ona ko da ima dve godine a ne deset mjeseci...ljepotica!! Medene cipelice 😍😍

Ugolina
    13. Travanj 2017. 22:22

Ajme sanjarko, em jedan spavanac dnevno,em budan po noci?!? Cije ti je sad to dijete? 😂😂😂

Ugolina
    13. Travanj 2017. 22:24

Ellie00

Nikolina je preeeslatka u haljinici. Godinu dana. Da. Veliki su. Mi smo sljedeci. 😇
    Shopping. Ja sam dobra u zadnje vrijeme. Zasad ima sve a za ljeto cekam rodjendan da prodje pa cu onda. Idemo u sub ujutro u Roses, mm treba tenisice I svasta pa bi si I ja neku trenirku kupit mogla.
    Abies cipelice su preslatke. Velika cura. Mi sve vise stojimo I hodamo uz namjestaj, ali se I dalje krivo dizemo 😢.
    E da mi imamo zadnjih par dana stalno jezik vani.

Hahaha,moja odkad su zubi krenuli isto jezik stalno ima vani ko pas 😂😂😂😂 slatkica ena 😍😍

Ugolina
    13. Travanj 2017. 22:32

Danas bio zanimljiv dan..nazove me mama 😍😍😍😍 nakon posla i kaze:znam da s njom nista ne stignes,danas sam fraj,ako zelis da dodem,pomoc cu ti sve pocistit da imas cisto za uskrs 😂😂😂 eh,moja mama spada u one kaj za bozic i uskrs moraju imat ciste prozore i zavjese 😂😂 ja velim presuper,dodi.. Mama-odred za cistocu!!! 
    Dosla s burazom,jeli smo brzinski rucak,taman muz s posla i poslale njih muske i bebu s kolicima van u setnju,usput su odnesli papir,plastiku,staklo, prodat flase 😂😂😂 a ja i mama ubacile u warp brzinu i za dva sata polizale stan od do 💪💪💪💪 bas kazem muzu maloprije kako je super imat odjednom cist cijeli stan,to se nije dogodilo odkad mi je mama sve pocistila tamo negdje oko poroda 😂 ovako samo na rate cistim 🔫 ak je cista kuhinja,prljav je wc, kad operem wc, podovi su mi prljavi i tako u krug...sad mi bas nekako lijepo 💕 hvala mama,najbolja si 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.