jutro..noc katastrofa, zombi oboje..tata nas trenira da znamo kako ce nam bit iducih 6mj pa se ponasa kao da je u hotelu 🔫 ono odlazim, dolazim kad zelim, ti kuhaj peri spremaj za mnom, ok znam da radis i da si umoran al ono daj se malo aktiviraj ovih 20dana sta si tu jos..makar i intelektualno pa sudjeluj bar jezikom ako vec neces mrdnut nicim drugim..no dobro, idemo linijom manjeg otpora i ignoriramo ga
jucer nam je oko pocelo slinit, cica mi se opet upalila..kuca je blaga katastrofa, za Uskrs spremno nista nije niti znam jel ostajemo doma il idemo kod nekog na rucak..ma divota
eto sad sam se iskukala i idem popit kavu, drugu, trecu, petu..i vani u setnju pa kad nikog nije briga nije ni mene 😁
Hahaha,zadnja recenica je i moj moto 😂😂😂😂💪💪💪💪 samo vi u setnju,ko jebe sve drugo
Ajne,nikolina vec godinu dana,covjece...uskoro ce jedno po jedno pocet kapat i svi godinu dana 😲😂😂😂😂 jos dva mj i to je to..godinu i moja..
prebrzo to sve ide..nekako me lovi nostalgija,al opet,kad vidim da od one bespomocne male cendravice sad imam vec pravu malu prdacu koja me zajebava 😍😍😍😍 koja kuzi, komunicira u pravom smislu... A kaj su sve prosli do sad,te ti grcevi, pa prve bolesti, pa probavne tegobe, pa ti zubi, cendravosti, budenja..samo ih nesto muci i boli.. Moram prestat razmisljat i nes ic radit..
Prijo,bit ce bolje😘probajte sad ove zadnje dane provest u miru,znas da ce ti brzo falit kad ode.Sta ces,ne mozes ni s njima ni bez njih.
Crazy,svakako scenu!Odmorit ces i dusu i tijelo ako odes!A tvoji su i zasluzili da im dodete malo.
Abies,super cipelice😍
Opet salje sam😥
Sanjarka,htjedoh rec za vrtic...probaj se raspitat kakve su tete u kojem.To ti je najbitnije njima dok su ovako mali,jer se vezu za tete.A nije toliko bitno kakav je vrtic.
I super roba😍ti u opasnom shopingu stalno😂
Hello tete drage
Ilani Nikolina je predivna djevojcica torta je super
Baby tm u k... stjeraj,a ti uzivaj sa sinom
Crazy scenu napravi i pravac Medimurje
Meni svekici stigli pa ludilo u kuci sad su ih odveli u setnju,sladoled a ja i sirena kuci ljencarimo,rucak cemo tek oko 17h.
Sveki je jutros kupila kolace,jaja je ofarbala pa donijela tako da nista puno ne moram.
Hej mame 😘
Ja se kravim, da nebi slucajno sredivala kupaonu npr 😥 sin spava svoj prvi spavanac 🤔 mislim da se definitivno pokusava prebacit na jedan spavanac dnevno 😱
Nocas smo imali tulum od 4-6, on se probudio i jednostavno zamislio da je bas tada vrijeme za hodanje, posjedanje, puzanje, pricanje... nije nam se ni to nikad desilo, nadam se da mu ipak nece prec u naviku 😪
Jutros smo opet odradili mini shoping, ovaj put za mene par majicica za posao... jos malo, jos malo. Moram bit spremna jel haha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ejic Marcel otkrio nogice i sad si gotova 😆 kakva je danas situacija s dnevnim spavanjem?
Crazy zasto muz ne zeli ic? Tlaka mu radi dugog puta ili?
Babycoming tiha misa kod tebe... moj na dane sve a na dane se pravi da je u hotelu, ništa ja to ne kuzim. Mogla bi i ja svako toliko zamislit da sam u hotelu pa ne napravit nista jer eto taj dan sam umorna 🤔
Ilani ne ne vi vise ne spadate pod bebe, vi ste vejiki 😍😍 i nemate sta radit s nama balavcima 😂
Ugolina razmišljaš jos? 😂
Curice među ostalim losiji vrtic ima ne zainteresirane frustrirane tete u ovom boljem teta mi odma prirasla srcu 😍
Puno kupujem jeste, a jos moram mudricu opremit za ljeto 😱 hoces rec da ti ne trošiš puno s 3 cure u kuci? 😂
Abies predivne 😍 kako je ona odraslaaa
Mare uzivaj dok su svekici tu 😎😎😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji