Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    12. Travanj 2017. 16:39

Evi sretan minic 
    Curice bravo za veliku seku

Ugolina
    12. Travanj 2017. 21:14

curicax3

I moram s vama podijelit svoj veliki dan!Danas sam sa svojom najvecom curom bila na testiranju u skoli!Teta pedagog rekla da je ona za 5 plus i da zna i puno vise nego sto treba!Ponos do neba😎😍💪
    A istovremeno vidis kako je prebrzo narasla i da starimo i vrijeme leti i stvarno treba uzivat u svakom trenutku s njima,jer svaki je dragocjen

Bravo velika cura 💪💪😘😘 lijepo si to rekla

vjeverica8
    12. Travanj 2017. 21:51

Došla sam samo da Simonovoj novoj tajnoj simpatiji, djevojčici predivnih očiju i cool frizure zaželimo sretan prvi rođendan ❤❤❤❤😘😘😘 
    I slavljenici Evi sretan minic 

12. Travanj 2017. 21:58

Dobra vecer mame! Eto i prosao je nas veliki dan.Hvala jos jednom svima na cestitkama😘 Slavljenica maloprije zaspala,idem sad i ja u krpe,bas sam umorna.Evo slikice torte,na kraju je bila i s ljesnjacima i s cokoladom,Nikolini se svidjela😋

summerbaby
    12. Travanj 2017. 22:00

Nikolini sretan rodendan 🎈🎊🎉🎈🎈🎁🎁🎁🎁🎁
    Evi sretan minic 🌸🌸🌸
    Sanjarka, ves...ni pocela jos, da me nije sramota stavila bih ti fotku hrpe tih stvari da vidis 😏, ali razmisljam ovako - umjesto da sam peglala a nika mi visila pred crticima u hodalici, ovih par dana smo bile stalno vani u setnjama, naigrale se, bile po gostima i svaki dan je imala 2 kuhana domaca obroka, a to je bitnije od opeglanog vesa, jel tako? 😊😉

Ugolina
    12. Travanj 2017. 22:01

Predivna nasa slavljenica 😍😍😍😍😍 a ponosna umorna majko,u krevet!!

curicax3
    12. Travanj 2017. 22:01

Ajme stvarno je medenjak😍😍😍bas posebna curica.I svaka cast mami za tortu!Izgleda profi!

Sanjarka88
    12. Travanj 2017. 22:14

Dobra vecer ekipa 😘 ja cekam susilicu da zavrsi da slozim robu i odoh u krevet.
    Plan ciscenja kuhinje danas bio uspjesno obavljen 👍👍 gigi se umirio zadnja 2-3dana a otkad je svladao sve motoričke izazove valjda mu je zanimljivo pa se dosta sam zabavi no stalno trcim oko njega da se ne razvali negdje, hoce i u ogradicu samo je stalno na nogama u njoj al bar se ne moze udrit nigdje puno pa mi ona joker kad hoću nesto obaviti po kuci.
    Danas opet borba sa spavanjem. Spavao 10
    45-11.45  i jedva ga svladali oko 17. A bas mi bio uhvatio super ritam dva spavanca jedan kraći ujutro, drugi od cca 15-17 i to super stimalo, sad opet nesto minja a premali je za jedan spavanac samo 🤔
    A uspavljivanje? Muko moja nadam se faza neka, oci mu zaklopljene a on bas nebi spavao nego bi skakao...uvijek nesto 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

lan@luk@rit@
    12. Travanj 2017. 22:15

Sretan 1.rodendan predivnoj curici❤Nikolina zbilja si med medeni 😍💖💕💓💚💙❣💟💞💝💜💛Ponosna majko odmori nocas🤗
    Evi sretan veliki minic😗
    Curice bravo tvoju veliku curicu😘🤗
    Nama su napokon probile gornje jedinice -istovremeno.✔
    Velika seka je danas bila s drustvom u kinu.Smilovala se pa je povela brata(bio je najsretniji na svijetu)
    R je pristekana ,brljavi s hranom, opet joj je cica br.1 uh uh mirma noc svima😘

Sanjarka88
    12. Travanj 2017. 22:23

Ejic pa nije nam bas sva robica na mickeya 😂😂😂 volimo mi svasta nesto haha..ne vicem cijeli dan i zna sta to znači al svejedno me ne poslusa 🤔🤔🤔
    Ovaj bolji vrtic ne radi samo 8mj pa hajde nekako bi se i skombinirali
    Ilani al ona je stvarno premedena!!! 😍😍😍😍 torta savršen, bravo mama 😘 velika cura nasa! Znam koje je to uzbuđenje, mene jos pere i na mudricine rodjendane a kud nece na njegov prvi ❤ 
    Brojcana sto tm radi s tom nogom kad je stalno izvrce? 😂
    Curice bravo za tvoju veliku, mudru curu 😍 ponos mamin! 
    Summerbaby slobodno stavi sliku, necemo se rugat 😂 naravno da je važnije to sta si nabrojala 😉
    Vi koji ste svratili samo cestitat rockas, svratite nam cesce 😂🤗😋

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.