Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    12. Travanj 2017. 11:34

Sretan 1.rodendan velikoj Nikolini!!! 🎂🍰🎉🎊🎀🎁
    Sretan 10.minic Evi!! ❤💕🎉🎊
    Crazy, kad planiras u Medimurje? Mi dolazimo u pon pa bi mogle konacno neku kavu organizirati (da i nas dvije malo kafenisemo a ne samo ove purgerice i splicanke 😁😁 A ako nam je Ellie u to vrijeme u Vz onda bi mogle u 3+djeca na kavu 😉
    Kad planirate useliti? Jeste vec poceli s ugradnjom namjestaja?
    Sanjarka, i ti vices ne? Mene cudi kako jos psic nije poceo vikati "ne" kao Brojcanin Tesla koliko puta dnevno ja to ponovim 😁😁😁 Neka zubici sto prije izadu pa da onda oboje imate mir! 😘
    Bas vam super vas skromni ulov! 😍😍 Ali nista nije na mikica 🤔
    A vrtic, hmmmmm, teska odluka. Ja mislim da bi ti ovaj koji je otvoreni i ljeti bio bolji jer ces u suprotnom ljeti morati traziti alternative...
    Ellie, bravo za produzenje porodiljnog! Uzivaj s Enom kod kuce kad imas prilike! 😘
    Curice, Nikolinin poklon je prekrasan 😍😍 Pocelo je pocelo 😍😍😍
    Ja sam danas bolje. Bar vise nemam temp (ne znam ni zasto sam je jucer imala i to samo nocu i onda ujutro... Tko bi ga znao... I ne, nisam trudna, menga upravo prosla 😛 Nos jos curi ali cini mi se da se i tome blizi kraj. Nadam se da smo Marcel i ja za ovu godinu dosta odbolovali (mos mislit, ono pravo tek dolazi s jaslicama 😣😣).
    Djete spava vise od sat vremena, ja uzivam u kravljenju 😊
    Danas cu za rucak tjesteninu u umaku od gljiva i pilecim mesom, to mi najjednostavnije i najbrze, neda mi se komplicirati danas, a mozda mi umaka ostane i za sitra pa ni sutra ne moram kuhati 😆
    Sad dok se probudi moramo u dm i nabavku. Fali nam vec svega 🙈🙈
    Nadam se da je i kod vas tako lijepi dan kao kod nas! uzivajte!! 😙😙

12. Travanj 2017. 11:34

Drage ljetnice, hvala vam svima na lijepim željama i čestitkama od mene i Nikoline 😘😘😘😘😘 Ja sam toliko uzbuđena zbog njenog rođendana da vam ne mogu opisati, baš kao i prošle godine 😆😆😆 I prođe godina.... Uf ne mogu vjerovati. Tortu sam radila do jedan u noć jer se slavljenica budila svako malo i nisam mogla na miru raditi. Danas ukrašavanje. Evo još traje iz istog razloga. Moja nespavalica. Kad se ekipa okupi (popodne) kreće proslava. 😊 Sliku stavim navečer. Zasada vas pozdravljam. Bježim. Puse 😘😘😘

Sunshine1
    12. Travanj 2017. 11:41

Nikolinaaa sretan rodendan ljepotice! 😱😘😘🎂🍼💐

url=https://lilypie.com]

Ugolina
    12. Travanj 2017. 14:32

Sretan rodendan ti!!! 🎶🎶🎶🎶
    Sretan rodendan ti!!! 🎶🎶🎶🎶🎶
    Sretan rodendan,Nikolinice 😘😘😘😘😘😘😘
    Sretan rodendan ti!!!! 💕💕💕💕💕

Ugolina
    12. Travanj 2017. 14:32

Eva,sretan minic 😘

Sunshine1
    12. Travanj 2017. 15:13

Evi sretan minic!! Krenula i ona dvoznamenkasto😘😁

url=https://lilypie.com]

Jambica
    12. Travanj 2017. 16:02

Jambica svratila samo da obiljezi the day! Pocelo je, pocelo!!
    Sretan veliki 1. rodjendan nasoj lutkici Nikolini!!!

Nama danas 10.mjeseci, hvala na cestitkama!
    Eva je prava velika beba, vesela, znatizeljna, ali svaki me dan sa necime iznenadi. Znaci kao spuzva je. Dvaput joj nesto pokazem, vec ona sama fura. 
    I da i ja prokomentiram jucerasnje druzenje, nama je bilo presuper!! Vi ste se vec medjusobno i vidjele, ja sam marigmar upoznala tako da mi ovo super kad spojis napokon lica! Bebe su sve predivne!! 😍😍
    Eva jadna zeljna drustva i da ne gleda samo mene 24 sata na dan pa joj bila super promjena. 
    Puse svima

curicax3
    12. Travanj 2017. 16:07

Sretan minic Eva🍰😘

TPol
    12. Travanj 2017. 16:10

🍷🍷🍷🍷💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 sve najbolje Nikolinici našoj ! Pravoj maloj samici! 

curicax3
    12. Travanj 2017. 16:11

I moram s vama podijelit svoj veliki dan!Danas sam sa svojom najvecom curom bila na testiranju u skoli!Teta pedagog rekla da je ona za 5 plus i da zna i puno vise nego sto treba!Ponos do neba😎😍💪
    A istovremeno vidis kako je prebrzo narasla i da starimo i vrijeme leti i stvarno treba uzivat u svakom trenutku s njima,jer svaki je dragocjen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.