Sretan rođendan Baby!
Torte za naše bebe... Hm... Puding je zakon. A nije ni torta od mrkve loš izbor
Ja neću radit posebnu za njega. Jos ne znam koju cu al koju god da napravim probat ce malo. 12+ moze sve 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nisam mislila poslati nego enter. Ah
Ja više ne pokušavam uloviti. Pročitam brzinski i što upamtim.
Summer super o dohrani za naučiti. Mi već dugo na 3 obroka al opet ovisi o danu. Nemajka ja i kakao dala na ad. Mmmm am am se pjeva. 60u cugu popije. Juhe bajbolje pije iz čaše. I ja zadovoljna. Najmanje se zamaže i brzo gotovo.
Baš komentiram. Divan dan. Kažu i 26 bilo. Ok... Al tek je travanj. Prije par godina je znao past snijeg. Kakvo će ljeto biti?
Eh da Ejic cipele su predivne. Veliš deichman... One cvijetne su mi wow
Ilani veliš i sad plačeš na jedno oko... Veli mi doktor nije panika jer ne natiče i ne crveni i da je to klasičan primjer. Samo ona se bori ko mike tyson dok joj idem prema oku.
Jesam rekla da Nikolina ima rođendan kad i moja seka 💖 Seka, za motoriku ne znam, ali skrivala je što zna i pokosila sve oko sebe. Šutila pa su gledali jel gluha, nije. I nakon 1. (tik nakon, par dana) rođendana je progovorila odmah rečenicu.
Kakve posebne torte,moja vec sad jede ove nase, naravno ako nema tesko alergenih sastojaka
Pozdrav mame!
Prvo da i ovdje čestitam slavljenici, Baby, od srca sve najbolje, nadam se da ste lijepo proslavili!🌹🌹🌹
Ja sutra punim tridesetu 🙄
TPol, šaljem ti puse, čupavica je pravi karakter, traži puno akcije ali i mamine blizine. Naoružaj se strpljenjem i živcima. Imam i ja gnjavatora doma, znam kako je... 😘😘😘
Lucy podrška i tebi, drži se 😘😘😘
Dohrana, ja sam tu isto zbunjola, ovdje povrća i voća nema baš za kupit pa mu dajem kupovne kašice. Pomalo ću počet doma radit, ne stresiram se oko toga.
Ilani, jeste probali one vježbe po Bobathu? Navodno da sve bebe ne reagiraju na ove Vojtekove koje se primjenjuju u bolnici na fizijatriji 🤔
Ellie užas s neorganizacijom, ja ako idem naoružam se živcima, al užas im je ta trijaža 😥
Sanjarka drži se, moj je isto nešto pobarabio, baš krene cendrat u najgorem trenutku, ne smijem mu izaći iz vidokruga... Eh ti mamini sinovi 😂
Kroatina a baš tvoji nemaju mjeru 🤔 sakrij hranu, reci da je pas na dijeti, i nek si svoju kupi za pudlu 😂
Ne znam dalje, spava mi se, a Jakov mi skače po glavi...😘😘😘
Večer mame!
Ništa danas od mojeg presađivanja cvijeća, cure se otišle rolati popodne, muž nekom susjedu popravljati nešto (čudo jedno kako ljudi znaju kad je doma i zovu ga kao kućnog majstora za svašta i on nikad ne zna reći da ima svog posla, to kaže samo meni 😬) i tako nas dvije bile same vani cijeli dan. Spavala je jedanput od 13 do 14 i evo je, još je budna 😵, stvarno ne znam otkud joj energije. Opet je jako malo jela, skoro ništa. Ma baš zezaju djeca nekad. Ajde bar nije cendrala, bila je dobra
Sanjarka, Gigi je onda isto budući gimnastičar kad i u snu prepuze krevet 😁. Nikolina kad zaspi spava mirno, samo što se često budi. Za svijeću na torti vidjet ćemo, možda i hoće puhati, zadnje vrijeme sve imitira što radimo,miriše cvijeće, namiguje, kašlja, mršti se, baš je smiješna. Mislim da je otud i listanje slika na telefonu, vidi nas kako prstima prelazimo preko ekrana pa onda i ona tako.
Abies, seka ❤ valjda pripremala iznenađenje svima 😁 Petra uživa u kakao 😁 njoj bome i treba kad je tako neumorna.
Crazy, na Goljaku se vježba po Bobathu baš. A cura je totalno antisportski tip, očito je na mamu 😁 Trgnut će se već ona.
Ti si sutra slavljenica? I to 30.Tko radi tortu? Hoće biti veliko slavlje? Vidim da su ovnovi baš jako simpatični. Eto i Nikolina je ovan 😁❤
Ugolina pa nisam ni mislila raditi neku baš posebnu tortu ali opet ne bih ni čokoladnu bombu ili nešto sa orašastim plodovima, već nešto što je najprikladnije za prvi rođendan, mekano, kremasto sa puno mlijeka, pravu baby - tortu 😊
Vecer curke
Ugolina a sta da kazem ima i dalje te plikove,drzim joj ruku u zavoju jer danas dok je bila na puzlama je rukom zveknula od parket i pocela vristati.
Bio nam je ok dan,bila je raspolozena,lijepo je rucala i cak vecerala,hipp kasicu je sa gustom smazala. Jos mm pita sts ona najvise voli jesti da joj dajemo i napravimo,pa je danas imala vocni dan. Skuhala sam kompot od domacih sljiva i jabuka,pa sam joj izvadila jabuke i sljive i pomijesala sa plazmom.
Sortiraj odgovore
Najstariji