Vecer mame 😘
Ja cekam mudricu s trenigom. P i tata su na druženju kod mojih neka riba se pece. Hb nakon popodnevnog spavanca se probudio ok volje pa se dalo s njim izdržat popodne. Dobro mi doslo jer osim umora, živčanosti, glavobolje uspila sam spec prste na obe ruke dok sam nam pekla oslic u pećnici 😣😣😣😣 peklo je satima ko svi vrazi uzas! Spasila me mama dala mi domaceg kefira i drzala sam u njemu prst skoro sat vremena spasilo me!
Nadam se miru veceras da vas procitam 😘
Haha,uzas, a ja pofurila jezicinu jer sam morala probat vrelu juhu,u žlici su mjehuri isli 🔫🔫🔫🔫🔫
Kroatina uzasan dan jer ti je zbacao kupone?😂😂😂
Kad sam uvela meso🤔 bijelo nekako odmah,sa 6... Za Bozic (6,5mj) jela i janjetinu, kasnije nesto probala i odojak..teletinu prije mj dana kad sam nabavila i jela je nedavno patku...
url=https://lilypie.com]
Lucy ma mi smo vec radili test za alergiju na mlijeko jer je on na ad a to ima kravlje mlijeko u sebi. Ne mislim ga sad sopat sa km al eto bitno da je uvedeno😂nit pratim tablice nit ista….dajem mu hipp kasice…nekad sama nesto skuham..vec je jeo kuhanu janjetinu..kupila danas teletine pa cu mu sutra skuhat sa krumpirom. Nit me zanima tko sta kako uvodi i dal to ja radim pravilno il ne…ah..nemajka😄 bitno da on nije gladan i da je zdrav i sretan.
Zivjele nemajke!!! 🎉
Ugolina sad smo ispale jadne zacinjavateljice nemajke😂😂😂 pod zacinjeno ja podrazumijevam da joj povremeno posolim. Koristim himalajsku sol kao i nama. A i za nas se ne sjecam kad sam zadnji put vegetu koristila.
Sandrich ja joj jednom tjedno ribu,meso,2,3 puta. Ne prstim to bas🤔 mozda bi trebala. Nekada 3 dana za redom meso,nekada…svasta ima😂😂😂😅.
Sanjarkanadam se da ce prstic bit bolje!
Ilani nadam se da ces se ovu noc odmorit! Grozno mi je to kad su nervozni i cijeli dan im nis ne odgovara. Spucala bi ju u top. Al vjerujrm da ih nesto muci i da niti njima nije lako.
Hahaha,i kod ovog posta ponavljam- zivjele nemajke!!! 🎉
Vecer mame 😘
Ja cekam mudricu s trenigom. P i tata su na druženju kod mojih neka riba se pece. Hb nakon popodnevnog spavanca se probudio ok volje pa se dalo s njim izdržat popodne. Dobro mi doslo jer osim umora, živčanosti, glavobolje uspila sam spec prste na obe ruke dok sam nam pekla oslic u pećnici 😣😣😣😣 peklo je satima ko svi vrazi uzas! Spasila me mama dala mi domaceg kefira i drzala sam u njemu prst skoro sat vremena spasilo me!
Nadam se miru veceras da vas procitam 😘
Imam ja iskustva s opeklinama 😂 doduse ne prejakim, al na poslu bi se znala zeznit u brzini pa hvatat rukom vruce tece, tave, ruku sprzit vrelom vodom… Jedino sta je kod mene palilo je-ignoriraj. Okupiraj se toliko da ne stignes mislit na to. Svi savjetuju kao brzo pod hladnu vodu al od toga bi meni bilo jos gore… Trenutno olaksa a cim se maknes od vode bude jos gore 😂 tako da bi ja pod vrucu (ne vrelu) da mi kasnije bude lakse hahahah. Klin klinom!
Dosta mojih nebuloza, sad pitanjce. Koliko puta tjedno dajete meso? Koliko ribu? Koliko bezmesnih dana imate, ako uopce imate?
I da, za jace opekotine je dobro namazat medom!!! Isprobala sam to!! Upozoravam da te onda pece u pizdu milu materinu,jos gore bude trenutno, ali nikakav balon se ne napravi niti nis!! Eh ko moze durat nek proba!
Meso isto kako kad ,ak imam dam,ak ne nedam i tako, opterecenje oko njenih obroka-nula bodova 😂😂
Sunshine kad si uvela meso?
Cure užasan dan..uzaaaasaan..toliko su me nasekirali mama i muž koji je pobacao sve moguće kupone s popustima a da bi bio siguran da ih više neću ni dobit, bacio je i dm pismo…pa jebemuuuu…ajd bar sam našla u c&a 5 bodica za 70kn 🎉🎉🎉
Oprosti,ali nasmijala sam se tvojoj muci..bacio kupone s popustima??? Zasto??'' previse kupujes ili kaj nisam skuzila
Jer eto...i bez dm pisma možeš samo preko kartice podic novu knjižicu...a staru ne znam..to njega morate pitat...majmun..
Ma imam tešku situaciju s materom doma..jako su teški moji starci..evo obecajem sutra kad sjednem na komp napišem..ukratko uzima bez pitanja hranu koju ja kupujem za svog izbirljivog dobermana za svoju pudlu..i dođe tak jednom do dvaput tjedno i uzme kilu hrane..pa daj ono..a danas vrhunac..hrana stigla, otvorila vreću prije nego što je došla k meni na kat uopće i uzela si..bez pitanja..bez obavijesti...caka je u tome da ja tu hranu plaćam skupo i bez odobrenja mm a ona dođe i uzme skoro pol hrane..i onda svaka dva tjedna daj 330 za hranu..pudla jede kajgod...a doberman neće i stvarno treba izmišljat toplu vodu da jede 🙄🙄🙄
Jer eto…i bez dm pisma možeš samo preko kartice podic novu knjižicu…a staru ne znam..to njega morate pitat…majmun..
Ma imam tešku situaciju s materom doma..jako su teški moji starci..evo obecajem sutra kad sjednem na komp napišem..ukratko uzima bez pitanja hranu koju ja kupujem za svog izbirljivog dobermana za svoju pudlu..i dođe tak jednom do dvaput tjedno i uzme kilu hrane..pa daj ono..a danas vrhunac..hrana stigla, otvorila vreću prije nego što je došla k meni na kat uopće i uzela si..bez pitanja..bez obavijesti…caka je u tome da ja tu hranu plaćam skupo i bez odobrenja mm a ona dođe i uzme skoro pol hrane..i onda svaka dva tjedna daj 330 za hranu..pudla jede kajgod…a doberman neće i stvarno treba izmišljat toplu vodu da jede 🙄🙄🙄
Zivite kod tvojih?
Da...u kući smo i imamo svoj kat...potpuno odvojeni...a inače su toliko zainteresirani za nas da se čak ne pojavljuje vidjet si unuka gore
I da,imas dobermana 😲😲😲 serem od straha samo dok procitam 😥
Maloprije idem do ducana i usput bacit smece i tako izlazim ja iz smetlarnika kad ispred mene na hodniku mrcina od džukele s vlasnicom 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲 srce upalo u petu istu sekundu..i pobjegnem nazad u smetlarnik i virim kroz poluzatvorena vrata...pas me pogledo ko da nisam normalna,a vlasnica se vec navikla 😂 samo mi je rekla bok.. Jebote jednom idem ja s malom van i vucem kolica i ko za vraga eto ti nje i te mrcine, e, udrala sam se u pizdu materinu..i ona ko dobra susjeda meni pridrzava vrata od zgrade da ja izadem..aha,da,kraj te mrcine,jok... Velim ja njoj,ne trebas mi drzat vrata,ali jel molim te mozes otic s cuckom malo dalje dok ne izadem 😂😂😂😂 joj grozno...neugodno
Sortiraj odgovore
Najstariji