Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    31. Ožujak 2017. 16:44

A kaj bi vi dalmosice drugo nego se kupale u maslinovom 😂😂😂
    A zacinjeno,ja to njoj minimalno, a nekad i preskocim, da ne mislite sad da ju krkam dijete tu sa soli i vegetom 😂😂😂
    Tpol tocno tako je meni bilo sa zlicom prije nekih dva tri mjeseca,mislim isto u doba  kad je bila stara ko cupavica, sve mi jasno i drzim fige, kad propuze kako spada i pocne konkretno svijet istrazivat,onda ce bit drugacije!! Al isto mi bilo,muz nije kuzio,frendice nemam kome pricat,jedina s djetetom,a druge u svojim boljkama, mama isto samo baca komentare poput-a kaj ste mislili da je lako imat dijete, znas ono,ona frajerica ima cetvero jel...ono,da, cekala sam skoro tri godine u braku da idemo radit uopce dijete jer sam mislila da je lako..ah..nije zlonamjerna al uvijek me to ispali...sveki me u to doba jos isto nervirala u pm i niti na kraj pameti ostavit ju nrkom tak cendravu... Na wc nisam isla ili sam trcala,prestala cistit, eventualno kuhala nekako uz nju nezahtjevna jela kaj ne treba previse stajat uz sparet,ma uzas... Nocu se budila abnormalno... E tada smo poceli na podu kampirat jer to nije vise bilo normalno 😂😂😂 Mislim da je faza...

Lucy16
    31. Ožujak 2017. 18:14

Moj plače cijelo popodne!!!! Neće spavati a ne može gledati. Spizdit ću. Cijeli dan sama. Bila kod sestre malo, ona morala na vrt, ja se ne smijem maknut od ovoga. Valjda ga i zubi muče. Za poludit.

TPol
    31. Ožujak 2017. 18:31

Drage mame hvala bas ste me utješile , bas je valjda mi danas spoj te neke njene faze i lošeg mog dana , Ilani super ideja za svekrvu bas cu vidit dal ima volje da šeta s njom 
    Ugolina a Aj super da se zlica sad zabavi vise sama valjda će i moja 😁 Babycoming probaj lambadu meni mare dala recept bas je super i puno ispadne a izgleda fency s tolko redova heheh 
    Lucy drži se izgleda da im je takav dan 

Sanjarka88
    31. Ožujak 2017. 20:35

Vecer mame 😘
    Ja cekam mudricu s trenigom. P i tata su na druženju kod mojih neka riba se pece. Hb nakon popodnevnog spavanca se probudio ok volje pa se dalo s njim izdržat popodne. Dobro mi doslo jer osim umora, živčanosti, glavobolje uspila sam spec prste na obe ruke dok sam nam pekla oslic u  pećnici 😣😣😣😣 peklo je satima ko svi vrazi uzas! Spasila me mama dala mi domaceg kefira i drzala sam u njemu prst skoro sat vremena spasilo me!
    Nadam se miru veceras da vas procitam 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    31. Ožujak 2017. 21:10

Lucy ma mi smo vec radili test za alergiju na mlijeko jer je on na ad a to ima kravlje  mlijeko u sebi. Ne mislim ga sad sopat sa km al eto bitno da je uvedeno😂nit pratim tablice nit ista....dajem mu hipp kasice...nekad sama nesto skuham..vec je jeo kuhanu janjetinu..kupila danas teletine pa cu mu sutra skuhat sa krumpirom. Nit me zanima tko sta kako uvodi i dal to ja radim pravilno il ne...ah..nemajka😄 bitno da on nije gladan i da je zdrav i sretan.

31. Ožujak 2017. 21:16

Večer mame! 
    Danas je očito nešto u zraku kad su bebe nervozne i cendrave. Nikolina je danas spavala dva puta po pola sata, popodne je bila nemoguća, hoće na ruke, primim je, otima se, spustim, deracina i tako ukrug. Slabo je i  jela. Pred večer sam joj namazala zube gelom iako ne vidim da ide nešto pa kao da se malo smirila. Jedva čekam da zaspi jer sam krepana, prošla noc je bila jako loša, možda nočas bude bolje. 
    Sanjarka jao za prst 😦😦😦 nadam se da je kefir spasio stvar i sve će brzo proći. 

uykmyjh
    31. Ožujak 2017. 21:31

Sanjarka88

Vecer mame 😘
    Ja cekam mudricu s trenigom. P i tata su na druženju kod mojih neka riba se pece. Hb nakon popodnevnog spavanca se probudio ok volje pa se dalo s njim izdržat popodne. Dobro mi doslo jer osim umora, živčanosti, glavobolje uspila sam spec prste na obe ruke dok sam nam pekla oslic u pećnici 😣😣😣😣 peklo je satima ko svi vrazi uzas! Spasila me mama dala mi domaceg kefira i drzala sam u njemu prst skoro sat vremena spasilo me!
    Nadam se miru veceras da vas procitam 😘

Imam ja iskustva s opeklinama 😂 doduse ne prejakim, al na poslu bi se znala zeznit u brzini pa hvatat rukom vruce tece, tave, ruku sprzit vrelom vodom... Jedino sta je kod mene palilo je-ignoriraj. Okupiraj se toliko da ne stignes mislit na to. Svi savjetuju kao brzo pod hladnu vodu al od toga bi meni bilo jos gore... Trenutno olaksa a cim se maknes od vode bude jos gore 😂 tako da bi ja pod vrucu (ne vrelu) da mi kasnije bude lakse hahahah. Klin klinom!

Dosta mojih nebuloza, sad pitanjce. Koliko puta tjedno dajete meso? Koliko ribu? Koliko bezmesnih dana imate, ako uopce imate?

Sunshine1
    31. Ožujak 2017. 21:46

Ugolina sad smo ispale jadne zacinjavateljice nemajke😂😂😂 pod zacinjeno ja podrazumijevam da joj povremeno posolim. Koristim himalajsku sol kao i nama. A i za nas se ne sjecam kad sam zadnji put vegetu koristila.
    Sandrich ja joj jednom tjedno ribu,meso,2,3 puta. Ne prstim to bas🤔 mozda bi trebala. Nekada 3 dana za redom meso,nekada...svasta ima😂😂😂😅. 
    Sanjarka nadam se da ce prstic bit bolje!
    Ilani nadam se da ces se ovu noc odmorit! Grozno mi je to kad su nervozni i cijeli dan im nis ne odgovara. Spucala bi ju u top. Al vjerujrm da ih nesto muci i da niti njima nije lako.

url=https://lilypie.com]

croatina
    31. Ožujak 2017. 22:05

Sunshine kad si uvela meso?
    Cure užasan dan..uzaaaasaan..toliko su me nasekirali mama i muž koji je pobacao sve moguće kupone s popustima a da bi bio siguran da ih više neću ni dobit, bacio je i dm pismo...pa jebemuuuu...ajd bar sam našla u c&a 5 bodica za 70kn 🎉🎉🎉

Ugolina
    31. Ožujak 2017. 22:20

Lucy16

Moj plače cijelo popodne!!!! Neće spavati a ne može gledati. Spizdit ću. Cijeli dan sama. Bila kod sestre malo, ona morala na vrt, ja se ne smijem maknut od ovoga. Valjda ga i zubi muče. Za poludit.

😥😥😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.