Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    31. Ožujak 2017. 00:33

Ugolina

sandrichx3

E da, zubic je ko iglica, nije jos izasa, a bocka, grebe 😁 samo tockica

Bravo lovre!! Jel bio koma prije neg je izaso? Moja je cendrava al zuba ni z

Ma ovaj je dva dana dobrica dva dana nemoguc... I to tako od rodjenja, pun mi ga je k vise  tako da neznam vise, ima je samo temp 37 pa nisam bila sigurna jeli od ziba ili cijepljenja koje je bilo dan prine zuba 😩

TPol
    31. Ožujak 2017. 00:38

Evo o mene 
    Ilani pusu šaljem 😘😘
    Bellaru vjeverica lijepo je kad napišete post ❤️
    Ejic nebi znala moja jos najviše cica kasice oce samo voćne na sve ostalo kašlje iskašljavanje pljuje pravi kisele face trese se hahha .... ja čekam da se posjedne mozda će joj blw bit zanimljiv 
    Da mm kaže slao mi poruke jer se uspaničio kaže nije mu dugo tako plakala pa nije znao sta će .... a reko bome ja nemogu doletit ... 
    išli smo danas u goste poremetili joj ritam i evo tek mi je sad zaspala na meni ☹️
    Sumerbaby kolko jede tvoja ?
    Babycoming da ti muški se naljute za cas 
    Danas sam pokušavala po kući s njom Napravit stvari ali jedva oprala dvije mašine i osušila znaci namjerim se na nesto place cendra uzmem je igra se taman nesto radim ona opet , bolje ostavit hehe
    Croatina ovde se sve zaljubljuju samo se prave 😇😇😆😆

Littleladybug
    31. Ožujak 2017. 07:53

🍻🍻🍻🍻 za mene i Tpol, ko hoce nek se posluzi ☕☕☕☕🍵🍵🍵🍼🍼 za ostale 😂
    Dobro jutro 

uykmyjh
    31. Ožujak 2017. 07:55

🍒🍎🍐🍓🍳🌯🍕🍗🍩🍪🍫 mislim stvarno 😛

Littleladybug
    31. Ožujak 2017. 08:09

evo procitala zaostatke..
    Lucy da, skuzila sam po slici s ciklom..vidim poznato mi dijete 😂 
    Kroatina welcome, bome teska prica je iza vas..zato sada gustajte na najjace..blw, ja sam se vec izjasbila da meni beba nece bit voda nicega 😂 premlad je on jos za to 😂😂 a zaljubljivanje, moze ti dojenje imat veze sa libidom, al to ti je vise u glavi..mene je vise mucila suhoca al onda su mi ove tete sta se zaljubljuju svakodnevno 😂 dale recept za pomoc i sad nemamo nikakvih problema 😂ustvari imamo problema, mmu nikad dosta 😂
    Sandrich oces ga opet dat ciganima 😂 Lovre ti pokaze dva dana kako bi to moglo bit sve super, divno i krasno  al onda ipak odluci da je bolje zajebavat 😂
    ja nemam problema s cicama, to je veselje za cijelu obitelj 😂😂
    Ejic sto se tice mlijeka, pokusaj iskombinirat da mu ujutro prvi i navecer zadnji ovrok bude mlijeko..pa makar i ako manje ml da popije..ipak je njima mlijeko glavna hrana do godine dana, ostalo je sve dohrana..tu veceru ako zelis uvest i mislis da mu treba probaj taj griz koji si mu davala na bocu napravit na gusce pa dat na zlicu kao kasicu
    neka ti shoppingiras, i ja bi da mogu 😂😂 cipele prekrasne 😍 
    Bellaru  i tako baka uvela km 😂 zena se snasla, sta ces sad 😁
    ostatak sam opet zaboravila 😂
    aaa. Sanjarka jednostavan taj recept, cini mi se slicno kuglofu s mandarinama sta sam radila..
    kod nas noc klasika, prvo budenje ajd oko ponoci..pa duda, pa sisa, pa tapsanje po guzici do 7 i onda se mm uvati klapat po kuci i naravno probudi gaaaa..ja dobijem sizu jer smo mogli bar jos malo odspavat i onda mm sizne na mene jer sam prigovorila 😂 i sta da mu ja kazem osim da je lud 😂

Lucy16
    31. Ožujak 2017. 10:57

Ejić, i ja sam vjenčane cipele kupila u Diechmanu, ali crvene su bile jer sam imala bijelo-crvenu kombinaciju i vjenčanica mi je bila s crvenim. Tvoje su mi prekrasne, i jedne i druge.
    Ja pratim na fejsu grupu domaće kašice za bebe i je da su one tamo rigorozne po nekim stvarima, ali ne šopam maloga previše. Do podne mu dam kašicu, voće ili povrće, ovisi što i to pojede oko 150-200 g s tim da više voli kupovne nego ono što mu ja napravim. Kupujem samo hipp jer su najprirodnije, bez aditiva, šećera i svega ostaloga. Preko dana samo cica i navečer mu napravim od hippa isto kašicu ali praškastu što se radi s vodom. Muž mi radi u hippu i kaže da je to sve tamo prirodno, čisto, ekološko, bio..... Većina njihove hrane nema baš neki okus baš zato što je sve bio i bez šećera. I samo uz to mali ima 9700 g sa 7 mjeseci!!!! Očito imam i jako kvalitetno mlijeko.
    Dajem mu samo hranu koja je baš naša, ništa ne kupujem jer tko zna kakvo je to kupovno  (krumpir, mrkva, cikla, šljive, piletina). Jabuka npr.nemamo zbog mraza prošle god pa mu kupim kašicu s jabukom, kruškom,bolje i to nego ono špricano.
    Kažu da je dijete do god dana dojenče i da bi mu glavna hrana trebala biti mlijeko, majčino ili ad. Možda je sa 7 mj previše da ima 3 obroka??
    Bellaru, dr.mi prekjučer dala neku knjihu o dohrani i tamo je uspoređeno kravlje, kozje, majčino i mislim ovčje mlijeko. Mlijeka životinjskog podrijetla nemaju dovoljno minerala i vitamina koja su potrebna maloj djeci, a nečeg imaju čak i previše što im opterećuje bubrege i jetru. A danas ima i jako puno alergija na kravlje m. Ja ću s njim pričekati do god dana.

ejic
    31. Ožujak 2017. 11:00

Baby, hvala na savjetu!😙 Da, bas me toga strah, njemu bi mlijeko moralo biti glavni obrok a on tokom dana nece ni jednu bocu mlijeka popiti... Probat cu ga malo "preokrenuti" po tom pitanju. A bas nam lijepo krenulo i sad opet brljavi. Sad kasnije mi palo na pamet da to mozda opet zbog ad2 jer je bocu po danu poceo odbacivati kad sam mu opet pocela mjesati par zlica ad2 u bocu. Cini mi se da bi on ad1 pio do godine dana da moze 😥 A vidim da mu ad1 vec preslabi. Pojede 240ml u 20h i oko ponoci vec pocne cendrati jer bude gladan, ali ja to onda obicno nategnem min do 1h da ne bude u 4 opet gladan ako se u ponoc vec najede... Sad kad umjesam par zlica ad2 onda je malo bolje, sad pocne cendrati tek oko pol 1-1 ali cesce oko 2 i sit do 9 kad mu dajem voce...
    Nasa noc prosla standardno, do 1h se svega 2x budio, od 1 do 3 nekih 4x (zadnje cendranje cak i mm preuzeo i njemu zaspao 😤). Da ga ja nisam isla u 5 pogledati jer mi se preko babyphona cinilo ko da je glavicu zabio u ogradicu, valjda bi spavao i bez budenja do 7, ali me cuo pa poceo cendrati, dala malo vode i u 7 me probudio placem (sto je za njega cudno jer se jaaako rijetko probudi u placu). Probala ga po vratu i ucinio mi se topao, mjenjam pelenu, mjerim temp 38.9 😤 Nisam stavljala odma cepic jer sam mislila da se mozda samo jako ugrijao u krevetu posto je obuceni u bodi, pidzama i jos se zamotao u dekicu. Mjerila nakon 20min, palo na 38.6, nakon jos 15min opet isto i onda mu dala cepic koji je brzo skinuo. Nadam se da su u pitanju samo zubici... Ped kaze da od cijepiva ne moze biti jer je bio u pon cijepljen, onda imao temp, ut, sri i cet nista i danas ujutro opet temp. Da je od cijepiva onda bi i ove dane imao temp. Sad spava pa cu provjerit temp kad se probudi. Planirali smo danas za hrv ali ako ce opet imati temp onda nejdemo nikud.
    Moram ici sad kuhati, mm ve doci gladan s posla. Zelim svima ugodan dan! 😙

Lucy16
    31. Ožujak 2017. 11:01

I da, mali sinoć bio budan do 23.30, onda sam ga uspavala i prvo buđenje jutros u 4, drugo i zadnje u 7. Malo nas je tukao u krevetu dok smo mi još spavali, pa sam ga stavila u viper i gledao je crtiće sat vremena bez glasa dok smo mi još odspavali taj sat. Ne znam kako da mu uvedem nekakav raspored spavanja? Preko dana kad bi trebao, neće spavati, onda zaspi popodne i produži kao sinoć.

Ugolina
    31. Ožujak 2017. 11:04

ejic

Da vas i ovdje pitam. Znaci moje djete ujutro pojede pola vocne kasice, izmedu 12 i 15h (ovisno o tome kad ustanemo, kad jede dorucak i kad se probudi s podnevnog spavanca) cijelu povrtnu kasicu, za veceru sam mu dosad davala bocu ili rizine pahuljice ili gris, sad to vise nece. Probala sam mu i mlijeko prije tog podnevnog spavanca ali nece. On meni sad vise po danu nece ad piti. U 20h popije 240ml i izmedu 1-3h jos 180-210ml. S onim vecernjim mlijecnim obrokom smo uvijek bili na oko 500ml ad dnevno, sad smo malo ispod toga. Jel bi mu mogla sad vec uvesti 3.obrok? U subotu je imao tvrdu kakicu i mm je tek oko podneva isao kupiti kasicu od sljive, to mu nisam mogla dati za rucak jer je za dorucak jeo voce pa sam mu to dala za veceru, s uzitkom je smazao pola kasice. Jel to znaci da je spreman na 3.obrok iako ni dorucak jos nije onako da pojede cijelu kasicu od jednom? Ali on vise ne trazi ad nakon dorucka pa smatram da smo taj obrok sasvim uveli. Veceru sad uvijek nesto izmisljam. Kad ne pojede cijelu povrtnu kasicu u komadu onda mu ostatak dam oko 16-17h, ili mu slozim baby griz ili bocu u nadi da ipak nesto pojede tako da nije od 15-20h gladan, ali on svega toga jako malo pojede… Nije da gubi na kilazi jer se sad pravo zbucao, ali ne znam jel to njemu dosta i praviljno rasporedeno…
    Tako sad sam se raspisala o njegovom ponovnom brljavljenju hranom i sad mogu spavati. Laku noc! 😙

Zeno,ne slusaj druge nego svoje dijete!! Vrlo jasno ti daje do znanja da zeli papat navecer!! Samo naprijed!!! 😂

Ugolina
    31. Ožujak 2017. 11:06

sandrichx3

Ugolina

croatina

Waaaaat 😂😂😂😂😂😂😂
    Pa kak? Otkrijte mi tajnu.. ima veze s dojenjem?

Aaahaha mare ne doji,ja dojim, eto mislim da nema veze

Suhoca ima veze s dojenjem, valjda nesto i libido… Citala i zaboravila, eto koliko mi je bilo bitno 😂 meni je isto u glavi da su cice sada njegove, njegova hrana i nema diranja! Zaljubimo se jednom mjesecno i doobro je sve 😂

Aaahaha,ma nema te suhoce koju onaj lubrikant nemre rijesit 😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.