Ulovila me alergija neka. Jucer bilr kod druge babe...luvada,hos ja sjela na dekicu i njoj cupkala travu. Danas oci spekule,bis curiiii
Druga tura vesa se oere,jos dvije cekaju na red!
Odlucila sam preko dana kaj napravim napravim dok spava ili s njom. Kako sad zaspi kasnije navecer ako radim nis ne odmorim...idem procitat.
Gigi zlocestoco!!!!
url=https://lilypie.com]
evo procitala zaostatke..
Lucy da, skuzila sam po slici s ciklom..vidim poznato mi dijete 😂
Kroatina welcome, bome teska prica je iza vas..zato sada gustajte na najjace..blw, ja sam se vec izjasbila da meni beba nece bit voda nicega 😂 premlad je on jos za to 😂😂 a zaljubljivanje, moze ti dojenje imat veze sa libidom, al to ti je vise u glavi..mene je vise mucila suhoca al onda su mi ove tete sta se zaljubljuju svakodnevno 😂 dale recept za pomoc i sad nemamo nikakvih problema 😂ustvari imamo problema, mmu nikad dosta 😂
Sandrich oces ga opet dat ciganima 😂 Lovre ti pokaze dva dana kako bi to moglo bit sve super, divno i krasno al onda ipak odluci da je bolje zajebavat 😂
ja nemam problema s cicama, to je veselje za cijelu obitelj 😂😂
Ejic sto se tice mlijeka, pokusaj iskombinirat da mu ujutro prvi i navecer zadnji ovrok bude mlijeko..pa makar i ako manje ml da popije..ipak je njima mlijeko glavna hrana do godine dana, ostalo je sve dohrana..tu veceru ako zelis uvest i mislis da mu treba probaj taj griz koji si mu davala na bocu napravit na gusce pa dat na zlicu kao kasicu
neka ti shoppingiras, i ja bi da mogu 😂😂 cipele prekrasne 😍
Bellaru i tako baka uvela km 😂 zena se snasla, sta ces sad 😁
ostatak sam opet zaboravila 😂
aaa. Sanjarka jednostavan taj recept, cini mi se slicno kuglofu s mandarinama sta sam radila..
kod nas noc klasika, prvo budenje ajd oko ponoci..pa duda, pa sisa, pa tapsanje po guzici do 7 i onda se mm uvati klapat po kuci i naravno probudi gaaaa..ja dobijem sizu jer smo mogli bar jos malo odspavat i onda mm sizne na mene jer sam prigovorila 😂 i sta da mu ja kazem osim da je lud 😂
Veselje za cijelu obitelj, placeeem aaahaha 😂😂
Ejic za ad ti stvarno nebi znala,ali kako ti Ugolina kaze ako vidis da bi jeo,daj mu. Tena nekada ima 3 dorucka😅😅😅 kad hoce jest i ako nedam cendra, i nije jos previse i nije debela. Mlijeka isto mislim da ne popije 500 ml.zdrava je,ne opterecujem se. A kolko bi nakon godine trebali pit? To nisam nigdje procitala. Nekako je to sebi Marcel okrenuo. Ovo sve kaj popijr preko noci bi trebao po danu. On nadoknaduje sve preko noci...mudar je.
url=https://lilypie.com]
Da vas i ovdje pitam. Znaci moje djete ujutro pojede pola vocne kasice, izmedu 12 i 15h (ovisno o tome kad ustanemo, kad jede dorucak i kad se probudi s podnevnog spavanca) cijelu povrtnu kasicu, za veceru sam mu dosad davala bocu ili rizine pahuljice ili gris, sad to vise nece. Probala sam mu i mlijeko prije tog podnevnog spavanca ali nece. On meni sad vise po danu nece ad piti. U 20h popije 240ml i izmedu 1-3h jos 180-210ml. S onim vecernjim mlijecnim obrokom smo uvijek bili na oko 500ml ad dnevno, sad smo malo ispod toga. Jel bi mu mogla sad vec uvesti 3.obrok? U subotu je imao tvrdu kakicu i mm je tek oko podneva isao kupiti kasicu od sljive, to mu nisam mogla dati za rucak jer je za dorucak jeo voce pa sam mu to dala za veceru, s uzitkom je smazao pola kasice. Jel to znaci da je spreman na 3.obrok iako ni dorucak jos nije onako da pojede cijelu kasicu od jednom? Ali on vise ne trazi ad nakon dorucka pa smatram da smo taj obrok sasvim uveli. Veceru sad uvijek nesto izmisljam. Kad ne pojede cijelu povrtnu kasicu u komadu onda mu ostatak dam oko 16-17h, ili mu slozim baby griz ili bocu u nadi da ipak nesto pojede tako da nije od 15-20h gladan, ali on svega toga jako malo pojede… Nije da gubi na kilazi jer se sad pravo zbucao, ali ne znam jel to njemu dosta i praviljno rasporedeno…
Tako sad sam se raspisala o njegovom ponovnom brljavljenju hranom i sad mogu spavati. Laku noc! 😙
Zeno,ne slusaj druge nego svoje dijete!! Vrlo jasno ti daje do znanja da zeli papat navecer!! Samo naprijed!!! 😂
E to ko sto ti antonia predlozila, griz prije spavanja malo da podeblja
sandrich zaljubis se jednom mjesecno? to je nekako i moja statistika..ma zapravo moj problem je kaj sam uzasno uska..nemam pojma s cim to ima veze..vise puta sam i krvarila..koristimo lubrice i sve..al evo..ne znam i onda normalno da mi je sama pomisao na ljubovanje odbojna..uzasno mi je to..vise puta sam i plakala jer sam ocajna..vise ne znam sta da radim..
babycoming mozes otkrit tajnu tj receptic? :D plizavac
ejic ja sam vjenčane tenisice xD kupila preko fejsa shuzice..preudobne, fora..rucno oslikane..ma sve najnaj..pise na njima just married, ali toliko su mi drage i znacajne da si razmisljam ih nosit sad na krstenju od malog..jel to neprimjereno?
sunshine veeeees :( ja sam se jucer dala u onaj gulaš dušom i tijelom ahahah i danas sam mislila cilat..al treba radit..imam podove i ves isto i jos hrpe toga
ugolina koristis neki super lubric ili obican durex?
Moj kad i spava po danu, spava kao zec, otvara oči na svaki šum. Ne smijem se dić s kauča. Ili mi želi reći "ne radi ništa, i ti lezi i odmaraj."
Ja mislim da se opcenito svi tu malo previse opterecujemo,da je toliko sad je toliko,bla bla..pa niti mi odrasli ne jedemo uvijek u minutu u isto vrijeme niti smo uvijek gladni..ako je jelo dijete neki jaci rucak s mesom naravno da iduca cetri sata nije gladno,a nakon npr.samo vocne je gladno za tri sata,serem... Isto tako,ono svakih dva mj dodatni obrok..pa ova moja bi ispizdila od gladi..ja uvodila obrok svaki mjesec... Isto to,jel smije sad ovo sad ono,moja konkretno deset mjeseci ima,smije SVE,kaj nebi smjela..ok,jos uvijek nedam grah da ju ne muci,a ostalo sisaj brate..a kaj da ide za dva mjeseca u vrtic,tamo se jede sve..do tad mora probat sve.. Ovih dana krecen i s jajem,ima da jede sad za uskrs 😂😂
Jbt nikako vas na miru procitat valjda tokom dana pohvatam zaostatke.
Jucer hiperaktivan, danas hipercendrav ni tren mira. Kad spava popodne kuham rucak. Jucer je kasno zaspao prvi pa nikako drugi pa sam kuhala rucak cili s njim po rukama. Uh bas mi nije dan. I menga triba doc tj tribala je jucer, bolje joj da dođe
Jucer smo uveli zumanjak, pola sata nakon se izasrao ko grlica nije valjda od toga 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
sandrich zaljubis se jednom mjesecno? to je nekako i moja statistika..ma zapravo moj problem je kaj sam uzasno uska..nemam pojma s cim to ima veze..vise puta sam i krvarila..koristimo lubrice i sve..al evo..ne znam i onda normalno da mi je sama pomisao na ljubovanje odbojna..uzasno mi je to..vise puta sam i plakala jer sam ocajna..vise ne znam sta da radim..
babycoming mozes otkrit tajnu tj receptic? :D plizavac
ejic ja sam vjenčane tenisice xD kupila preko fejsa shuzice..preudobne, fora..rucno oslikane..ma sve najnaj..pise na njima just married, ali toliko su mi drage i znacajne da si razmisljam ih nosit sad na krstenju od malog..jel to neprimjereno?
sunshine veeeees :( ja sam se jucer dala u onaj gulaš dušom i tijelom ahahah i danas sam mislila cilat..al treba radit..imam podove i ves isto i jos hrpe toga
ugolinakoristis neki super lubric ili obican dure
Durex..to nam postala predigra, "cekaj da si malo namazem" aaahaha
Moj kad i spava po danu, spava kao zec, otvara oči na svaki šum.Ne smijem se dić s kauča. Ili mi želi reći "ne radi ništa, i ti lezi i odmaraj."
Pametan decko,zna kaj mami treba
Sortiraj odgovore
Najstariji