Ugolina korisna info,vrlo korisna. Moze se😈bitnonda je sve bolje
Gigi voli zacinjeno,kako nebi.
Brojcana ajme majko mila. Nemas neku frendicu da ti pomogne. Bas mi zao kaj imas muza gluoana😂😂🤗sorry
Katja zivnula🎉🎉🎉😘😘
Ja sam krepana,idem jos pod tus i spavat. Tena puzi i cvili. Ako idem u kuhinju,cvili i puzi dok ne dode do mene,onda oko nogu ko macka😂😂😂
Sutra vise pisem
url=https://lilypie.com]
Mare, onda svekrva stiže u pravo vrijeme da te pošalje na godišnji, svaka joj čast. Ozdravi brzo!😘
Ugolina, super si i prošla u bolnici. Fascinantno kako čovjeku za svaki pregled treba skoro cijeli dan izgubit. Bravo za zlicu i tatu! Super su tim! 😁
Abies, muževi i faze a ne znam. Mislim da ne prođu nikada nego se prilagodis, promijeniš svoj pogled i stav na stvari jer ne možemo mijenjati nikoga, samo sebe pa često ništa drugo ni ne preostaje. I ne smije se izgubiti komunikacija, ni za živu glavu. Velika je to tema.
TPol kako to svatovi u korizmi?? Mislim da to kod nas ne bi proslo. Lijepo se provedi!!!
Moj jos ne spava. Valja se po podu.
☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍩! Pretplatit cu se na kuhanje kave na forumu 😂
Mi budni od 7 tj on, ja od 6.30h 🔫🔫 a jedva zaspala sinoc ne znam koji mi je kc s tim spavanjem, u skoku sam 😂😂😂
Noc bila ok. Vani svanuo predivan dan ☉☉☉.
Danas papamo oslic on s blitvom, a nama cu jos vidit na koji način muz bi na gulas 🤔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mame!
Evo nas na kavu. Mi budni od 5.45. I Nikolina je već pomakla sat izgleda,al samo ujutro, navečer ide spavati kao i inače. Za ručak nama pita krumpirusa, Nikolini juha s raznim povrćem i griz noklicama.
Sanjarka nam u skoku 😂😂😂😂
Gdje je Ellie?? Ejic?
Jutro! Isto sanjarka. P ranije zaspala. Potjerala muža s njom u krevet. A sin ko na baterijama. Na kraju ja u sinov krevet. Mm spavao čak u našem. Sin naravno k meni. Prvo budjenje se htjela vratiti u krevet eto i sina zamnom 😮 drugo budjenje ne znam, treće smo petra i ja završile u sinovom krevetu (mm ju donio). I oko 6 eto meni sina u krevet. Nikako se sjetiti kako je sin završio s tatom.
Ilani u šetnji 3 h...
Blesavi mob
U šetnji 3 h i još stigneš sve doma.
Sanjarka u skoku si?!
Ugolina koma za čekanje, al ok da si dobri. Maxitrol za uho?
Jutro! Isto sanjarka. P ranije zaspala. Potjerala muža s njom u krevet. A sin ko na baterijama. Na kraju ja u sinov krevet. Mm spavao čak u našem. Sin naravno k meni. Prvo budjenje se htjela vratiti u krevet eto i sina zamnom 😮 drugo budjenje ne znam, treće smo petra i ja završile u sinovom krevetu (mm ju donio). I oko 6 eto meni sina u krevet. Nikako se sjetiti kako je sin završio s tatom.
Ilani u šetnji 3 h…
😂😂😂😂😂😂😂 Vi ko da ste u nekoj videoigri
Curice pripreme za puzanje? Bravo Katja 👍👍 sto joj bi pa je vristala u as? 🤔 sretan rockas baki 🤗 koju tortu radis? Bas vam zapeo zubic 😑
Crazy koji dan kod tebe 😅😅😅 a bar ti nikad nije dosdno ajde 😁
Ugolina i hoces uzimat taj lijek? 🤔🤔 i bravo za tatu naravno da se moze 😂😂
Ilani vi papate ko veliki al vi i jeste veliki 🤗 setnja od 3h wow ☉☉☉
Sunshine poznato mi to puzanje tj kod nas gmizanje i cviljenje all day 😩😩
Lucy kad ste zaspali sinoc?
Abies 😂😂 joj znam da tebi nije smijesno sorry
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro!i mi budni od 6...
Ja se ponadala kako ce bit super kad se pomakne sat,spavat ce do 8,al figa,izgleda da ce to bit do 7.Zenska se sprema za jaslice vec...
Abies i videoigrica😂
Sanjarka,izdrzi skok,traje 2-3 dana😂
Sortiraj odgovore
Najstariji