Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunshine1
    16. Ožujak 2017. 22:05

Ugolina korisna info,vrlo korisna. Moze se😈bitnonda je sve bolje
    Gigi voli zacinjeno,kako nebi. 
    Brojcana ajme majko mila. Nemas neku frendicu da ti pomogne. Bas mi zao kaj imas muza gluoana😂😂🤗sorry

Katja zivnula🎉🎉🎉😘😘
    Ja sam krepana,idem jos pod tus i spavat. Tena puzi i cvili. Ako idem u kuhinju,cvili i puzi dok ne dode do mene,onda oko nogu ko macka😂😂😂
    Sutra vise pisem

url=https://lilypie.com]

16. Ožujak 2017. 22:12

Mare, onda svekrva stiže u pravo vrijeme da te pošalje na godišnji, svaka joj čast. Ozdravi brzo!😘
    Ugolina, super si i prošla u bolnici. Fascinantno kako čovjeku za svaki pregled treba skoro cijeli dan izgubit. Bravo za zlicu i tatu! Super su tim! 😁
    Abies, muževi i faze a ne znam. Mislim da ne prođu nikada nego se prilagodis, promijeniš svoj pogled i stav na stvari jer ne možemo mijenjati nikoga, samo sebe pa često ništa drugo ni ne preostaje. I ne smije se izgubiti komunikacija, ni za živu glavu. Velika je to tema. 

Lucy16
    16. Ožujak 2017. 22:22

TPol kako to svatovi u korizmi?? Mislim da to kod nas ne bi proslo. Lijepo se provedi!!! 
    Moj jos ne spava.  Valja se po podu. 

Sanjarka88
    17. Ožujak 2017. 07:54

☕☕☕☕☕☕☕🍵🍵🍵🍩🍩🍩🍩🍩🍩! Pretplatit cu se na kuhanje kave na forumu 😂
    Mi budni od 7 tj on, ja od 6.30h 🔫🔫 a jedva zaspala sinoc ne znam koji mi je kc s tim spavanjem, u skoku sam 😂😂😂
    Noc bila ok. Vani svanuo predivan dan ☉☉☉. 
    Danas papamo oslic on s blitvom, a nama cu jos vidit na koji način muz bi na gulas 🤔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

17. Ožujak 2017. 08:16

Jutro mame! 
    Evo nas na kavu. Mi budni od 5.45. I Nikolina je već pomakla sat izgleda,al samo ujutro, navečer ide spavati kao i inače. Za ručak nama pita krumpirusa, Nikolini juha s raznim povrćem i griz noklicama. 
    Sanjarka nam u skoku 😂😂😂😂
    Gdje je Ellie?? Ejic? 

Abies
    17. Ožujak 2017. 08:47

Jutro! Isto sanjarka. P ranije zaspala. Potjerala muža s njom u krevet. A sin ko na baterijama. Na kraju ja u sinov krevet. Mm spavao čak u našem. Sin naravno k meni. Prvo budjenje se htjela vratiti u krevet eto i sina zamnom 😮  drugo budjenje ne znam, treće smo petra i ja završile u sinovom krevetu (mm ju donio). I oko 6 eto meni sina u krevet. Nikako se sjetiti kako je sin završio s tatom.
    Ilani u šetnji 3 h... 

Abies
    17. Ožujak 2017. 08:50

Blesavi mob
    U šetnji 3 h i još stigneš sve doma.
    Sanjarka u skoku si?!
    Ugolina koma za čekanje, al ok da si dobri. Maxitrol za uho? 

CrazyPuppet
    17. Ožujak 2017. 08:52

Abies

Jutro! Isto sanjarka. P ranije zaspala. Potjerala muža s njom u krevet. A sin ko na baterijama. Na kraju ja u sinov krevet. Mm spavao čak u našem. Sin naravno k meni. Prvo budjenje se htjela vratiti u krevet eto i sina zamnom 😮 drugo budjenje ne znam, treće smo petra i ja završile u sinovom krevetu (mm ju donio). I oko 6 eto meni sina u krevet. Nikako se sjetiti kako je sin završio s tatom.
    Ilani u šetnji 3 h…

😂😂😂😂😂😂😂 Vi ko da ste u nekoj videoigri

Sanjarka88
    17. Ožujak 2017. 09:00

Curice pripreme za puzanje? Bravo Katja 👍👍  sto joj bi pa je vristala u as? 🤔 sretan rockas baki 🤗 koju tortu radis? Bas vam zapeo zubic 😑
    Crazy koji dan kod tebe  😅😅😅 a bar ti nikad nije dosdno ajde  😁
    Ugolina i hoces uzimat taj lijek? 🤔🤔 i bravo za tatu naravno da se moze 😂😂
    Ilani vi papate ko veliki al vi i jeste veliki 🤗 setnja od 3h wow ☉☉☉
    Sunshine poznato mi to puzanje tj kod nas gmizanje i cviljenje all day 😩😩
    Lucy kad ste zaspali sinoc? 
    Abies 😂😂 joj znam da tebi nije smijesno sorry 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

curicax3
    17. Ožujak 2017. 09:01

Jutro!i mi budni od 6...
    Ja se ponadala kako ce bit super kad se pomakne sat,spavat ce do 8,al figa,izgleda da ce to bit do 7.Zenska se sprema za jaslice vec...

Abies i videoigrica😂
    Sanjarka,izdrzi skok,traje 2-3 dana😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.