Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lan@luk@rit@
    04. Veljača 2017. 22:27

I mi se prijavljujemo!!!

Rita 22.05.
    3820 51
    10:05

Ugolina
    04. Veljača 2017. 22:27

Josipa trazi kumu 
    4180 , 51 , 3:40 , 7.6.2016.

Ugolina
    04. Veljača 2017. 22:36

Vecer drage moje..
    Lijep dan iza nas.. U devet ujutro dosli kod mojih,muz s mojim tatom i njegovim frendovima sredili nas vinograd..bili gotovi do pol dva, buraz i ja im otfurali rucak pa su me zezali da je gazdarica stigla u inspekciju 😂😂😂
    Mozak pustila na pasu dok su buraz,stara i baba zabavljali zlicu...dobra bila cijeli dan..stalno ustaje na noge i rado bi koracala ali ljulja se na mjestu i skuplja snagu i hrabrost da pomakne nogu 💕 uspije ona nekako doc do svog cilja 😂 lijepo mi je i jela i spavala... Dva sata od 12 do 14, obda sam pozvala jednu dragu susjedu na kavicu i kumicu..one bile takoder malu zabavljale i onda opet isla spavat od 17 do 18.. I jos bi bila spavala ali ja nemajka nisam dala..ocu i ja nocas spavat..i evo maloprije mi je tek zaspala,ali nisam ju forsirala..tek kad je oci pocela trljat..
    Muz i tata stigli oko 18 s vikse,muz pijaaan...a jadan,cak mi ga i zao jer inace ne pije..al skuliro se, nekako zbavio put do doma, cak mi pomagao oko male koliko god da je bio u banani...a ja bitch ono i kosu prala i isla peglat dok je on malu pazio..sjedio na podu kraj nje,dragi bog zna jel ju vidio uopce haha..spava na kaucu..idem ga budit da se spremi za krevet pa nosim i malu u kindac...

bellaru
    04. Veljača 2017. 22:37

Karlo, 15.08. U 16.20, 3720 g i 50 cm

Abies
    04. Veljača 2017. 23:17

Brojčana isprika. Tih 5 g mi memorirano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.