Ejic i moj je poceo tako kenjkat sa hranjenjem. Nekad uopce nece flasicu a nije jeo npr 4 h. A onda pak slj dan za dva sata trazi jest. I nije mi jasno zasto..il ne kuzim zasto il mu tako dodje
Ajme Ugolina 😂😂😂😂😂 bitno da priznas da si bila kuja 😂😂😂 kraljica!
Nego kako znas da se svekar ljuti?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro☕️☕️☕️☕️
Sinoc je imala neki ispad plakala tako oko pola 8 i bila mi sva nervozna, pa je zaspava u pola 10 i probudila se u 23 pa je jela i nastavila , tako da je lijepo spavala, budila se za jest al to obavimo brzo tak da osjecam se dobro. Neznam zasto place ali nije kakala cijeli dan nego tek po noci i bilo je bas rijetko i sluzavo pretpostavljam da su to zubici iako ih jos nema
Ugolina joj 😬😬😬 bas neugodno al ja sam isto rekla da ce mi jednog dana prekipit pa ce do it svako svoje al onda bi mi bilo bas zao jer zapravo i ne mislim tako
Svekrva zadnje izjavila kao da niko nije ocekival da cu ja zatrudnit jer sam neozbiljna hahhahah al neznam odakle ljudima taj dojam na poslu su mi isto svi rekli da nemogu zamislit da ja imam djete ? Hahhahahha ...
Doduse sa svekrvom znam kako pricat jer ona mene nece slusat i vidi me kao "dijete" tako da sacubam svoje savjete za sebe ....
ilani Super da ste lijepo spavale neka bude vise takvih noci!
Sanjarka, nadam se da mu nije novi ritam, kod nas nema vise spavanja od sat dva samo pola sata po danu
Ejic kako vi s ergom dal jos koristis umetak? A dobro je kad se oce sam zabavit neka samo tako, mojoj je vrh 10minuta al i to moram bit u sobi 😬😬
Bellaru moja to radi s cikom isto znaci jedan dan je jela svakih dva saga i sad prestala i meni se odma stvorile grude sad rjesavam to... Zafrkavaju te bebe
Moram ic gotov beuty sleep
Evo i mene u temperaturi 😭😭
Marcel je vec ok. Samo smo 3-4x cistili nosic, naravno uz vrisku, ali je zaspao odmah kad dam ga spustila u krevetic.
Mm je isto bolje i isao na posao. Ja sad sama s Marcelom i temperaturom 😭😭 Cekam da tableta pocne djelovati...
I sad mi jos ona gosca od proslog tjedna javila da su mladem sinu izbile kozice... Nadam se da je moj imunitet dosta jaki da zastiti Marcela od tog.
Cure, pazite tko vam dolazi i kuda ide s bebama. Navodno je izbila epidemija kozica... 😔😔
Evo, da nam ne bude slucajno dosadno, sad bila jos i policija na vratima. Mm mora kao svjedok doci dati neki iskaz 😨😨😨
Sreca sto se Marcel sam igra u viperu inace bi izludilaaaa 😭😭😭😭😭
TPol, mi vise ne koristimo cijeli umetak za ergo nego samo onaj manji dio na kojem sjedi. Ali kako to obicno zaboravim kod kuce kad nekud idemo, ga ja rukom uvijek drzim malo vise da mu nogice nisu tako jako rasirene.
Brojcana pa ako pise na hippu bio uzgoj onda imaju valjda stvarno svoj fucking bio uzgoj 😂😂
Koliko znam te bejbi kasice prolaze velike kontrole i mislim da nas tu ne mogu varat.
Zeza curka ha? 😥😥😥
Tpol vidis kakav dojam ostavljaš na ljude a ti bas rodjena za bit mama. Totalno si mi cool mama, smirena i sve dobro podnosis 😘
Ejic 😥😥😥 imas veliku temp?
Mi papali prije dorucak. 5 zitarica od hippa i ubacila u to jabuke/breskve sto mu od jucer ostalo. Sve je smazao.
Eno ga na podu malo. Dok miruje odoh posredit svinjac 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji