Ljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Prosinac 2016. 09:49

Hvala Ellie jos jednom ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ejic
    09. Prosinac 2016. 09:56

TPol, nekad se samo trgne iz sna pa trazi dudu posto mu ispadne kad cvrsto zaspi, ali svaka 2-3h vise ne pali ni duda vec samo cica 😕 Ali mislom da mu je cica pocela biti utjeha. Nekidan navecer zaspao u 20h, oko 21-21:30 se probudio, mm mu gura dudu ovaj place. Morala sam doci, dati mu cicu, 5-6x je potegnuo i dalje spavao. To je razlog zasto ja navecer nikud ne mogu ici sama 😔
    U nas krevet ga ne zelim stavljati, nista se nebi naspala da moram paziti na njega. Prije bi ga preselila u njegovu sobu da sam spava. Mozda ga cak mm budi hrkanjem 😁😁

Sankarka, moja pretpostavka je da bi mogao doci izmedu 3 i 5h ujutro kuci. Ali ok, to je sluzbena zavrsnica i pocne tek oko 20h pa je to ok. Ono sto je imao prije 2tj to je bilo samo s odjelom i isli su na advent + kasnije u neke birtije, dakle bez bilo kakvog sluzbenog programa, a tamo su bili vec u 15h pa sam cijeli dan i vecer bila sama kod kuce i onda mi je bilo zao sto nije malo razmislio kako mi je samoj pa dosao malo prije kuci...

Evo, moje djete je od muke zaspalo samo u viperu jer ga mama nije na vrijeme odnjela u krevetic spavati 😍😍

Uspavani Marcel zahvaljuje ne cestitkama! 😘😘

Littleladybug
    09. Prosinac 2016. 09:58

jutroooo..
    malac spava, mama pise na forumu..
    nama se kakica promijenila otkad smo presli na ove pokusaje dohrane, guza mu se zacrvenila ajme..bas ima ojedine 😓
    jucer dobili antibiotsku kremu i kremicu za gljivice pa moramo kombinirat..sinoc mu prvi put namazala s tom antibiotskom i jadnik je poceo momentalno vristat i trest se, peklo ga je izgleda..odmah sam ga obrisala i hB smirio se brzo..tako da cu danas zvat da mi promijeni kremicu..
    mm je na tihoj, najtisoj misi..jos me jutros pita jesam ljuta,ignoriram 😤😤
    mi pajkili ok,imali jutros neku fazu smijuljenja i puhanja u 5:45 al je dobio ignore pa smo nastavili do 8 kad me je pocastio ukakanom pelenom, pidamom i vrecom za spavanje 😅😅😥😥
    Crazy uuuf crijevna, gadno..brz oporavak malcu 😘
    Ugolina jeeej za priju, valjda ce se dozvat sad pameti i iskoristit priliku da se makne od njih 👍
    super su vam pokloni, moj jos ceka na slanje 😂😂 cekam jos jedan dio i onda idem na postu 😀😀 bude do Bozica kod mame 😂
    idem se prestat kravit i nesto pocet radit

Littleladybug
    09. Prosinac 2016. 09:59

Marcel sretan minic 😍😍

vjeverica8
    09. Prosinac 2016. 10:00

awwww, Ilani!!!  hvala!!!! predivno je!!!!!! sama ne bih mogla ljepše odabrati 
    btw, mi skoro pa imenjakinje 

Ugolina
    09. Prosinac 2016. 10:03

Wow,pokloni predivni,super!!!!

Abies
    09. Prosinac 2016. 10:05

Dan! 
    Viber... Tek sad polovila. Super pokloni
    Netko je pitao jel se odmara ovo ludo moje. Ne. Trenira stajanje. Snimi me seka il mama pa stavim. I skače čwtveronoške u kinderbetu. Tpol i ja smo zaključile da naše cure koriste one punjive baterije najjače (mislim 2900mAh  ima li jačih?) 
    Marcelu sretan minić!
    Ilani ni petra nije baš dobro bananu prihvatila 
    Dalje nemam pojma što se pisalo.

Sunshine1
    09. Prosinac 2016. 10:09

6 jaja
    20 dkg secera u prahu
    20 dkg maslaca
    10 dkg oraha
    3 zlice kakaa
    10 dkg cokolade
    2 dcl slatkog vrhnja (ukras)

Zutanjke i secer dobro izmijesati,dodat pjenasto iznijesani maslac,mljevene orahe,kakao i rastopljenu cokoladu. Na kraju cvrsti snijeg.
    Smjesu podijelit na dva dijela,jedan stavit pec na 180 oko pola sata...ovisno o pecnici. Drugi dio u friz. Kad se peceni dio ohladi,namazati sa ovim iz friza i ukrasit slatkim vrhnjem i voula!

Samo napomena da je torta finjak. Znaci ispadne jako tanko,nekih 3,4 cm. I za neke male situacije ili goste. Nije za rodendane i sl. Jako fina,zasitna i brzo gotova. Ja obozavam.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.