Dobro jutro!
Recite mi da se od 4.mj bebe opet poprave sa spavanjem 😩😩 vec cijeli mjesec (od skoka sa 3.mj) se budi po 500x kroz noc. Jedina iznimka je bila ona jedna noc kad smo imali 20-1-6-8... Ja vise ne znam kako funkcioniram uz tolika budenja nocu. Ocito sam se vec navikla... 😣😣
Sunshine, bas dugo ti izdrzi budna... A topla kupka isto ne pridonosi umoru navecer?
TPol, kad ste jucer zaspali?
Crazy, jooooj crijevna viroza 😨😨 I to bas sad kad jos spremas sve oko selidbe 😨😨 Jel ti ima bar tko pomoci oko svega?
Bellaru, bravo za dobru noc!! 👏👏 Ponovila se!
Abies, a sta je to tvor palio u dnevnom? 😨😨
Danas nam tata ima sluzbenu zavrsnicu na firmi pa smo navecer opet sami 😔 Ali pozvala si ja mamu i seku u goste pa cemo pravit kekse 😊😊 To nam vec svake godine tradicija 😊 Ali ove godine smo kupili vecinu keksa jer ja nebi mogla pokraj Marcela cijeli dan i cijelu vecer stajati u kuhinji pa cemo sad samo vanilin kiflice i kokosove koflice 😋😋 Bas se veselim tome 😆😆
😘😘😘 svima!
Ejić taman su buđenja na viberu tema pa proviri.
Bome nema beskofeinske kod mene. Prava turska 👍
Ako je beba sklona bljucanju, bljucat će i AD
Masho si bebaci imaji takve sane. Nekima potraje tjedan, nekima mjesec, nekima do godine dana.. a i dojenje je umjetnost, rijetko kome ide ko od sale
Ugolina bravo ta prijateljicu, zao mi je sta su njeni takvi. Ja sam sa 16 godina otisla sa tadasnjim deckom na koncert megadeth/slayer u zagreb iako mi je mama rekla ne. I od tads radim sve kako hocu i super mi je. Takva sam i gotovo, nebi ja to trpila 😂
Jel vam palo na pamet raditi griz na vodi? Hebalo vas kravlje mlijeko, lakse s tim malo hahah
Evo i mene ☕️☕️☕️☕️ Da masho odve dojilje samo po kavi udaraju, ja ne fukncioniram bez 3,4 hehhe a bebe tak i tak spavaju ili ne 😂😂
Sinoc na viberu zadnja je ostala Abies :( kad je zaspala mala? Moja ne zaspala u 23:30 al onda noram cekat da ju prebacim iz ljuljacke u krevet inace opet iz pocetka. Al zaspala je ona u pol 8 i onda je u 10 kao da je podne hehe
Ejic tvoj trazi ciku ili sta radi kad se Budi? A da ga stavis sebi u krevet?
Ugolina i kad ces znat za prijateljicu? Ja sam malo isto taj karakter sto sam slusala sta se kaze i onda kad nisam htjela rekli bi da sam tvrdoglava, a sad sam napokon nekako naucila da radim po svojem , i onda mama kaze da joj nesto sigurno zamjeram, e pa zamjeram ali dobro bilo proslo 😬 Al s mojim djetetom cu drugacije
Crazy joj nek ozdravi Jakov, bome me strah vrtica 😬😬😬 ili nije svako djete takvo?
P.s. Zvjezdice su se prepekle hahah neznam s ovom novom pecnicom moja stara je bila super a i ova je al valjda dok se uhodamo
Sandrich ne znam, sad mu je tost, banana, jabuka... I puno vode. Cijela tri dana je bio u jaslicama grrrrrr
Jutroooo!
Dajte te kave! Bas sam slabo spavala.
Vani jos jedan predivan dan moram nam smislit neki program.
Jutros smo prvi put papali ad dvojku popio bez problema 👍
Bebacice kako je prosla noc? 🤗
Mashooo malac super napreduje zašto bi trebao vise?
Crazy 😥😥😥 mrzim crijevne viroze! Fige na najjace da se nitko od vas ne razboli 😘
Ugolina e jbg sad 😂😂 zna li tko kako da ga spremim ako ne zelim na kravljem? Je je moj bljuva, jos uvijek iako je bolje nego prije.
Ejic kad se pokvare s 3mj nema vise popravaka 😂😂😂
Do kad ce tata nocas nocarit? 😱😱
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji