Marcel sretan 4. minic 🎈🎈🎈🎈 da budes dobar mami
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro mame!
Kod nas budenje u 6.30 Igrala se,papala i onda je krenulo nesto cudno.Kakala je i to ju je boljelo.Plakala sirota,preznojila se od muke. Kakica je bila normalna,mekana. Ne kuzim. Jucer mi kasicu ,juhicu nije htjela jesti. Navecer pojela jednu zlicicu banane. Jel moguce da ju je od banane boljelo? Kao da ju je peklo to govance. Sada je zaspala nakon sve te muke.
Masho, budi svjesna da dajes svojoj bebi najbolje sto mozes ponuditi,dakle nisi se za bez veze napatila,nego da pruzas djetetu najbolje moguce.Na AD uvijek stignes preci.Strpi se jos malo i vidjet ces da ce sve doci na svoje,dojenje ti nece biti problem a postati ce i uzitak.Na prsima ti dobiva skroz dobro,ne mora to biti ekstra prirast. Sretno i drzi se!
Crazy,uf ne bih ti bila u kozi .Znam sto prozivljavas,imala sam i ja takvih epizoda.Nadam se da ce brzo proci. Neka Jakov samo pije,vec danas bi se to trebalo poboljsati.Drzte se i vi!
Sanjarka,bas lijepo za setnju jucer.Kakvo je vrijeme kod vas ,nije prehladno? Cekamo sliku poklona!
Pa neznam sta je vama hladno, 9 stupnjeva je bilo sinoc u šetnji. Mislim da se mali ipak smrzao nadam se da se nece razbolit.
Idem ga uspavat pa stavim sliku 😉
Jel mozda kakala tvrdo zadnjih dana?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije,kakala pomalo ali normalno.
Ovdje temperatura vani ne znam kolika je ali je magla pa se cini jako hladno.Ja jucer u setnji po naselju sama ko duh,nigdje nikoga.
Tako mi je simpa procitat ove dalmatinske pojmove hladnoce! 9 stupnjeva 😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Da Sanjarka bas ste slatki na slikama na viberu se mislim ne isplati komentirat ako odma ne komentiras. Petric presladak
Sortiraj odgovore
Najstariji