🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    23. Veljača 2025. 10:54

Laurell imala je 38.2 temp pa sam joj dala čepić jer je bila noć.. idući dan isto tako blago povišena, ali je bila super raspoložena..drugi dan je prošlo 🤗
    Kod nas još nijedan zubić nije ni na vidiku 😶‍🌫️ pokušava puzati, sama još ne sjedi..nakon onog povraćanja u snu je slabije jela, ali sad ide dobro..planiram početi sa doručkom.. uskoro idemo na duže putovanje s autom, baš me zanima kako će to proći 😂😂

12/23 UZV ♥️✔️

• Arianne
    23. Veljača 2025. 20:00

Sto se tice ADa, ja sam znala pomijesat s plasticnom zlicom. Koristimo NAN i ne bude previse grudica 
    .
    Bili smo na vjezbama i rekla mi je polozaj za hrsnjenje, obecala sam napisat. Prvo moram napomenut da nije rekla automatski da moze nego ga je prvo pregledala pa onda.
    Rekla je da ga drzimo u krilu, postrance u odnosu na nas, da guza mu ide malo izmedu nasih nogu i bude oslonjena na nase unutarnje bedro. I tu nogu na kojoj su njegove noge da malo podignemo. I da leđa mu drzimo dosta ravno, prakticki 90 stupnjeva.

It's a boy 💙

• babyboy
    25. Veljača 2025. 20:01

Sparkle212 a nema druge nego mučkati,dobro kažeš nisu više tako mali a i slegne se to brzo.
    Laurell ne znam za tu hranilicu,ali evo ja nikako odlučiti koju bi,bitno mi je da nije neka glomazna,da nije preskupa a opet da podržava pravilno držanje bebe unutra.
    Monny super da je brzo prošlo,što se tiče puzanja i sjedenja jednom kad skuži i krene gotovo,onda im nema kraja. Nadam se da će vam put dobro proći.
    Arianne hvala ti,nešto tako sam i vidjela na jednoj stranici na instagramu,malo je nezgodno zapravo i držati tako bebu i hraniti ali dobro,ide vrijeme brzo. Ja sam pauzirala skroz dohranu pa cemo krenut opet iznova dok riješimo averziju bočice. Sutra malac puni 6mjeseci,bome leti ovo vrijeme. 

• Arianne
    26. Veljača 2025. 13:19

Babyboy cestitke na sutrasnjih 6 mjesrci. Prebrzo ide.
    .
    Ja sad ga uspijevam drzat mojeg za hranjenje tako, pa cemo poslije vidjet. Bratic od partnera je ponudio posudit nam hranilicu pa smo ga zasad pitali, nemam pojma koju ima.
    .
    Ne zelim previse kupovat i trosot sto nije potrebno ali evo uzeli smo ergobaby metro plus deluxe na popustu i zadovoljni smo.
    .
    Mi smo 3 dana poceli kasice i moj bome otvara usta, tako smo i pretpostavili jer je od pocetka jedač. Mislila sam iskreno pricekat jos tjedan dva ali on taaaako vec neko vrijems gleda sto jedemo i pita casu i otvara usta na zlicu pa sam probala.

It's a boy 💙

• babyboy
    26. Veljača 2025. 15:29

Arianne

Babyboy cestitke na sutrasnjih 6 mjesrci. Prebrzo ide.
    .
    Ja sad ga uspijevam drzat mojeg za hranjenje tako, pa cemo poslije vidjet. Bratic od partnera je ponudio posudit nam hranilicu pa smo ga zasad pitali, nemam pojma koju ima.
    .
    Ne zelim previse kupovat i trosot sto nije potrebno ali evo uzeli smo ergobaby metro plus deluxe na popustu i zadovoljni smo.
    .
    Mi smo 3 dana poceli kasice i moj bome otvara usta, tako smo i pretpostavili jer je od pocetka jedač. Mislila sam iskreno pricekat jos tjedan dva ali on taaaako vec neko vrijems gleda sto jedemo i pita casu i otvara usta na zlicu pa sam probala.

Hvala ti🥰
    Ma tako i ja razmišljam,bila sam nadomak da povučem karticu na rate i uzmem baby brezzu ali preskupo je to i može se i bet toga.
    Hranilicu moram uzet ali ne planiram kupiti neku koja košta preko 200 eura. Mi imamo metro deluxe kolica i prezadovoljna sam s njima,jedno kraće vrijeme sam koristila od male cybex balis zbog zimske vreće ali neusporedivo je lakse upravljati sa ergobaby kolicima,toliko su lagana i pokretna.
    Super za kašice,drago mi je da ide. Ja cu pricekat još koji dan pa krenut. 

• sparkle212
    26. Veljača 2025. 16:49

Mi imamo Freeon Vito hranilicu i nama je okej. 
    .
    Krenuli smo sa sportskim sjedalom na Bebetto kolicima i bas je glomazno, a maloj se bas niti ne dopada. Vidjet cemo kak ce biti dok zatopli pa maknemo vrecu. Ako nam nebude odgovaralo takoder planiram Metro+ uzet

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212
    27. Veljača 2025. 08:14

Babyboy sretnih 6 mjeseci 💙 bas brzo vrijeme leti

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    27. Veljača 2025. 09:23

sparkle212

Babyboy sretnih 6 mjeseci 💙 bas brzo vrijeme leti

Hvala🥰
    I tvojoj Lauri🤩

• Arianne
    27. Veljača 2025. 20:55

Ja sam sto se tice hranilica skuzila samo da je dobro da imaju potporu za noge, to kazu da je bitno.
    .
    Mi imamo posuđena Peg Perego i dosad smo se vozili u kosari, njega voznja jaaaako uspavljuje. I probat cu i soortski bas da vidim kako je.
    Ali kako smo visoko i imamo puno stepenica sam uzela metro. Mogu rec da mi sklapanje i rasklapanje nije ono sto posto jednostavno. Sto se tice tezine deluxe su pola kioe teza ali su i ljepsa pa sam uzela njih. Inace bi mozda bilo dobro uzet i jos laksa, npr joolz aer imaju 6 kila, metro oko 8 
    Ali je velika razlika u cijeni i sad je bio popust sto eura na metro, imaju to par puta godisnje.
    Super je sto mogu i u nulti polozaj i imaju integriranu kosaru. Mi smo na vjezbicana dobilo i zeleno svijetlo da dignemo naslon u polulezeci ali je moj opet zaspo nakon 10 minuta pa nije dugo trajalo i smo spustili.
    Inace sam dobila i freeon zimsku vrecu i ide na metro jedino nisam puno probala mogu li se sklopiti s njom.

It's a boy 💙

• babyboy
    28. Veljača 2025. 10:27

Arianne

Ja sam sto se tice hranilica skuzila samo da je dobro da imaju potporu za noge, to kazu da je bitno.
    .
    Mi imamo posuđena Peg Perego i dosad smo se vozili u kosari, njega voznja jaaaako uspavljuje. I probat cu i soortski bas da vidim kako je.
    Ali kako smo visoko i imamo puno stepenica sam uzela metro. Mogu rec da mi sklapanje i rasklapanje nije ono sto posto jednostavno. Sto se tice tezine deluxe su pola kioe teza ali su i ljepsa pa sam uzela njih. Inace bi mozda bilo dobro uzet i jos laksa, npr joolz aer imaju 6 kila, metro oko 8
    Ali je velika razlika u cijeni i sad je bio popust sto eura na metro, imaju to par puta godisnje.
    Super je sto mogu i u nulti polozaj i imaju integriranu kosaru. Mi smo na vjezbicana dobilo i zeleno svijetlo da dignemo naslon u polulezeci ali je moj opet zaspo nakon 10 minuta pa nije dugo trajalo i smo spustili.
    Inace sam dobila i freeon zimsku vrecu i ide na metro jedino nisam puno probala mogu li se sklopiti s njom.

Možda ti treba samo malo prakse oko sklapanja pa će ići brže. Mi smo od rođenja koristili njih,uvijek smo mu stavljali neku podlogu još ispod u toj kao košari i super mu je bilo,sad kako je veći sad ga bas vežem pojasevima. Meni su super što sam reguliraš koliko ćeš podići naslon,nema ono tri fiksna polozaja kao recimo na cybex balios kako sam imala. Nama je bilo bitno da zauzimaju malo mjesta u gepeku,ali na kraju me oduševilo kako se lako s njima upravlja i voze po svakakvom terenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.