🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    11. Ožujak 2025. 14:49

sparkle212 zar su vec krenule prijave za privatni vrtic? Ja se nadam da cemo dobiti drzavni iako na kvartu ima jako puno djece. A jaslice je navodno inace najteze za dobiti. 🫣 za drzavni vrtic prijave u svibnju pocinju ako se ne varam. 

Jos moramo vidjeti kako cemo izgurati ljeto kad se ja vratim na posao. I tko ce cuvat princezu do vrtica. 

Sto se tice kasica, nama vocne prolaze u kombinaciji s pirovim grizom ili zobenim pahuljicama. To bude za dorucak. A sto se tice povrtnih kasica ili u kombinaciji s mesom, nejdu nam bas najbolje.
    …. 
    Danas smo jako cendravi i nervozni. 🫣🫣🫣

• Monny
    11. Ožujak 2025. 18:09

Ooo, svi imaju zubiće, kod nas još ni na vidiku 🫣
    Johica drago mi je da si se javila ❤️
    Kod nas kašice idu super, za doručak voće i žitarice, ručak meso i povrće i baš sve voli papat 🤗
    Popravila je i dnevno spavanje napokon 😃
    Mislim da će nas zubi sastaviti kad krenemo na put 😂😂

12/23 UZV ♥️✔️

• sparkle212
    12. Ožujak 2025. 11:13

Plave okice privatni je raspisao natjecaj 3.2 i rezultati su bili neki dan, a gradski kod nas uglavnom raspisuje kraj 3./pocetak 4.mj. Drzim fige jer grad zavrsava izgradnju novog velikog kompleksa pa bi se time trebao rjesiti problem nedostatka kapaciteta, ali nista nije sigurno. 
    .
    Ne znam jesi probala ispeci povrce u pecnici? Ja stavim mrvicu maslinovog ulja i zamotam u papir za pecenje. Batat, tikvica, cvjetaca, luk,…, sta vec i puno bolje prolazi jer je ukusnije kad okusi ostanu. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• plave_okice
    12. Ožujak 2025. 14:02

sparkle212 probali smo i s povrcem iz pecnice i nije neka razlika. Opcenito tu drugu kasicu slabije pojede. I bas kasnije bude rucak, iza 4, pola 5. Cak sam pokusala poslije dorucka dati rucak (naravno s razmakom od par sati), ali ista stvar. Prosli tjedan kad je bila bolesna, sam joj juhu s mesekom i povrcem slagala i nista. Danas je recimo za dorucak pojela 150 g (zobene kuhane na vodi, ubacila sam pola ribane jabuke i malo banane). A za rucak cu probat neke palacinke (naribana tikvica, zumanjak i peci na masl. ulju). Poceli smo s uvodenjem zumanjka zadnja dva dana i dobro je proslo. 
    Nadam se sa budemo uskoro pocelo vise komade jesti jer za sada zeli samo blendano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.