sparkle212 zar su vec krenule prijave za privatni vrtic? Ja se nadam da cemo dobiti drzavni iako na kvartu ima jako puno djece. A jaslice je navodno inace najteze za dobiti. 🫣 za drzavni vrtic prijave u svibnju pocinju ako se ne varam.
…
Jos moramo vidjeti kako cemo izgurati ljeto kad se ja vratim na posao. I tko ce cuvat princezu do vrtica.
…
Sto se tice kasica, nama vocne prolaze u kombinaciji s pirovim grizom ili zobenim pahuljicama. To bude za dorucak. A sto se tice povrtnih kasica ili u kombinaciji s mesom, nejdu nam bas najbolje.
….
Danas smo jako cendravi i nervozni. 🫣🫣🫣
Ooo, svi imaju zubiće, kod nas još ni na vidiku 🫣
Johica drago mi je da si se javila ❤️
Kod nas kašice idu super, za doručak voće i žitarice, ručak meso i povrće i baš sve voli papat 🤗
Popravila je i dnevno spavanje napokon 😃
Mislim da će nas zubi sastaviti kad krenemo na put 😂😂
12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice privatni je raspisao natjecaj 3.2 i rezultati su bili neki dan, a gradski kod nas uglavnom raspisuje kraj 3./pocetak 4.mj. Drzim fige jer grad zavrsava izgradnju novog velikog kompleksa pa bi se time trebao rjesiti problem nedostatka kapaciteta, ali nista nije sigurno.
.
Ne znam jesi probala ispeci povrce u pecnici? Ja stavim mrvicu maslinovog ulja i zamotam u papir za pecenje. Batat, tikvica, cvjetaca, luk,…, sta vec i puno bolje prolazi jer je ukusnije kad okusi ostanu.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
sparkle212 probali smo i s povrcem iz pecnice i nije neka razlika. Opcenito tu drugu kasicu slabije pojede. I bas kasnije bude rucak, iza 4, pola 5. Cak sam pokusala poslije dorucka dati rucak (naravno s razmakom od par sati), ali ista stvar. Prosli tjedan kad je bila bolesna, sam joj juhu s mesekom i povrcem slagala i nista. Danas je recimo za dorucak pojela 150 g (zobene kuhane na vodi, ubacila sam pola ribane jabuke i malo banane). A za rucak cu probat neke palacinke (naribana tikvica, zumanjak i peci na masl. ulju). Poceli smo s uvodenjem zumanjka zadnja dva dana i dobro je proslo.
Nadam se sa budemo uskoro pocelo vise komade jesti jer za sada zeli samo blendano.
Babyboy i cure, hvala puno na utjehi vezano uz kilazu. Malo sam se smirila u vezi toga.
.
Bila sam spominjala poziciju za hranjenje dok se nije posjeo pa evo slike. Znaci leđa ravno, prednja noga podignuta, on treba oslonit se na unutarnji dio bedra te podignute noge i guza u rupi
Model na slici je moj bebač. 😊
https://ibb.co/TM757zyt
It's a boy 💙
Nema ni kod nas još zubića iako to meni izgleda kao da ga jako muči i da bi zbilja mogli svaki tren. Ali možda se to meni samo čini😂😂 što se tiče dohrane on i dalje bas ne jede,kombiniram komade i gnječeno,sam stavi u usta ali meni izgleda da on to sve izbaci van,možda nekad neš proguta ali ne znam. Iako napredak je da sve otima od nas i što god da vidi da imamo nam želi uzet i u odmah u usta. Naručila sam mu sa temu-a one silikonske žlice da rupom i bez rupe i super su. Možda kad se posjedne i bude u hranilici će bolje jest🤔
Nema ni kod nas još zubića iako to meni izgleda kao da ga jako muči i da bi zbilja mogli svaki tren. Ali možda se to meni samo čini😂😂 što se tiče dohrane on i dalje bas ne jede,kombiniram komade i gnječeno,sam stavi u usta ali meni izgleda da on to sve izbaci van,možda nekad neš proguta ali ne znam. Iako napredak je da sve otima od nas i što god da vidi da imamo nam želi uzet i u odmah u usta. Naručila sam mu sa temu-a one silikonske žlice da rupom i bez rupe i super su. Možda kad se posjedne i bude u hranilici će bolje jest🤔
Tako je meni izgledalo 10ak dana. Sve sto bi mu stavila u usta on bi izbacio i mrstio se. Nakon tj dana kupila sam te dvije žlice u Dm-u, on ih sam uzima od mene pokusava staviti u usta i pocuclat s njih hranu definitivno mislim da su mu i one pomogle da prihvati hranu bolje jer su na njima različite teksture pa nu je zanimljivo da "zvače".
Iako je zainteresiran i sve cupa od nas ne konta jos bas da sam nesto uzme sa pladnja pa mu ja dajem pomalo na kaskama 🤣
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Tako je meni izgledalo 10ak dana. Sve sto bi mu stavila u usta on bi izbacio i mrstio se. Nakon tj dana kupila sam te dvije žlice u Dm-u, on ih sam uzima od mene pokusava staviti u usta i pocuclat s njih hranu definitivno mislim da su mu i one pomogle da prihvati hranu bolje jer su na njima različite teksture pa nu je zanimljivo da "zvače".
Iako je zainteresiran i sve cupa od nas ne konta jos bas da sam nesto uzme sa pladnja pa mu ja dajem pomalo na kaskama 🤣
A da nekima jednostavno treba duže,s obzirom na njegovu povijest s hranjenjem očekivano da će trebati vremena. Samim time što ima interes i stavlja u usta i nama pokušava uzet već je napredak. Bit će to sve dobro.
Mame kojim smjernicama oko dohrane se vodite? Meni se jako sviđa bwl metoda i rano uvođenje alergena i svega,tako da ću se ja definitivno voditi savjetima knjige Beba za stolom i ovako sam si na instagramu zapratila razne stranice sa bwl metodama,nisam ograničena namirnicama i nekako mi se to više sviđa i manje dosadno izgleda od onih starih smjernica 3 dana jedna namirnica...
Babyboy tako i ja radim..pratim i na Facebooku grupu domaće kašice za bebe u kojoj ima super savjeta i recepata 🙂
12/23 UZV ♥️✔️
Ja sam kupila male silikonske zlice iz Babylanda od Petit&mars cini mi se i malena je tek s tim pocela bolje jesti. Prvo sam joj davala gnjeceno, ali to nije nikako islo te sam sve blendala ali u grubo. Tek sad poslije 7-8 tjedana dohrane prihvaca neki oblik vecih komadica, npr zobene ili proso. Voli ako joj pripremim prutice kuhanog povrca ali kratko tako jede, vise gnjeci rukama i igra se.
.
Ja imam knjigu Bebe vole papati zbog ideja za recepte, inace nisam bas najkreativnija u kuhanju pa mi s te strane treba malo pomoc. Jaje sam joj dala kuhano cijelo, s povrcem, nisam ocekivala da ce ga uopce htjet a kad ono pojela skoro cijelo 🤣 jedino alergene pratim 3 dana ostalo ne.
.
Babyboy super da je maleni zainteresiran 😃 . Vec ste puno postigli i s bocicama, vjerujem sa ce i s kasicama sve biti okej.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji