Pozdrav svima, nadam se da ste svi dobro i zdravi. Mi smo nismo dugo javljale, ali povremeno sam škicnula temu. Moja frajla si nema mira 😂 s nepunih 5 mj se podigla cetveronoške i krenula ljuljat, sad s nepunih 6 vec puza, relativno dobrom tehnikom, ali ima je po cijelom boravku. Takoder se neki dan i posjela preko boka. S kasicama nam je krenulo klimavo dok nismo skuzili sto joj najbolje odgovara i evo za sad ide, nekih 10-ak zlicica pojede. Otkad je krenula s kasicama pije veelike kolicine mlijeka, bas je postala gladus.
Babyboy i nama se to dogadalo s pelenama i presli smo na br4, babylove ima nesto manji model i njoj dobro drze, a ima nekih 7 kila. Isto se jedan period razigrala po noci dok smo ju prematali i onda smo po sat/sat i pol bile budne. Prestala sam ju prematat po noci i to je prestalo, budila se jesti , ali zaspala dalje.
.
Sad unateag tjedan dana opet se budi i igra po noci ili se probudi u pola 6 i nema vise spavanja.
probala sam da ima vise dremki, manje dremki, duze budna izmedu spavanja, i svejedno je tak rano budna. Ima ko kakav savjet? Ili samo da prihvatim sudbinu? 😂
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Sparkle ja ne znam sto da ti kazem, mi se budimo svaka 2 sata po noci, oko 4-5 puta i budni smo skroz cesto u 5, 5 i nesto ujutro. 😂🙈
Ja ne prematam ponoci, osim kad se pokaki ili ako bi mu urin propustio, ali to nam nije dugo.
It's a boy 💙
Sparkle212 bas mi je drago da si se javila. Super za curu,one su većinom žilavije i krenu sve prije nego dečki,naravno ima iznimki ali većinom su malo "lijeniji"
Super za kasice i mlijeko,drago mi je da lijepo pije.
Što se tiče pelena ni ja njega ne presvlačim po noci jedino to kad mu propusti pelena moram. Daleko smo mi za veličinu 4 ali nisam uzela kao opciju druge pelene,iako babylove su mi redovno na kraju bile pustale pa smo bili skroz prešli na pampers,cak sam razmišljala za noć probat pelene gaćice. Sto se tice buđenja po noci stvarno ne znam šta bi rekla,mozda samo neka faza
Mi smo danas imali sistematski..ima 7320 g i duga je 71 cm 🤗 cijepila se i sad ima 37 temp tako da će za mamu biti duga noć u provjeravanju 😶🌫️
Naše dnevno spavanje je nikakvo..i dalje točno pola sata, ali zato noć super spava..uz jedno buđenje i bez obzira što ju presvlacim, lako zaspe 😅
Sparkle sestrin mali se stalno budio u 6 tako da ne znam hoće biti bolje, jer i nakon 10 godina tako ustaje 😂😂
12/23 UZV ♥️✔️
Babyboy probaj s tim pelenama gacicama. Kuma mi je pricala da je to njima bio spas. Nema koju marku nisu probali a da nije procurilo kroz noc.
.
Monny super za sistematski, nadam se da nece biti temperature i drugih nuspojava
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Babyboyprobaj s tim pelenama gacicama. Kuma mi je pricala da je to njima bio spas. Nema koju marku nisu probali a da nije procurilo kroz noc.
.
Monnysuper za sistematski, nadam se da nece biti temperature i drugih nuspojava
E super,hvala ti na podijeljenom kuminom iskustvu.
Žene kako radite bebačima ad da nema grudica? Ja ne znam jel do mene,prije dok smo koristili hipp pre nikad problema ali na hipp combiotic 1 se jako često događa da ostanu grudice i onda moram bas mučkati što sam inače izbjegavala. Nije do temperature vode. Dolazim u napast da uzmem na kraju babybrezzu na rate a opet si mislim da može i bez toga jer ono nije baš jeftina.
Muckam do iznemoglosti 😂 otkad su grcevi prosli, mala samo isprdi ako ju bas zasmeta, inace ne pokazuje neke znakove da joj smeta. Nama se to dogadalo na Novalac 1, a sad na 2 nema tog problema. Znala sam zlicom lagano mijesat pa je manje grudvica bilo. Konkretno za Novalac su napisali da zbog neke promjene u br1 da se dogada to grudvanje ali da to ne utjece na kvalitetu formule 🤷♀️
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Pozzzzz svima. Da se i mi malo javimo 😊
Drago mi je da ste sve dobrooo i da bebaci napreduju.
Sparkle wooow bome, svaka joj čast 🙌🏽 sad kreće show s puzanjem 🫣
Babyboy kod nas baby brezza radi punom parom 🤣 a kad smo vani ako mi ostanu grudice (mi smo na Aptamil) ja to bas promuckam, nema straha, prošla je faza grčeva ne bi im trebalo smetati ili pričekati nakon tog minut da se mjehurići slegnu!
Monny kako je prošla noć? jel bilo još temp?
-
Mi se jos nismo cijepili s drugom dozom, prvo je bio prehlađen pa odgođeno za mj dana, pa kasnije urin nije bio kako treba pa smo bili na klavocinu 10 dana, s obzirom na njegovu dijagnozu nefrolog je savjetovao pričekati s cijepivom dok ne bude čist nalaz urina. Ne zuri nam se 🙈
Mi smo krenuli s kašicama. Povrće zasad obožava, voće mu se gadi 😂
Nismo još kupili hranilicu. Gledala sam cybex lemo. Ima li ju tko?
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
I da, zubi nas zadnjih dana jaaaaaako jako muče, doslovno “struže” po šakicama i svemu koliko ga svrbi. Noću zna iz cista mira početi plakati/vristati, pa mu namažem s gelom pa se smiri. Samo nikako da izbije ni jedan 🙈
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Nasoj izbija gornja 1. Veselje 🤣 cendranje na najjace. Imamo 2 kruta obroka. Dorucak jos pojede, za rucak nije previse zainteresirana. 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji