Monny pitam, jer evo ja kombiniram i prije je znao cicat oko 3 puta noci. Znaci oko 10 pa oko 1-2 , oko 3-4 i buđenje po 6. A sad bude i u 9-10 i u pola noci i u 2 i u 4-5....
Ali mi je bio smanjio AD na pola pa mozda zato.
.
Babyboy bas mi je zao, bas mi je bilo drago da je bolje. Ja bi ti rado "dala" malo teka od mojeg bebaca.
Otkazali su mi vjezbe pa imam tek 20.02 pa cu onda svakako javit sto kazu za hranjenje
It's a boy 💙
Mi smo danas imali kaos u šetnji.. zaspala je kao i inače i odjednom je povratila ogroman slap na sve strane, u snu..premrla sam 😕😕
Srećom muž bio s nama..kod kuće je još jednom povratila i od tad je sve ok..vesela je i normalno se ponaša pa se nadam da joj je samo ručak loše sjeo 😶🌫️
12/23 UZV ♥️✔️
Arianne meni su ta tvoja, tj. njegova buđenja za cicanje skroz ok,još ako kažeš da je smanjio adaptirano.. moji su se znali i češće od toga buditi po noći za cicu.
A da,bilo je super kad je krenuo jest i bas sam se preporodila u tom periodu,šteta što je kratko trajalo. Vjerujem da bude opet kad tad krenuo😇a do tad ćemo gurati dan po dan,druge nam nema.
Monny ajme vjerujem da si doživjela šok i strah,nadam se da je samo od ručka i da neće više povratiti💪
Bok cure! Nadam se da ste vi i vasi bebaci dobro. 😊
Mi smo danas napunili 8. mjeseci 🤗 u ponedjeljak smo otisli na kratki odmor. Sutra se vracamo kuci.
Bok cure! Nadam se da ste vi i vasi bebaci dobro. 😊
Mi smo danas napunili 8. mjeseci 🤗 u ponedjeljak smo otisli na kratki odmor. Sutra se vracamo kuci.
Sretnih 8 mjeseci🥰
Monny ajme mogu mislit kako je bilo strasno. Jeste sad dobro?
.
Babyboy hvala na odgovoru. Prije ss rjeđe budio, sad si mislim da su ta bas jako cesta buđenja pocela najgora bit orije oko tjedan dva, a AD je smanjio prije skoro 2 mjeseca.
.
Plave_okice cestitam na 8 mjeseci! Je li s 8 mjeseci sto lakse nego prije ili ne? 😆
.
Mi smo jucer napunili 5 mjeseci. Bas je jak, zdrav, najcesce jako veseo i ziv. Jedino ga je tesko zabavit, stalno ga se mora animirat. Sad pivotira na podu pa s jedne strane mu je zabavnije i dulje podnosi ali ga razljuti kad ne moze do igracke ili je ne moze stavit u usta kako hoce pa se ljuti i vristi. Vristi i kad je vesel. 😂
Po danu ga lako uspavam i lijepo spava ali su mi noci muka trenutno. Budi se oko 5 puta svaka 2 sata cesto. Sinoc je bio cak budan sat i pol po noci, nikako ga uspavat.
It's a boy 💙
Hvala cure!
…
Izazovnije je puno vise sada. Tj. iz dana u dan. Puze. Dize se na noge. Hoda dok ju drzimo za ruke. Nema mira. I ne smijemo ju ostaviti ni trena. A cendrava je do bola 🫣
Arianne ako ništa barem je preko dana lakše i spava ti bolje. Noći su i nama svakakve,kad se budi doslovno svako par minuta moram provjeriti jel mu pelena pustila,uopće ne znam zašto se to krene događati,jedno duže vrijeme nije nikako a sad skoro svaku drugu/treću noć. To mi je onda koma,moram ga cijelog presvući i onda mi se počne smijati i "pričati",prije koju noć se tako razbudio pa tako jedno sat i pol bio budan,užas.
On je ovako baš vesela beba,nasmijan,stalno sad ispušta neke svoje glasove i fora mu to,sve naravno trpa u usta,okreće se i sve ga zanima. Voli slušati pjesmice pa tako već prepoznaje zvuk kad mu uključim i odmah osmijeh od uha do uha. Da nemamo tih poteškoća sa hranjenjem bilo bi sve puno lakše,ali dobro,izgurat ćemo i to..
Plave_okice sigurno da je izazovnije,a što se tiče cendravosti vjerojatno je takva,moja curka je uvijek bila takva i dan danas zna imat svoje cendrave faze. Nek su oni nama veseli i nek rastu,faza će uvijek biti,jedna prođe,druga odmah dođe I to je tako...
Arianne dobro je sad, nije se više ponavljalo 🤗 ma da od tad malo slabije jede kašice, ali možda je i redovna faza 😅
Babyboy probaj mu staviti pelene broj veće, mi stalno koristimo veće pelene nego što bi po kilazi trebale ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Plave_okice nisam se nadala tom odgovoru hehe.
Ali mozda mi to bude kao dosad, recimo sad je mozda teze nego na pocetku ali sam ja iakusnija i imam.vise samopouzdanja pa sam opustenija.
.
Monny drago mi je.
.
Babyboy ma slazem se, sve skupa nije lose.
Nama su na pocetku dosta propustale pelene i onda smo uzeli pampers premium care i vise nam nisu.
I da kao sto kaze Monny on je sad 8 kila i broj 3, ali vidim da su mu oko nogu knap. Kao broj 4 bi trebalo od 9 kila, ali probat cu ja kupit broj 4 sljedece.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji