Plave_okice nema vremena za spavanje i mir,mora sve otkriti😉jel se posjela sama?
Nada23 super za veliku curku i zubice,drago mi je da i dalje samo cica. Mi ćemo isto uskoro krenuti s kasicama,imali smo pokušaje ali totalno je bez interesa tako da čekamo da pokaže interes ili punih 6.mj pa krecemo.
Istina,vrijeme baš leti..za cas ce trckarati svi
Hvala ti ❤️
Joj, nadam se da će pokazati više interesa sljedeći put za kašice i da će konačno bolje papati pa da i ti više odahnes 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Plave_okice super za pravu malu damu,moram priznati da i ja jedva čekam da dođemo do toga da sjedi samostalno,vjerujem da ce se i nekako lakše i bolje igrati,iako znam da kad dođu do toga i puzanja da nemaju mira ni sekunde 🤪🤣
Ma lažem,ja samo maštam i čekam dan kad će on bočicu ugledati s veseljem i nestrpljivo čekati da krene piti🤔😬 ili barem hranu kad krene jest da bude prava mala izjelica🫠
Curke želim lijep tjedan sa što ispunjenijim danima i što manje bolesti,baš je sad svega a moji školarci i vrtićanka su izloženi svemu🤷♀️
Jooj i ja jedva čekam da se posjedne sama 🥰 mi smo za vikend bili u restoranu s njom i super je prošlo 🤗
Jel koristi čija beba pelene gaćice?
12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice bravo za malu damu 😍
Babyboy vjerujem da će doći i taj dan ubrzo 😊
Monny ja sam isprobala jedan paket Pampers Premium pelena gaćica. Super su i nisu nam promocile, ali ipak ću još koristiti klasične na čičak dok curka ne postane aktivnija i ne prohoda.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jooj i ja jedva čekam da se posjedne sama 🥰 mi smo za vikend bili u restoranu s njom i super je prošlo 🤗
Jel koristi čija beba pelene gaćice?
Koristila jesam ali dok su bili veći,iako nije loša opcija kad postanu jako nemirni kod presvlačenja,imat ću na umu za isprobati kad dođemo u tu fazu,za sad još uspijevam.
Pozdrav svima.
Evo mi smo prosli tjedan i.ali na pregledu 7.860 kg. I izmjerils ga na 64.2 cm ali sam bas gledala da mu ni nogu nije uopce rastegnula pa sam ga ja izmjerila na punih 66 cm ako ne i vise.
.
Mi planiramo isto brzo pocet s dohranom, on pokazuje bas veeeelik interes. Kako idemo na vjezbice mislila sam tamo pitat koji je najbolji polozaj za jedenje sad dok ne sjedi sam.
.
Spavanje nam se dnevno popravilo, zna zaspat bar jednom dvaput dnevno uglavnon bar sat i pol, i onda ostalo po 30 min. Po noci se budi između 2 i 4 puta i samo sisa, po danu sisa +AD.
Samo si je cudan ritam napravio, zaspi za noc izmedu 6 i 7 i pol navecer a budi se najcesce između 5 i 6, meni je to malo prerano.
.
Cure koje dojite, koliko puta vam se bude nocu.
It's a boy 💙
Moja sisa u 7, do pola 8-8 zaspe.. probudi se oko 2 pa oko 6 i onda nastavi spavati do 8-pola 9. Nekad zna prespavati cijelu noć, nema pravila 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Pozdrav svima.
Evo mi smo prosli tjedan i.ali na pregledu 7.860 kg. I izmjerils ga na 64.2 cm ali sam bas gledala da mu ni nogu nije uopce rastegnula pa sam ga ja izmjerila na punih 66 cm ako ne i vise.
.
Mi planiramo isto brzo pocet s dohranom, on pokazuje bas veeeelik interes. Kako idemo na vjezbice mislila sam tamo pitat koji je najbolji polozaj za jedenje sad dok ne sjedi sam.
.
Spavanje nam se dnevno popravilo, zna zaspat bar jednom dvaput dnevno uglavnon bar sat i pol, i onda ostalo po 30 min. Po noci se budi između 2 i 4 puta i samo sisa, po danu sisa +AD.
Samo si je cudan ritam napravio, zaspi za noc izmedu 6 i 7 i pol navecer a budi se najcesce između 5 i 6, meni je to malo prerano.
.
Cure koje dojite, koliko puta vam se bude nocu.
Super za velikog dečka. Drago mi je da su se spavanja popravila. Ajd bas javi koji položaj su ti savjetovali koristit za hranjenje..
Mi smo opet u baš teškoj fazi,budan nikako ne želi piti,u snu ga je teško nahraniti,taman malo sve bilo krenulo na bolje i opet koma.. mislim da ga i zubi dodatno muče
Sortiraj odgovore
Najstariji