Jucer smo bili na sistematskom i cjepljenju. Imamo ravno 8 kg i 71 cm je dugacka. Nocas se budila nekoliko puta. Danas je novi dan 😅
O pa prava velika curka🤗

Je velika frajla. Danas smo krenuli s dvije kasice u danu. Pa cemo vidjeti kako ide. Ujutro i sada popodne pojela pola. Nije neka velika kolicina, ali bude nadam se. 😊 i puze na veliko. Vise ju ne mozemo ispustit iz vida 😅

Mame,koje ste hranilicu na kraju kupili i kako ste zadovoljni? Planiram idući mjesec kupiti,ne znam još koju bi i zapravo dok se ne posjedne sam nebi ni trebao u nju ali opet tko će to čekati,jeste vi svoje stavili u hranilice prije nego su se sami posjeli?

Mi imamo freeon eos 3 u 1. Poslije se moze koristit kao mali stol i stolic. Postolje se lako makne i operem ga u kadi.

Mame,koje ste hranilicu na kraju kupili i kako ste zadovoljni? Planiram idući mjesec kupiti,ne znam još koju bi i zapravo dok se ne posjedne sam nebi ni trebao u nju ali opet tko će to čekati,jeste vi svoje stavili u hranilice prije nego su se sami posjeli?
Mi smo kupili hauck, ali još ju ne koristimo. Hranim ju u ljuljačci.

12/23 UZV ♥️✔️
Mi imamo stokke trip trap. Koristimo ju od rodenja i moze se koristit i za odrasle. U nekom clanku sam citala da ima najbolji polozaj za dijete. Nama je super

Ja se razmišljam o toj freeon 3u1,danas sam vidjela da ima i neka kinderkraft 2u1 ako se ne varam i može se nekako sklopiti pa mi se to sviđa,eto imam vremena još dok ne napuni 6.mj.
Puno cura se dugo nije javilo,nadam se da ste sve dobro i da su bebači dobro. Nama su dnevna spavanja super,ali zato po noci se toliko puta budi,živjela duda i ovca ewan😜😂

Bok! Mi smo dobro. Za 10 dana 8. mjeseci punimo. Mislim si kad prije. Vrijeme je proletjelo. Ona je kako koji dan. Cendrava. Budi se u noci. Ponekad bude mirnija noc. Po danu ne zeli spavat. Aktivnost na najjace. Puze. Dize se. Kako izgleda, uskoro bi i hodala. 😅 ugl. veselo. 🤗

Bok cure 🤗
Mi smo dobro. Curka je imala sistematski i 2.cijepljenje sa točno 5 mj. ( 7550 g I 68.5 cm). I dalje samo cica oko 5-6 puta u 24 h, lijepo spava i dobra je. Jedino su je zubici najviše mučili pa bi joj znali poremetiti spavanje. Sad se malo smirila i ima već dvije donje jedinice. Prva joj je već izašla sa 4.5 mjeseca. 🥳
Još malo pa i mi krećemo sa kašicama. 🤗
Drago mi je da su i ostale bebe dobro i da lijepo rastu i napreduju 🥰
Čini se kao jučer kada smo kukale i jedva čekale kada ćemo roditi 🙈

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Plave_okice nema vremena za spavanje i mir,mora sve otkriti😉jel se posjela sama?
Nada23 super za veliku curku i zubice,drago mi je da i dalje samo cica. Mi ćemo isto uskoro krenuti s kasicama,imali smo pokušaje ali totalno je bez interesa tako da čekamo da pokaže interes ili punih 6.mj pa krecemo.
Istina,vrijeme baš leti..za cas ce trckarati svi

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji