🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    28. Siječanj 2025. 09:21

plave_okice

Jucer smo bili na sistematskom i cjepljenju. Imamo ravno 8 kg i 71 cm je dugacka. Nocas se budila nekoliko puta. Danas je novi dan 😅

O pa prava velika curka🤗

• plave_okice
    28. Siječanj 2025. 15:41

Je velika frajla. Danas smo krenuli s dvije kasice u danu. Pa cemo vidjeti kako ide. Ujutro i sada popodne pojela pola. Nije neka velika kolicina, ali bude nadam se. 😊 i puze na veliko. Vise ju ne mozemo ispustit iz vida 😅

• babyboy
    29. Siječanj 2025. 13:00

Mame,koje ste hranilicu na kraju kupili i kako ste zadovoljni? Planiram idući mjesec kupiti,ne znam još koju bi i zapravo dok se ne posjedne sam nebi ni trebao u nju ali opet tko će to čekati,jeste vi svoje stavili u hranilice prije nego su se sami posjeli?

• plave_okice
    29. Siječanj 2025. 15:47

Mi imamo freeon eos 3 u 1. Poslije se moze koristit kao mali stol i stolic. Postolje se lako makne i operem ga u kadi. 

• Monny
    29. Siječanj 2025. 18:02

babyboy

Mame,koje ste hranilicu na kraju kupili i kako ste zadovoljni? Planiram idući mjesec kupiti,ne znam još koju bi i zapravo dok se ne posjedne sam nebi ni trebao u nju ali opet tko će to čekati,jeste vi svoje stavili u hranilice prije nego su se sami posjeli?

Mi smo kupili hauck, ali još ju ne koristimo. Hranim ju u ljuljačci.

12/23 UZV ♥️✔️

• Sreća2012
    29. Siječanj 2025. 19:38

babyboy

Mi imamo stokke trip trap. Koristimo ju od rodenja i moze se koristit i za odrasle. U nekom clanku sam citala da ima najbolji polozaj za dijete. Nama je super

• babyboy
    31. Siječanj 2025. 14:30

Ja se razmišljam o toj freeon 3u1,danas sam vidjela da ima i neka kinderkraft 2u1 ako se ne varam i može se nekako sklopiti pa mi se to sviđa,eto imam vremena još dok ne napuni 6.mj. 
    Puno cura se dugo nije javilo,nadam se da ste sve dobro i da su bebači dobro. Nama su dnevna spavanja super,ali zato po noci se toliko puta budi,živjela duda i ovca ewan😜😂

• plave_okice
    02. Veljača 2025. 07:55

Bok! Mi smo dobro. Za 10 dana 8. mjeseci punimo. Mislim si kad prije. Vrijeme je proletjelo. Ona je kako koji dan. Cendrava. Budi se u noci. Ponekad bude mirnija noc. Po danu ne zeli spavat. Aktivnost na najjace. Puze. Dize se. Kako izgleda, uskoro bi i hodala. 😅 ugl. veselo. 🤗

nada23
    02. Veljača 2025. 11:40

Bok cure 🤗
    Mi smo dobro. Curka je imala sistematski i 2.cijepljenje sa točno 5 mj. ( 7550 g I 68.5 cm). I dalje samo cica oko 5-6 puta u 24 h, lijepo spava i dobra je. Jedino su je zubici najviše mučili pa bi joj znali poremetiti spavanje. Sad se malo smirila i ima već dvije donje jedinice. Prva joj je već izašla sa 4.5 mjeseca. 🥳
    Još malo pa i mi krećemo sa kašicama. 🤗

Drago mi je da su i ostale bebe dobro i da lijepo rastu i napreduju 🥰 
    Čini se kao jučer kada smo kukale i jedva čekale kada ćemo roditi 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• babyboy
    02. Veljača 2025. 20:53

Plave_okice nema vremena za spavanje i mir,mora sve otkriti😉jel se posjela sama? 
    Nada23 super za veliku curku i zubice,drago mi je da i dalje samo cica. Mi ćemo isto uskoro krenuti s kasicama,imali smo pokušaje ali totalno je bez interesa tako da čekamo da pokaže interes ili punih 6.mj pa krecemo.
    Istina,vrijeme baš leti..za cas ce trckarati svi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.