🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sparkle212
    05. Ožujak 2025. 20:02

Monny  drzi se ❤️ bit ce sve ok
    .
    Baby boy probala sam s batatom i tikvicom koje voli, cak i cvjetacom ali nejde. Mozda jednostavno joj ne valja i to je to. Ni nama nije sve fino. 
    .
    Plave okice nije vama lako. I prehlada i zubic. Drzim fige da brzo prode

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    06. Ožujak 2025. 08:29

sparkle212

Monny drzi se ❤️ bit ce sve ok
    .
    Baby boy probala sam s batatom i tikvicom koje voli, cak i cvjetacom ali nejde. Mozda jednostavno joj ne valja i to je to. Ni nama nije sve fino.
    .
    Plave okice nije vama lako. I prehlada i zubic. Drzim fige da brzo prode

Eventualno da probaš i nakon voće ubaciti još. Naravno ni mi ne volimo sve a opet njima nekad treba duže da nešto prođe,očito joj ta tekstura ne odgovara. Ja bi ponudila s vremena na vrijeme,ono laganini,pa može jednom prođe. Ali nije smak svijeta ima i drugog mesa 🥰

• babyboy
    06. Ožujak 2025. 08:30

plave_okice

Moja nije preveliki fan mesa, ali piletina jos prode. Ali zato teletina nikako. Voli rizu pa zmiksam s njome i jos nekim povrcem. Palentu nikako ne zeli. Kao da je otrov 😅

Mi smo bubani. 3. dan temperatura. Kasalj. Nos curi. Jos joj gornje 1 izbijaju (jedna je izasla). Sutra moramo vaditi krv i skupiti urin te na pregled kod pedijatra. Ne moze disat jadna. Ispiremo nosic. A najgore je tijekom noci. Vec nocima nitko ne spava. 🙁 nadam se da uskoro bude bolje.

Drzite se cure i uzivajte u sunceku. Mi trenutno doma dok ne ozdravimo.

Ajoj,bas ju je poklopilo,nek brzo ozdravi i nek brzo zub izbije,držite se🤗

• sparkle212
    06. Ožujak 2025. 09:00

Mozda joj je cak neka faza, zubici ili nesto. Jako nemirno spava, stalno se budi i nervozna je. Mlijeko hoce bez problema velike kolicine ali kasice sad bas i ne. Probala sam ponovo neke vec isprobane kombinacije ponuditi, cak i keksolino slozila ali zlica dvije i opet nista. Ja cu nuditi pa sta bude, jednom ce pojesti.

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    06. Ožujak 2025. 09:58

sparkle212

Mozda joj je cak neka faza, zubici ili nesto. Jako nemirno spava, stalno se budi i nervozna je. Mlijeko hoce bez problema velike kolicine ali kasice sad bas i ne. Probala sam ponovo neke vec isprobane kombinacije ponuditi, cak i keksolino slozila ali zlica dvije i opet nista. Ja cu nuditi pa sta bude, jednom ce pojesti.

Moguce da su zubi,njega isto muče,bilo je par noći kad se budio i cvilio svako malo. Nadam se da budu probili uskoro. A da,nema druge nego nuditi,na njima je hoce li pojesti. Koliko ti pije mlijeka po obroku sad?

• sparkle212
    06. Ožujak 2025. 10:30

120+ prah do 150+ prah. Nekad za spavanje cak 180+prah ali ostavi malo. Bas je gladus postala

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212
    06. Ožujak 2025. 10:31

Jel vama bolje krenulo ili se jos borite? 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• babyboy
    06. Ožujak 2025. 11:13

sparkle212

Jel vama bolje krenulo ili se jos borite?

Evo krenulo je sve skupa na bolje,prije neka cca 2 tj sam kod ljetnih beba 2023 pročitala da je jedna mama sa malim imala period od 3mj kad su se borili oko bočice(od 4.-7.mj života) i ja sam se toj mami javila da vidim kako i šta je kod njih bili i kako su to riješili. Rekla mi je da pročitam jednu knjigu na engleskom,uglavnom ja sam to pročitala i dosta čitala i zapravo jako puno ljudi se s tim susreli i borilo,jest da je sve na engleskom ali zbilja ima toga. Radilo se o averziji bočice,on je to nakon one afte razvio ali evo srećom ima riješenje za to pa sam slijedila upute iz knjige i on sad već cca 2tj kako sam to otkrila jede budan,nema vise hranjenja u snu,ali moraš se drzat točno svega kako bi dijete izgubili taj nelagodni osjećaj za hranjenje i razvilo nove pozitivne osjećaje.

• babyboy
    06. Ožujak 2025. 11:16

Tako da sve skupa ide na bolje,ja sam konačno bolje on je zadovoljniji jer kad spava konačno spava,ma sasvim druga priča. Sad jedino još dok poveća kolicine po obroku,to nam je još šaroliko,tipa zna popit samo 80/90 a zna popiti i 120/130 ali navecer zadnje hranjenje ili tipa ako je zaspao oko 20 probudi se za jest još prije ponoći tu popije oko 150/160 čak neku večer svih 170ml popio(šok🫠) i nocno hranjenje je tako bolje količinski. 

• sparkle212
    06. Ožujak 2025. 11:57

Aa bas mi je drago da je bolje 😊 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.