🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • babyboy
    19. Prosinac 2024. 13:22

Sparkle212 meni je došla negdje 3 tjedna nakon prestanka s izdajanjem. 
    Nos čistimo ovisno o situaciji,inhaliramo fiziološkom,ako ima nešto izvučem nosibom i ondabili stavim sprej ili po malo fiziološke u svaku nosnicu da ne ostane sluznice suha,ili samo spricom i fiziološkom sa svake strane pa na drugu da izađe. Kod njega nema ništa puno ali evo muči ga nos vec tjedan dana,malo i kasljuca ali ništa strašno za sad. 
    Laurell super da je na comfortu opet sve ok,i super za okretanje.
    Mame kako ste? Baš nam je utihnula grupa,ili su svi na whatsapp-u ili nitko nema vremena.  

korni
    19. Prosinac 2024. 19:53

Pozdrav mame 🤗
    Babyboy nadam se da sada hranjenje ide bolje. kako si ti, jel se uspjevas sta odmoriti?
    Laurell bravo za okretanje 🥳
    Leeloo pozdrav tebi i curki 💞
    Kod nas sve ok, osim noćnog spavanja 😅 reflux se smanjio baš puno, više ne plače toliko dok prducka, dohrana ide dobro, jedino imamo partijanja svaku noć. Laku noc od nas dvije 🩷

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• babyboy
    19. Prosinac 2024. 21:35

korni

Pozdrav mame 🤗
    Babyboy nadam se da sada hranjenje ide bolje. kako si ti, jel se uspjevas sta odmoriti?
    Laurell bravo za okretanje 🥳
    Leeloo pozdrav tebi i curki 💞
    Kod nas sve ok, osim noćnog spavanja 😅 reflux se smanjio baš puno, više ne plače toliko dok prducka, dohrana ide dobro, jedino imamo partijanja svaku noć. Laku noc od nas dvije 🩷

A i dalje isto... bit će jednom bolje..
    Nekako sam se valjda navikla već,umorna sam ali guram,muž kad je doma max pomaže i sudjeluje pa odspavam koliko uspijem.
    Super da se reflux smanjio i super da dohrana ide,a spavanje eto ne može očito sve biti dobro,ali bude i to jednom bolje🤗

• plave_okice
    20. Prosinac 2024. 08:57

Jutro cure! I mi smo dobro. Usred noci imamo nekoliko budenja, ali ok. Duda puno puta i nastavi dalje. 😊 pocela je raditi sklekove i leznjake. Jos ne puze. Ali dize guzu stalno gore. Okrece se na trbuh i u kinderbetu pa bude panika kad se ne moze vratit, a spava. 😊 dohrana isto ok za sada. Zelimo vam lijep vikend! ❤️

nada23
    22. Prosinac 2024. 07:32

Jutro cure 🥰 
    Mi smo dobro. Curka lijepo spava i papa. Prešla je skroz u krevetić i bolje je to prihvatila od mene. 😁 I dalje sve trpa u usta, glođe i dosta slini pa su sigurno zubici u pitanju. Prije otprilike 3 tjedna se okrenula par puta s trbuha na leđa i obrnuto i onda je prestala. Vjerojatno je bilo slučajno jer vidim da sad pokušava pa bude nervozna kad joj ne ide sve po planu. 🤣 Okrene se na bok i tu se zaustavi. 
    Menstruacija - ja još nisam dobila, ali već dugo imam pojačani iscjedak i povremene bolove. 
    Plave okice -bravo za teretanu! Sigurno se puno bolje osjećaš otkako treniras. 😃 I ja krećem s treningom u 1.mj. i jedva čekam. 
    Babyboy - nadam se da će papanje barem bolje ići kada krenete sa dohranom. Vjerujem da je sve skupa jako iscrpljujuće. 
    Laurell bravo za okretanje 🤗🥰 
    Pelene - mi smo od početka na Pampers Premium i nisu nam propuštale. Međutim, probala sam i Babylove Premium 4 i pokazale su se također dobre. 

Želim vam svima lijepu i mirnu nedjelju 🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

ElisaDay.
    23. Prosinac 2024. 18:56

Pozdrav cure, mi smo sad okej ali imale smo malo težak period, završili na hitnoj prije dva tjedna jer mi je jedno jutro jako plakala i onda klonula, jako sam se prestrašila, nije uopće oči otvarala. Tamo joj vadili krv i našli afticu u grlu, krv je ukazivala na virus. Urin nismo uspjeli skupiti jer je imala proljev, ili bi se popiškila pa bi iscurilo iz one kesice i nakon par sati mučenja su nas poslali kući da ga sutra skupimo i na kontrolu kod pedijatrice. Nakon što smo uspjeli malo odspavati ujutro smo odnijeli urin, nalazi urinokulture su pokazali Escherichiu ali u tzv.,dozvoljenoj količini, 10 na 3, s time da je pedijatrica rekla da ćemo ponoviti za tjedan dana. U međuvremenu (nakon 2 dana) je dobila temp, 37,7, u guzi ujutro, navečer 38. Opet smo otišli kod pedijatrice, poslušala ju je i poslala nas na vađenje krvi i urina. Krv opet pokazuje virus (niski leukociti, visoki limfociti) , urin uredan kao i prvi put, urinokultura stigla za dva dana, esherichia 10 na 4, dakle povećala se, s time da pedijatrica kaže da i dalje njoj to nije za antibiotik, pogotovo jer nema simptoma upale. Temp je srećom sljedeći dan prestala, onda je dobila osip, što sam čula da često ide nakon temperature, po svemu sudeći imala je onu trodnevnu groznicu i osip označava kraj. I evo sada je dobro, opet j petak idemo vaditi urin da vidimo što je s tom zločestom bakterijom. Trebali smo imati sistematski i cijepljenje ali nažalost nećemo dok ju ne riješimo. U svakom slučaju, stresan period i nadam se da je uskoro svemu kraj 🙏🏼

Sretni blagdani svima i nadam se da ste svi dobro ❤️❤️

• babyboy
    23. Prosinac 2024. 21:46

Plave_okice super za malenu,bude ona uskoro i puzala,drago mi je da je dobro prihvatila dohranu🤗
    Nada23 drago mi je da je kod vas sve dobro,bude uskoro savladala i okretanje,i kod nas je slično,uz malu pomoć bez problema a sam je uspio nekoliko puta slučajno,ali vidi se da se trudi i pokušava. Smiješan je sa svojim "pričanjem" I presladak sa tim svojim osmijehom🥰💙
    ElisaDay žao mi je zbog proživljenog,s obzirom da sam s malim prošla odlaske na hitnu itekako razumijem strah i stres i proživljeno. Bitno da je ona sad dobro,cijepljenje će malo pričekati,sve se to stigne nadoknaditi. Nadam se da je sad sve ok i da je najgore iza vas.
    Mi se još malo borimo s nosićem i kašljanjem ali puno je bolje već,ostalo klasika,nadam se nekim boljim danima ali samo nek ne budu gori..
    Mame želim svima mirne i blagoslovljene ove blagdane pred nama,nek nam rođenja Isusa donese mir u srcima i zajedništvo u obiteljima. Našim pilićima je ovo prvi Božić,puno lijepih trenutaka i predivnih uspomena želim🤗😘

• plave_okice
    25. Prosinac 2024. 10:09

Za vas koje slavite, sretan Bozic vama, vasim malisanima i obiteljima. Uzivajte u prvom zajednickom Bozicu. 🤶🏻🎄🎅🏻

• Sreća2012
    25. Prosinac 2024. 19:09

Svima zelim Sretan Bozic i lijepe blagdane❤️

• babyboy
    25. Prosinac 2024. 20:03

Sretan i blagoslovljen Božić 🥰🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.