Sparkle212 meni je došla negdje 3 tjedna nakon prestanka s izdajanjem.
Nos čistimo ovisno o situaciji,inhaliramo fiziološkom,ako ima nešto izvučem nosibom i ondabili stavim sprej ili po malo fiziološke u svaku nosnicu da ne ostane sluznice suha,ili samo spricom i fiziološkom sa svake strane pa na drugu da izađe. Kod njega nema ništa puno ali evo muči ga nos vec tjedan dana,malo i kasljuca ali ništa strašno za sad.
Laurell super da je na comfortu opet sve ok,i super za okretanje.
Mame kako ste? Baš nam je utihnula grupa,ili su svi na whatsapp-u ili nitko nema vremena.
Pozdrav mame 🤗
Babyboy nadam se da sada hranjenje ide bolje. kako si ti, jel se uspjevas sta odmoriti?
Laurell bravo za okretanje 🥳
Leeloo pozdrav tebi i curki 💞
Kod nas sve ok, osim noćnog spavanja 😅 reflux se smanjio baš puno, više ne plače toliko dok prducka, dohrana ide dobro, jedino imamo partijanja svaku noć. Laku noc od nas dvije 🩷
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav mame 🤗
Babyboy nadam se da sada hranjenje ide bolje. kako si ti, jel se uspjevas sta odmoriti?
Laurell bravo za okretanje 🥳
Leeloo pozdrav tebi i curki 💞
Kod nas sve ok, osim noćnog spavanja 😅 reflux se smanjio baš puno, više ne plače toliko dok prducka, dohrana ide dobro, jedino imamo partijanja svaku noć. Laku noc od nas dvije 🩷
A i dalje isto... bit će jednom bolje..
Nekako sam se valjda navikla već,umorna sam ali guram,muž kad je doma max pomaže i sudjeluje pa odspavam koliko uspijem.
Super da se reflux smanjio i super da dohrana ide,a spavanje eto ne može očito sve biti dobro,ali bude i to jednom bolje🤗
Jutro cure! I mi smo dobro. Usred noci imamo nekoliko budenja, ali ok. Duda puno puta i nastavi dalje. 😊 pocela je raditi sklekove i leznjake. Jos ne puze. Ali dize guzu stalno gore. Okrece se na trbuh i u kinderbetu pa bude panika kad se ne moze vratit, a spava. 😊 dohrana isto ok za sada. Zelimo vam lijep vikend! ❤️
Jutro cure 🥰
Mi smo dobro. Curka lijepo spava i papa. Prešla je skroz u krevetić i bolje je to prihvatila od mene. 😁 I dalje sve trpa u usta, glođe i dosta slini pa su sigurno zubici u pitanju. Prije otprilike 3 tjedna se okrenula par puta s trbuha na leđa i obrnuto i onda je prestala. Vjerojatno je bilo slučajno jer vidim da sad pokušava pa bude nervozna kad joj ne ide sve po planu. 🤣 Okrene se na bok i tu se zaustavi.
Menstruacija - ja još nisam dobila, ali već dugo imam pojačani iscjedak i povremene bolove.
Plave okice -bravo za teretanu! Sigurno se puno bolje osjećaš otkako treniras. 😃 I ja krećem s treningom u 1.mj. i jedva čekam.
Babyboy - nadam se da će papanje barem bolje ići kada krenete sa dohranom. Vjerujem da je sve skupa jako iscrpljujuće.
Laurell bravo za okretanje 🤗🥰
Pelene - mi smo od početka na Pampers Premium i nisu nam propuštale. Međutim, probala sam i Babylove Premium 4 i pokazale su se također dobre. Želim vam svima lijepu i mirnu nedjelju 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji