🐠🦀LJETNE BEBE ‘24.🐳🐟

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Johicaa

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Jutro ženice, prijavljujem prvu mengu sa nepuna 4 mj iako isključivo dojim. 😅
    .
    Babyboy posto pedijatar tvrdi da je sve ok, mozda da ga jos pregleda netko da vidis ima li jos netko strucan savijet. Bas se mucite, zao mi je.
    Plave okice bravo, super ide papanje bitno da vecinu hoce 👌🏻 i odlicno za teretanu, ja se nadam da cu opet na zumbu kad napuni pola godine.
    .
    Netko je pitao za pišu gdje treba, znalo se i nama dogodit kad ne obratim paznju da se promoci, od tada pisa ide dolje i od kada pazim na to nema curkanja.
    .
    Roko sve živo žulja muce ga zubi uzasno "pojede" ruke, glodalice, igracke pa i mene po ramenu al najcesce se nazivcira i place. To mu je nova fora, ljuti se i place kad nesto ne uspije ugurat u usta.
    Spavanje i uspavljivanje uredno i papanje isto ..osjetim pomalo regresiju vec tri dana kad zaspe u 6 probudi oko 11 i treba mu pola sata da se uspava nazad pa spava do 2-3 jede prica malo i nastavi do 6 spavati i onda opet jede i nece da spava vise. Al podnosljiv je i ovaj ritam.
    Jako se zeli sam okretat ali ne ide jos bas , par puta uspije pa onda nista opet. To je taj skok plus zubi.
    .
    Dobio je od sv. Nikole plišanu knjigu i senzorne loptice i podlogu za igranje. A za Božic ce dobiti nesto od robice i nove glodalice.
    .
    Želim vam ugodnu nedjelju 😘❤️

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• Arianne

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Babyboy, cesto vas se sjetim i nadam se da brzo bude bolje.
    .
    Sto se tice pelena, meni su babylove 2 i lupilu 2 pustale cesto i bio je mokar i sad smo na pampers 2 i ok je. Brzo cu 3. Tata mi trvdi da je muskima puno ugodnije kad je pisulin gore pa mu ga zadnje stavljam gore.
    .
    Sto se tice poklona eto ja svako toliko svojem kupim neku robu ili igricu ili slikovnicu. Tako da nisam nis posebno kupila evo ni za Nikolu ni Bozic ali jucer je npr dobio zvecku. Jos ne kuzi, a ionako mu cesto kupim nesto.

It's a boy 💙

• babyboy

Broj poruka: 251

Prijavi adminu

Johicaa evo ja taman završila sa prvom nakon poroda,iako sam očekivala da će odmah nekako kako sam prestala izdajati ali eto trebalo je malo vremena,mislim nijemi falila😜🤪😂 
    Jučer je bila točno godina dana kako sam napravila test i dobila + 
    Vezano za maloga,do sad smo bili više puta na hitnoj zadnje bas sam uputnicom od pedijatrice,pregledan od strane više doktora ali evo nalazi svaki put ok i na ništa ne upućuje,nikakva sumnja na nešto,kako se dogodilo nakon afte a do tad je normalno jeo jednostavno je njihov zaključak da je dobio uzasnu traumu/strah i eto...hoće li ikada ovo proci ja ne znam,hoće li uopće prihvatiti kašice isto ne znam,ako sve potraje i bude još većih problema morat cemo vidit šta dalje..
    Arianne i mi smo na pampersu,babylove su mi bile u pocetku oka a onda na kraju bi svaku noć pustile.

• plave_okice

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Nama su za sad babylove super. Trenutno nosi 3. 3x propustile, ali to smo skuzili kad je bila u jajetu. Ocito nekako drugacije sjedila. Pampers su nam preumjetne. Violetu smo imale par komada pa su bile ok. Svaka beba individualna. Nekoj pasu sve pelene, a nekoj jedva jedne. Bitno da kroz noc ne propusti. A uglavnom bude 10-12 sati bez mijenjanja preko noci. 

laurell

Broj poruka: 815

Prijavi adminu

Babyboy vratili smo se na comfort! zvala sam pedijatricu jer se bas grčio (sto dosad nikad nije) i rekla je da se vratimo na comfort jer u njemu ima vise probiotika, laganiji je i očito mu vise pase. Od kad smo se vratili opet sve super 🙏🏽

Sto se pelena tiče mi smo na Pampersu. Znalo bi mu promociti par puta u onom periodu kad smo bili između jedinice i dvojke. Jedinica mu bila knap, a dvojka velika. Sad smo na dvojci i super su nam. Kod nas je piso na dolje 🙈 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Menstruacija, prestala sam dojiti prije 10 dana, sad jos izdajam jednom dnevno dok me cice bole i ocekivala sam da ce tetka stici al za sad jos nista. Zna me malo grciti kao da ce uskoro ali za sad nista. 
    .
    Teretana-  bravoo plave okice, samo tak nastavi. Ja za sad se drzim setnje zbog carskog, makar me rez i trbuh nista ne bole, ali kazu doktori da se treba pricekat do barem 6 mj nakon carskog. Od 22 kile koje sam nakupila ostalo mi je jos 4, izgledam vise manje isto kao prije trudnoce, jedino je trbuh malo mekaniji pa bih to voljela malo stegnut, ali ima vremena. 
    .
    Pelene - mi smo na Babylove velicina 3. Do sad nisu propustale, ali sad nam se par puta dogodilo da stolica procuri ako ju ne premotam odmah a ona se migolji. 
    .
    Laurell super da vam comfort bolje odgovara. 
    .
    Ja sam u subotu navecer izasla s prijateljicama na pice povodom rođendana jedne od njih i mogu vam reci da me resetiralo. Nisam bila dugo, od 21 do 23.30, ali toliko mi je pasalo malo se maknuti i vidjeti se s prijateljicama. Pogotovo jer su nam zadnji dani malo tezi, slabije spavamo i od toga sam postala vec jako nervozna i ljuta na sve. Sad se  i lakse se nosim s tim dok malena jer nervozna i place a ne mogu ju smirit. 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Monny

Broj poruka: 291

Prijavi adminu

Mi koristimo rascal & friends pelene, mislim da ih nema u Hr. Odlične su, veći kalup, a najvažnije bez plastike kao pampers. Iznenadilo me koliko je Pampers plastičan 🤦
    Ja sam krenula na vježbanje 2 mjeseca nakon carskog, specijalno za trbuh, zdjelicu i oporavak od poroda. I tih sat i pol tjedno mi je 🔝
    Moja gospođica se okreće sama na trbuh 🦦 kad ste spustili nivo u krevetiću?

12/23 UZV ♥️✔️

• sparkle212

Prijavi adminu

Monny mi smo sad povecali Cutie clouda sa koljevke na midi krevetic ali nismo jos spustili razinu madraca. Tek se pocela okretat prosli tjedan pa mislim si da imam jos malo fore dok nebudemo bas morali spustiti.

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• sparkle212

Prijavi adminu

Cure s cime vi cistite nosic bebama? Moja je nazalost pokupila prehladu od mene i nosic joj se puni i kaslje. Dok sam joj pokusala isprati fizioloskom jako joj je smetalo, plakala je barem 20 minuta i nebih to ponavljala ako nije potrebno. Mislila sam probati ju inhalirati fizioloskom da se ti smrkljici malo opuste pa ih probat izvuci aspiratorom ali ne znam jel je to dovoljno

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

laurell

Broj poruka: 815

Prijavi adminu

Sparkle ja fiziološkom na spricu u jednu nosnicu, pa drugu. Sve mu izađe i još poslije tog aspiratorom povucem ako je sto ostalo (imam onaj na usta sto ide). 

Mi se službeno okrećemo na trbuh sami i to turbo, Non stop to radi 😂 ne mogu ga pustiti sekunde samog vise na kauču. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.