Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skakavac
    13. Studeni 2024. 19:38

petrucika

skakavac

Nisam citala unatrag i ne znam tvoju cijelu situaciju ali ta krvarenja mogu biti iz sto razloga i u vecini slucajeva na kraju bude sve ok, samo je to uzasan stres za trudnicu. Pokusaj misliti optimisticno, sigurna sam da ce sve biti dobro

Ne znam razlog hematoma nemam .. svog doktora nisan vidila misec dana zadnje me gledao zamjena i prije toga u bo doktor ugl ne znam radi dega mi se to ponavlja vidit cu sl tj na kontroli sto ce reci..

Jesi vadila progesteron? 
    A moze biti i da imas neku ranicu na maternici dovoljnk malu da je uzv ne vidi.

petrucika
    13. Studeni 2024. 20:14

skakavac

petrucika

skakavac

Nisam citala unatrag i ne znam tvoju cijelu situaciju ali ta krvarenja mogu biti iz sto razloga i u vecini slucajeva na kraju bude sve ok, samo je to uzasan stres za trudnicu. Pokusaj misliti optimisticno, sigurna sam da ce sve biti dobro

Ne znam razlog hematoma nemam .. svog doktora nisan vidila misec dana zadnje me gledao zamjena i prije toga u bo doktor ugl ne znam radi dega mi se to ponavlja vidit cu sl tj na kontroli sto ce reci..

Jesi vadila progesteron?
    A moze biti i da imas neku ranicu na maternici dovoljnk malu da je uzv ne vidi.

Nisam vadila nista nitko me nista nije slao vaditi od hormona..a za ranici ne znam..ja doduse imam bar je tako mog ginekolog rekao lani lagani prolaps maternice tj maternica mi se malo spustila ali on je reka kao da to nece utjecati na trudnocu… a oce li da li utjece ne znam jer me niko jos nije gleda vaginalno nakon sto sam prvi puta primjetila krvaruckanje… tako da stvarno ne znam 

+ 10.10.

• Emi25
    13. Studeni 2024. 20:47

Baš ste se raspisale cure😊 Tonkica čestitam na srceku i dobrom pregledu. Nove cure dobro došle. Petrucika tebe baš zeza to krvarenje, malo bezveze od dr da te nisu pregledali,vjerujem da te užasno sve to brine ali možda je kakva ranica u radnici. Probaj maksimalno odmarati i mislit pozitivno

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika
    13. Studeni 2024. 21:16

Emi25

Baš ste se raspisale cure😊 Tonkica čestitam na srceku i dobrom pregledu. Nove cure dobro došle. Petrucika tebe baš zeza to krvarenje, malo bezveze od dr da te nisu pregledali,vjerujem da te užasno sve to brine ali možda je kakva ranica u radnici. Probaj maksimalno odmarati i mislit pozitivno

S sto da ti kazem i meni je to sve nekako bezveze ali strpit cu se do iduce kontrole pa ce mo viditi kako ce proci ako ne budem zadovoljna otici cu privatno ali da bas me zafkava po prvi puta u trudnoci mi se ovo dogada a nije mi prva trudnoca ali evo bas mi ne da mira..mozda sam vam malo dosadna i vise sam danas ode aktivna jer lezim pa sto cu nego cackati po mobitelu🤷‍♀️

+ 10.10.

• Emi25
    13. Studeni 2024. 21:48

Petrucika samo ti lezi, odmaraj i tipkaj nam. Lakše je kad dijelimo brige,tu smo da budemo podrška jedna drugoj. Na kraju nas sve brine isto samo da bude sve u redu, sve te razumijemo sigurna sam

2016 💙J
    16.10.2024. +

• TejaT
    13. Studeni 2024. 21:54

Pozdrav drage žene, zadnja menatruacija 30.09., pozitivan test prošli utorak, pregled kod doktorice prošla srijeda, nije se nista vidjelo, naručila me za 19.11., ali danas sam prokrvarila, na hitnoj na pregledu se vidi trudnoća koja odgovara tjednu 5+5, terapija duphaatoni. Bolova nemam, ali te krvi ima dosta, čak su mi i grudi manje bolnije, praktički ni ne bole 😌 ne znam uopće što očekivati 😭

petrucika
    13. Studeni 2024. 23:04

Emi25

Petrucikasamo ti lezi, odmaraj i tipkaj nam. Lakše je kad dijelimo brige,tu smo da budemo podrška jedna drugoj. Na kraju nas sve brine isto samo da bude sve u redu, sve te razumijemo sigurna sam

❤️

+ 10.10.

petrucika
    13. Studeni 2024. 23:09

TejaT

Pozdrav drage žene, zadnja menatruacija 30.09., pozitivan test prošli utorak, pregled kod doktorice prošla srijeda, nije se nista vidjelo, naručila me za 19.11., ali danas sam prokrvarila, na hitnoj na pregledu se vidi trudnoća koja odgovara tjednu 5+5, terapija duphaatoni. Bolova nemam, ali te krvi ima dosta, čak su mi i grudi manje bolnije, praktički ni ne bole 😌 ne znam uopće što očekivati 😭

Dobro nam dosla draga ! A sto kazu na hitnoj zna li se ista odakle ta krv?da mozda nije implantacijska?ne znam kazes da toga dosta ima stvarno ti ne znam dati pametan savjet osim da se smiris i da mirujes i pijes terapiju..kad si narucena na iducu kontrolu?mislim da je dobro sigurno sto nemas bolova a simptomi ti mogu varirati na dane a i mozda si sad od straha umislila da su simptomi slabiji ..psiha cuda cini .. ajde se probaj smiriti i miruj sto vise mozes i prati situaciju.saljem dobre vibre za tebe i tvoju bebicu❤️

+ 10.10.

petrucika
    13. Studeni 2024. 23:10

petrucika

TejaT

Dobro nam dosla draga ! A sto kazu na hitnoj zna li se ista odakle ta krv?da mozda nije implantacijska?ne znam kazes da toga dosta ima stvarno ti ne znam dati pametan savjet osim da se smiris i da mirujes i pijes terapiju..kad si narucena na iducu kontrolu?mislim da je dobro sigurno sto nemas bolova a simptomi ti mogu varirati na dane a i mozda si sad od straha umislila da su simptomi slabiji ..psiha cuda cini .. ajde se probaj smiriti i miruj sto vise mozes i prati situaciju.saljem dobre vibre za tebe i tvoju bebicu❤️

Vidim sad da imas pregled 19.11 oprosti zaboravim sto procitam.. reci mi jel sad doktorica vidila bebicu jel ima srcana aktivnost?

+ 10.10.

petrucika
    14. Studeni 2024. 09:06

Jutro cure, ja sam odvezla malog z crtic pojela i sad lezim i pijem kavu..kod mene je bas hladno bura puse i to dobra tako da mi je bas top u mom krevetu..danas pop zovem doktora za komplikacije pa cu pitat sestru za ovaj moj iscjedak jel bi trebala povecat terapiju ili minjat ili jednostavno da pijem vec propisanu ,lezim i cekam kad ce samo od sebe stati… malo je reci da san od ovoga vec luda poprilicno…kako ste mi vi?

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.