Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina
    13. Studeni 2024. 14:35

petrucika

keksolina

Tinchilina

Petrucika, jako mi je žao što si non stop na iglama i u nemiru. Želim ti puno snage do sljedećeg pregleda ibda te tvoj ginekolog umiri.

Potpisujem ovo. Dobro petrucika da odmah uzimaš i komplikacije, tebi valjda stvarno nema druge trenutno nego da ležiš i čekaš zeleno svjetlo. Nadam se da će ti u nekim većim tjednima prestati ta krvarenja pa da ćeš moći u šetnje i svašta, mislim da bi ti to baš mentalno olakšalo 🙏 Najgore je kad sjediš sama sa svojim mislima

Izgleda da je tako samo krevet i to je to.. nije lako sam sa svojim mislim jer se s vrimenom pocne svasta vrtiti i tesko je odrzati balans ali trudim se nekako da budem pozitivna ma zapravo kao da mi jedan andeo sjedi na ramenu i tjesi ne brini bit ce sve u redu .. imam unatoc svemu taj neki mir u sebi u dubini i koji mi ne da da potonem koji me gura naprid ..bit ce sve ok❤️

Ovo si baš lijepo napisala ❤️ tebi se pregled bliži pa se nadam da će te tvoj doktor malo ohrabriti i da će ti doći malo ljepši dani 

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

jasamja
    13. Studeni 2024. 14:36

petrucika

keksolina

Tinchilina

Petrucika, jako mi je žao što si non stop na iglama i u nemiru. Želim ti puno snage do sljedećeg pregleda ibda te tvoj ginekolog umiri.

Potpisujem ovo. Dobro petrucika da odmah uzimaš i komplikacije, tebi valjda stvarno nema druge trenutno nego da ležiš i čekaš zeleno svjetlo. Nadam se da će ti u nekim većim tjednima prestati ta krvarenja pa da ćeš moći u šetnje i svašta, mislim da bi ti to baš mentalno olakšalo 🙏 Najgore je kad sjediš sama sa svojim mislima

Od petka sam na komp a sad san na go od plusa na testu prakticki.. tako da valjda tako mora biti..

Draga želim da ti što brže prođe ovaj užasan period 🤞🤞 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

skakavac
    13. Studeni 2024. 14:37

keksolina

skakavac

keksolina

skakavac

Ovo mi je 6 trudnoca s tim da je jedna zavrsila spontanim. Imam 4 djece

Jao čestitam i dobrodošla 🤗 tebi je doma sigurno baš blagoslov s toliko dječjih glasića. Nadam se da ćeš se uspjeti što prije opustiti i uživati u trudnoći
    Jasamjati ako ostaneš trudna da ti termin bude na jesen 2025., ja bi da ipak ostaneš s nama na ljetnim bebicama 😃 ali mogla bi i ljeto uloviti čini mi se

Hvala na dobrodoslici.
    Veselo mi je ali ipak nisu svi malecki. Imam dvoje odrasle djece od 25 i 24 godine. Oni zive svoje samostalne zivote zivote. Malecki su od 8 i 4 godine a trece bi trebalo doci pocetkom krajem sedmog ili osmog mjeseca po mojoj procjeni

Uvau, zvuči mi kao da imaš baš zanimljivu životnu priču. Ti u svakom slučaju više od pola života brineš za djecu, bilo manju bilo veću 😊

Tocno si sve napisala 

jasamja
    13. Studeni 2024. 14:37

keksolina

skakavac

Ovo mi je 6 trudnoca s tim da je jedna zavrsila spontanim. Imam 4 djece

Jao čestitam i dobrodošla 🤗 tebi je doma sigurno baš blagoslov s toliko dječjih glasića. Nadam se da ćeš se uspjeti što prije opustiti i uživati u trudnoći
    Jasamjati ako ostaneš trudna da ti termin bude na jesen 2025., ja bi da ipak ostaneš s nama na ljetnim bebicama 😃 ali mogla bi i ljeto uloviti čini mi se

Obavezno 😁❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika
    13. Studeni 2024. 14:46

Hvala cure moje i vasi savjeti i podrska znaci jako puno.. to je valjda tako ne moze uvik sve ici glatko i onda ti ne preostaje nista dr nego se pomiriti s trenutnom situacijom i nadati se da ce sve izac na dobro.. jer ponekad covik je nemocan ne moze uciniti apsolutno nista nego vjerovati biti hrabar i ici naprid… neko me pita za guzvu za krv sad mi je sinulo nezz ko me pota guzve nema i kao trudnica imate prednost ali ovo sto san ja isla neka par ljudi.. to je rh,krvna grupa i torch..

+ 10.10.

skakavac
    13. Studeni 2024. 14:51

petrucika

Hvala cure moje i vasi savjeti i podrska znaci jako puno.. to je valjda tako ne moze uvik sve ici glatko i onda ti ne preostaje nista dr nego se pomiriti s trenutnom situacijom i nadati se da ce sve izac na dobro.. jer ponekad covik je nemocan ne moze uciniti apsolutno nista nego vjerovati biti hrabar i ici naprid… neko me pita za guzvu za krv sad mi je sinulo nezz ko me pota guzve nema i kao trudnica imate prednost ali ovo sto san ja isla neka par ljudi.. to je rh,krvna grupa 

Moja sestra je imala stalna krvarenja prva tri mjeseca. Imala je bas veliki hematon tocno iznad bebe. Ali poslije je bilo sve super i cak je prenijela trudnocu 3 tjedba zacementirana totalno. Biti ce sve ok.

skakavac
    13. Studeni 2024. 15:11

Nisam citala unatrag i ne znam tvoju cijelu situaciju ali ta  krvarenja mogu biti iz sto razloga i u vecini slucajeva na kraju bude sve ok, samo je to uzasan stres za trudnicu. Pokusaj misliti optimisticno, sigurna sam da ce sve biti dobro

• Maslačak_13
    13. Studeni 2024. 15:43

petrucika

Hvala cure moje i vasi savjeti i podrska znaci jako puno.. to je valjda tako ne moze uvik sve ici glatko i onda ti ne preostaje nista dr nego se pomiriti s trenutnom situacijom i nadati se da ce sve izac na dobro.. jer ponekad covik je nemocan ne moze uciniti apsolutno nista nego vjerovati biti hrabar i ici naprid… neko me pita za guzvu za krv sad mi je sinulo nezz ko me pota guzve nema i kao trudnica imate prednost ali ovo sto san ja isla neka par ljudi.. to je rh,krvna grupa i torch..

Hvala puno na informaciji draga :) Mene sutra isto očekuje vađenje krvi za krvnu grupu i RH faktor te još neka laboratorijska dijagnostika. Danas mi je stigao nalaz urinokulture preko e-građanina i hvala bogu sterilan je i nalazi na HBs AG ELISA i HCV ELISA su negativni (mislim da to spada pod torch) :)

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

petrucika
    13. Studeni 2024. 16:28

Maslačak_13

petrucika

Hvala puno na informaciji draga :) Mene sutra isto očekuje vađenje krvi za krvnu grupu i RH faktor te još neka laboratorijska dijagnostika. Danas mi je stigao nalaz urinokulture preko e-građanina i hvala bogu sterilan je i nalazi na HBs AG ELISA i HCV ELISA su negativni (mislim da to spada pod torch) :)

To je torch tako je👌cestitam na dobrim nalazima🫶

+ 10.10.

petrucika
    13. Studeni 2024. 17:50

skakavac

Nisam citala unatrag i ne znam tvoju cijelu situaciju ali ta krvarenja mogu biti iz sto razloga i u vecini slucajeva na kraju bude sve ok, samo je to uzasan stres za trudnicu. Pokusaj misliti optimisticno, sigurna sam da ce sve biti dobro

Ne znam razlog hematoma nemam .. svog doktora nisan vidila misec dana zadnje me gledao zamjena i prije toga u bo doktor ugl ne znam radi dega mi se to ponavlja vidit cu sl tj na kontroli sto ce reci..

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.