Cordisoo hahahah, i ja sam jedna od tih kaj su se rano počele žalit. Al me onaj šok ranih kontrakcija ušutkao, pa sad nekak lakše sve to podnosim. A i vjerojatno igra ulogu sto idem na raniji carski. Inače bi isto crkla 😅
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Mene opet počelo dolje peckat. Nemreš vjerovat,a baš sam se dobro držala. I nismo imali odnose već neko vrijeme. Sad jel mi od jučerašnjeg pregleda il kaj, al ponovno sam na brusnici. Ne bih voljela da mi se to sad pred kraj zakomplicira :(
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Curee evo da se javim malo!! Ja sam jutros otvorila porodiljni tribala san jucer ali ne igra ulogu nista dan gori doli!! Aktivna sam cili dan znaci stala nisan do sad!! Jutros isla to pa kupila jos ovo zadnje sto mi je falilo nasetala se navozala dosla kuci spremila rucak pa malo legla i onda udri kucu sredivaj!! Danas mi mlada puni 13godina ali nismo kuci nista nego posli rucka puhnula tortu a ona i starija su posle s drustvom na pizzu i pice!! Ja taman vecerala mama mi stize iz zg vecera i sutra vec ide ca!! Dolazi samo da vidi unuku za rodendan!! Ja san ovi dana puna snage i elana pa koristim!! Soba mi je gotova samo moram irmar jos kupit i madrac za krevet to ce mo ovih dana!! Od sl tj uredujem prebacivan stvari u nju za bebu pripremam robicu za izlazak i pakujem kofer do kraja !! Znaci bit cu spremna tocno s ulaskom u 35tt i onda cu lagano!! Jos imam sebi nac haljinu i otic ko uspijem na susanje i pramenove to je taman do 1.6. I onda cekam🤣etooo toliko od mene😍🫶
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Mene opet počelo dolje peckat. Nemreš vjerovat,a baš sam se dobro držala. I nismo imali odnose već neko vrijeme. Sad jel mi od jučerašnjeg pregleda il kaj, al ponovno sam na brusnici. Ne bih voljela da mi se to sad pred kraj zakomplicira :(
Moguce da ti je od pregleda 😬 Drzim fige da se ne razvije u neku komplikaciju 🤞
.
A zalim se vec i ja, danas sam bas koma! Bila skroz ok ujutro i onda odjednom kao da se beba dodatno spustila u zdjelicu, ja ne mogu sjedit koliko me boli instant i neki pritisak jak. Mogu stajat i mogu lezat 🙈 Pokusali smo sad u setnju, nema sanse, odma bolilo i jedva sam kratko nes hodala. Morala na wc kao da nikad pisala nisam a doslovno isla na wc prije izlaska iz stana, ne znam kaj se dogada. Jel to beba otisla jos nize pa nasjela na mjehur ili do cega je da mi je tako nagla promjena 🥺
.
Trebali bi u nedjelju u Graz i sad ne znam kaj da radim, ako mi bude ovako ja ne mogu nigdje dalje od kauca 😭
Hvala Lolola 😘 bolje mi je od brusnice 💪
Kužim te skroz, i meni je većinom isto. Tak da svaku akciju završim resetiranjem u vodoravnom, i onda opet mogu malo, al sjedenje mi je najgore.
Meni je jučer na pregledu komentirao da se cura dosta nisko spustila, tak da je lako moguće i tebi.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Petrucika, drago mi je da si tak živahna i da sve stižes laganini. I sretan rođendan velikoj curi 🤗🥳
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Tinchilina samo se nailavj brusnicom i vodom pa vidi do pon koliko pratim to je tvoja stara boljka!! Meni neba nisko stoji tako da ja cesto imam oeckanja orobadanja tocno kroz uretu najvise osjetim kad se ona mice i jako je neugodno ali sad sam vec navika!! Ja isto opalim po brusnicim cim mi doli krene neko peckanje pa tako za dan dva i prode!! Lola to ti je tako mozda se spustila beba a mozda takav dan!! Prati mene ja u vecini se tako osjecam a evo par dana vec san poletna aktivna ma topp ali doci ce opet moje da necu moci koraka!! Nezz u cemu je fora ali navila san!! Plus ja imam i kontrakcije i u hodu pa kad krene pritisak doli mi mjehur isto zna onda boluckat svasta nesto ja prolazim svakodnevno ali hvala Bogu u redu je sve i vec san to tako prihvatila!! Vidi sutra ako ti bude tako ne idi jer sjedenje ce ti samo na putu pogorsati i ne znas kako ti tjelo moze izreagurat!! Bolje stat u miru!! Ja kad se tako osjecam ja onda ugl lezim!! Neki dan san isla do grada bola san suvozac jedvaa!! Kontrakcije bolovi probadanja ja sam jedvaa izdrzala taj dan san prepezala!! Tako da samo slusaj svoje tjelo!!🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala cure 😘 A trebalo bi sve bit ok kad sam bila na pregledu prije 3 dana doslovno. I rekla je dr da je beba jako nisko s glavicom ali eto do danas mi nikad nije bilo bas ovako grozno 🥺 Nadam se da bude bolje sutra jer ako mi je vec sad to krenulo strah me kako cu iducih tjedana prezivjet 😅
.
Tinchilina ti s 2 tek, nije ni cudo da zavrsis vodoravno. Dobro se i drzis jos uvijek 💪
.
A Petrucika znam da si ti i prije pisala da je beba nisko i da ne mozes bas, eto sad te skroz razumijem kaj to znaci 😬 Bas je tesko
Btw, danas i moj suprug ima rođ 🤗
Sretan mu rodendan🥳
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji