Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    08. Svibanj 2025. 21:47

petrucika

Sto se tice pozicioniranja znaciii do samog kraja moze se okrenut ide teze jer imam manje plodne vode!! Puno palse je to ranije zbog toga sto je beba manja i ima vise plofne vode koja joj omogucava bolju amortizaciju unutra!! Mija je u 29tt bila zadak u 32 glavicom!!! Ali ja to osjetim svaki puta vec se vise outa okretala!! Nadam se da je sad to tooo sad smo ipak vec na kraju ne bi bas da mi se sad okrece!! Ugl cure na livi bok vise lezite citala san da to bebu potice na okretanje ja cili trudnicu spavam samo na livom na desnom niti jednom!!

Ja spavam i na livom i na desnom boku. Agonija mi je biti samo na lijevom. Divim ti se ja neznam kako ti to izdržiš..mene sve boli i nakon kratkog boravka u tom položaju..okrenem se nekad i na leđa ali samo dok sam budna da rasteretim kralježnicu, ramena i kukove. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    08. Svibanj 2025. 21:56

Emma05

petrucika

Sto se tice pozicioniranja znaciii do samog kraja moze se okrenut ide teze jer imam manje plodne vode!! Puno palse je to ranije zbog toga sto je beba manja i ima vise plofne vode koja joj omogucava bolju amortizaciju unutra!! Mija je u 29tt bila zadak u 32 glavicom!!! Ali ja to osjetim svaki puta vec se vise outa okretala!! Nadam se da je sad to tooo sad smo ipak vec na kraju ne bi bas da mi se sad okrece!! Ugl cure na livi bok vise lezite citala san da to bebu potice na okretanje ja cili trudnicu spavam samo na livom na desnom niti jednom!!

Ja spavam i na livom i na desnom boku. Agonija mi je biti samo na lijevom. Divim ti se ja neznam kako ti to izdržiš..mene sve boli i nakon kratkog boravka u tom položaju..okrenem se nekad i na leđa ali samo dok sam budna da rasteretim kralježnicu, ramena i kukove.

Iskreno ne smeta mi ne boli me nista ni kukuovi ni prepone ni zdjelica nista!! Ja se tokom noci znal isto na leda izvrnut ali cim se probudil odma na livi bol pase mi tako i ne smeta mi!! Prosla trudnoca ubijali su me kukovi posebno livi i spavala san i na desnom nisan mogla!! Sad mi ne smeta nista od toga!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    08. Svibanj 2025. 21:57

Cure cestitam vam na super pregledima🥰🫶😍

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    08. Svibanj 2025. 22:52

petrucika

Emma05

petrucika

Iskreno ne smeta mi ne boli me nista ni kukuovi ni prepone ni zdjelica nista!! Ja se tokom noci znal isto na leda izvrnut ali cim se probudil odma na livi bol pase mi tako i ne smeta mi!! Prosla trudnoca ubijali su me kukovi posebno livi i spavala san i na desnom nisan mogla!! Sad mi ne smeta nista od toga!!

Ne mogu ja. I cirkulacije radi se moram okretati. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

lolola13
    08. Svibanj 2025. 23:05

Ni ja ne mogu samo lijevo. Obavezno zaspim na desnom boku pa se premjestam po noci, a cesto se i na ledima probudim tj nekako na pola lezim na madracu a pola na trudnickom jastuku 😅 Lijevi bok mi je koma, ako sam dugo tako odma me isijas lovi 😬
    .
    A beba mi se okrenula na glavu oko 20tt i dalje je tako. Nadam se da ce i ostat tako iako se vec nabija bas jako nisko u zdjelicu kao da hoce sutra izac 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.