Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    02. Ožujak 2025. 13:24

Cure ponavljam pitanje za kolostrum, jel kome krenulo curiti?
    Meni je u prošloj trudnoći oko 26., 27., tjedna krenulo.
    Ne znam kad se smije početi piti čaj za dojilje, uzela sam si u dm da imam. Pila sam ga mjesec, dva kad sam dojila, baš mi je pasao, ne znam je li što pomogao.
    .
    19.03. vam je Dan očeva i sv. Josip.
    U prvoj trudnoći sam suprugu naručila na kreativni.studio.d sliku gdje je neki tekst i poslala sam im sliku s jednog ultrazvuka. Uokvirila to i bilo je baš slatko, svidjelo mu se.
    Prošle godine mislim da sam dasku za razanje na kojoj piše tatina daska za kobasice... Dalje ne znam što je pisalo hehe

🩷 7/2022

Rolica
    02. Ožujak 2025. 13:27

Drage žene koje ste bile u IVF svijetu ili se u njega tek spremate, na temi za potpomognutu oplodnju smo oformili anonimnu anketu za lakši pregled iskustva s IVF klinikama. Zamolili bi sve koje imaju iskustva da ispune, kako bi prikupili što više iskustva za postojeće i buduće borilice   Hvala svima!  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScruO70z6HAVyZusAkAdYDwKTKZPtLoRppY3gOqSkDWCqOfbw/viewform?usp=header

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> ⏳
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• melody
    02. Ožujak 2025. 13:46

Ja sve kao cekam 20 tt da pocnem kupovati iako sam sa prvim dosta ranije sad jos nisam ni gledala po radnjama. Kako double nije bio ok i kako jos uvijek ne osjetim bebu sve odlazem kupovinu i pregledanje malih stvarcica od starijeg sina. Njemu sam obecala da moze da izabere cucle, bodice i svaki dan ponavlja kad idemo kupiti za bebu i jakoo je sretan sto ce dobiti bracu ❤️ ime jos uvijek nemamo on je rekao da se braco zove: dim dam dum 🤣

• Tinchilina
    02. Ožujak 2025. 13:51

Svima koje se bore sa nekim zdravstvenim izazovima želim da vam čim prije prođe 🤞 
    Ja sam danas super, jučer sam pretjerala i zato sam bila u komi skroz navečer. Ne smijem više tako, ujutro s malim pa čišćenje pa nakuhavanje, pa smo poslije išli na fašnik u V.G. i na kraju dana nisam k sebi mogla doć. Treba malo znat i svoje granice. Al tesko je to, priznajem.

Btw, Lolola ja sam tjednima kod svakog ispuhivanja nosa, a kako mi mali iz jaslica non stop nosi neke "poklone", tako mi sinusi već mjesecima nisu zdravi, ugl tjednima sam kod ispuhivanja ispuhivala i krv jer bi mi svaki put pukla zilica, tako da je moguće da ti je pukla neka žilica. To ne bi trebalo biti nista opasno. 

Libo, jako mi je drago da si zapakirana i puštena doma. ❤️🤗 jel se sad nastavljaš pratit u bolnici kao visoko rizična? Vjerujem da će biti sve ok jer je detektirano na vrijeme 🙏

Megyca, ja nebudem uzimala tak male brojeve jer su u c&a i ovak manji kalupi, i kolko sam čitala po blizanackim grupama 50 je čist ok većini. A ako će ti baš zatrebati tih maleckih, tih par dana dok se ne kupi i opere se lako podfrknu rukavi. Ali svakako, ako ćeš tako biti mirnija, dapače 💪

💙 5/2023

• Tinchilina
    02. Ožujak 2025. 13:55

melody

Ja sve kao cekam 20 tt da pocnem kupovati iako sam sa prvim dosta ranije sad jos nisam ni gledala po radnjama. Kako double nije bio ok i kako jos uvijek ne osjetim bebu sve odlazem kupovinu i pregledanje malih stvarcica od starijeg sina. Njemu sam obecala da moze da izabere cucle, bodice i svaki dan ponavlja kad idemo kupiti za bebu i jakoo je sretan sto ce dobiti bracu ❤️ ime jos uvijek nemamo on je rekao da se braco zove: dim dam dum 🤣

Kolko je star braco? Odlučan priejdlog imena 🤣🤣

💙 5/2023

Libo1415
    02. Ožujak 2025. 14:05

Tinchilina

Svima koje se bore sa nekim zdravstvenim izazovima želim da vam čim prije prođe 🤞
    Ja sam danas super, jučer sam pretjerala i zato sam bila u komi skroz navečer. Ne smijem više tako, ujutro s malim pa čišćenje pa nakuhavanje, pa smo poslije išli na fašnik u V.G. i na kraju dana nisam k sebi mogla doć. Treba malo znat i svoje granice. Al tesko je to, priznajem.

Btw, Lolola ja sam tjednima kod svakog ispuhivanja nosa, a kako mi mali iz jaslica non stop nosi neke "poklone", tako mi sinusi već mjesecima nisu zdravi, ugl tjednima sam kod ispuhivanja ispuhivala i krv jer bi mi svaki put pukla zilica, tako da je moguće da ti je pukla neka žilica. To ne bi trebalo biti nista opasno.

Libo, jako mi je drago da si zapakirana i puštena doma. ❤️🤗 jel se sad nastavljaš pratit u bolnici kao visoko rizična? Vjerujem da će biti sve ok jer je detektirano na vrijeme 🙏

Megyca, ja nebudem uzimala tak male brojeve jer su u c&a i ovak manji kalupi, i kolko sam čitala po blizanackim grupama 50 je čist ok većini. A ako će ti baš zatrebati tih maleckih, tih par dana dok se ne kupi i opere se lako podfrknu rukavi. Ali svakako, ako ćeš tako biti mirnija, dapače 💪

Ej draga...da, moram u bolnicu na kontrolu za 2 tjedna...s time da sam 11.3 trebala kod svog gin pa ću mu se sutra javiti i vidjeti s njim dali moram i kod njega s obzirom da nebi baš htjela da me sad opet svakih par dana gledaju dolje. 😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Bananica80
    02. Ožujak 2025. 14:20

petrucika

Cure da se i ode javim!! Lola sutra doktoru akooo danas ne vidis da to ide na bolje!! Libotebi sam i na fb pozelila puno srece i podrsku tako cu i ode da nam se cuvas i pazis i sigurna sam da ce to sve biti kako treba!! Oostale cure putala san neki dan za izdajalicu ako koja ima info ili bilo sto elektricna avent ili medela?prvo dam bila qvent sad ka za medelu pa bi mi puno pomoglo ko ima savjet jer nisu jeftine pa volila bi kad vec uzimam da uzmem bolju!! Inace ugodan vijend svima zelim!!

Imam elektricnu medelu (stari model) i losa mi je, ne vuce mi dobro. Koristila sam na kraju Aventovu rucnu i bilo je oke. Bolje neg ta medela. Cula sam dobre stvari o Spectri, al one su i kao najskuplje. Mozda da ipak pricekas da vidis kak ce ti ic sa dojenjem pa da kupis onda.. mozes u bolnici trazit izdajalicu, pa onda tako i probat (ak ne budu zauzete)

3/2024 💙

petrucika
    02. Ožujak 2025. 14:36

Bananica80

petrucika

Cure da se i ode javim!! Lola sutra doktoru akooo danas ne vidis da to ide na bolje!! Libotebi sam i na fb pozelila puno srece i podrsku tako cu i ode da nam se cuvas i pazis i sigurna sam da ce to sve biti kako treba!! Oostale cure putala san neki dan za izdajalicu ako koja ima info ili bilo sto elektricna avent ili medela?prvo dam bila qvent sad ka za medelu pa bi mi puno pomoglo ko ima savjet jer nisu jeftine pa volila bi kad vec uzimam da uzmem bolju!! Inace ugodan vijend svima zelim!!

Imam elektricnu medelu (stari model) i losa mi je, ne vuce mi dobro. Koristila sam na kraju Aventovu rucnu i bilo je oke. Bolje neg ta medela. Cula sam dobre stvari o Spectri, al one su i kao najskuplje. Mozda da ipak pricekas da vidis kak ce ti ic sa dojenjem pa da kupis onda.. mozes u bolnici trazit izdajalicu, pa onda tako i probat (ak ne budu zauzete)

Ej draga znaci tako nije ti medela valjala!! Znam za spectru ali jako su skupe ono bas to mi je bas previse!! Kao dvoumim izmedu ove dvi a sacekat cu jos mozda ko ima kakva iskustva pa odlucit!! Imala san avent rucnu bila je ok!! Sad za elektricne nemam iskustva!! Hvala ti svakako

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    02. Ožujak 2025. 14:39

AnnieP

Cure ponavljam pitanje za kolostrum,jel kome krenulo curiti?
    Meni je u prošloj trudnoći oko 26., 27., tjedna krenulo.
    Ne znam kad se smije početi piti čaj za dojilje, uzela sam si u dm da imam. Pila sam ga mjesec, dva kad sam dojila, baš mi je pasao, ne znam je li što pomogao.
    .
    19.03.vam je Dan očeva i sv. Josip.
    U prvoj trudnoći sam suprugu naručila na kreativni.studio.d sliku gdje je neki tekst i poslala sam im sliku s jednog ultrazvuka. Uokvirila to i bilo je baš slatko, svidjelo mu se.
    Prošle godine mislim da sam dasku za razanje na kojoj piše tatina daska za kobasice… Dalje ne znam što je pisalo hehe

Ej ja kolostrum imam tek kad rodim i kad bebu pocnem stavljat na dojku! Nikad nisan imala prije mislim da to nije nikakav pokazatelj oces imat mlika ili ne!! Ako te to brine ne brini nista!! Za caj ne znam nisan nikad pila ali sam bas ovaj put tipa i ja pa evo popratit cu ako bude tko nesto na tu temu!! Mene zanima isto dal ranije se krene s njim il bas kad rodis!! Jesi ga nosila u bo sa sobom??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

NanaBanana23
    02. Ožujak 2025. 15:26

Haaj cure,možda čudno pitanje jel vama muž na početku trudnoće imao čudan miris? Trenutno se borim s time,čovjek je čist svježe okupan i namirisan,ali meni tako nešto čudno miriše kod njega i stalno me tera na povraćanje(inače sam osjetljiva na mirise,ali ovo je strašno)...imala sam već dva spontana,trebala bih danas dobit vješticu,ali mislim da od nje nema ništa makar još koji dan,jest da me tu i tamo zaboli jajnik,ali mislim da neće još doći....jesam udarena u glavu il šta? Pomooć🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🫠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.