Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    24. Veljača 2025. 21:40

Pixi

Tinchilina

Super Pixi za uredan pregled, i da se sve lijepo razvija ❤️ a za cerviks mislim da je sve iznad 2.5 ok. A jel znaš kolki ti je bio na pregledu prije?

Btw, ja sad niš ne kuzim ove naknade i komplikacije. Jel idu komplilacije gore sa 1.3. Ili ne? Čitala sam sad neke članke vezano uz to i redovno se povlači i dio sa komplikacijama.u njima al nije nigdje specificirano da ide sa 1.3. 🙄

Nije mi na prošlom ništa pisalo, znam samo da je rekla i onda da je ušće zatvoreno.

Koliko sam skuzila komplikacije ne idu sada, nego tek 1.6.
    A ovo od 1.3. idu porodiljne i rodiljne naknade.
    Neka me netko ispravi ako ima informacije.

Ja cu se samo nadovezati pogledaj ako dobijes slikice obicno oni rade i cervikometriju i izbace bar moj tako !! Meni je poceo posat od predprospog pregleda ali imam na slikicama kad mi da od bebe bude i cervikometrija!!pa vidi mozda imas i ti!

+ 10.10.

petrucika
    24. Veljača 2025. 21:44

lolola13

petrucika

Cure ja sam se narucila sutra za color dopler vena nekako se ne bi salila ta jedna vena mi je bas iskocila ono cega se ja bojim je ne daj Boze tromba!! Nekako mislim da bi poludila od brige do 20.3 jer me ta vena lagano boli i imam bas na tom djelu onak ko cvoric !! Bas san na sto muka ali racunam bolje sprijecit nego ljecit!! Je da ce mi i to sad izbit 80 e iz depa ali nekako mislim bilje i to pa biti u miru!

Obavi to lijepo pa si mirna, ako te jako brine i stvara stres bolje je odraditi pregled i maknuti sve sumnje 😊 Drzim fige da bude sve ok!
    .
    Pixi, super da je dobar pregled i ja stvarno ne bi brinula ako dr ne brine 😊 No, ako te to jako opterecuje mozes poslati mail ili nazvati pa provjeriti s njom da li bi trebala nekako prilagoditi ponasanje 🤗

Viruj da ne znam evo ni sama sto bi cak me pustala ta bol od popodne pa se mislim ako bude i sutra ok otkazat jer nije da mi se daje sad 80 e a imam za malo vise od 20 dana u bo uzv!! Vidit cu sutra kako ce mi biti!!

+ 10.10.

• MariaI
    24. Veljača 2025. 22:12

AnnieP

Pregledi 🤰🏼
    .
    24.02. - Pixi, TejaT
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija
    28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463, Petra_aaa(anomaly)
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania, Megyca
    06.03. - Piamia, RužaFT
    07.03. - _spring_
    10.03. - Zrinkolina
    12.03. - Mommy735, Milica24
    13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05, Tinchilina
    14.03. - Petrucika
    15.03. - Melody
    17.03. - Ana0310, Mom_stera
    19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_
    20.03. - Matke
    21.03. - AnnaR, Any13
    25.03. - Lolola13
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    28.03. - Shoko
    02.04. - RužaFT
    .
    Popis stvari za bebu:285
    Popis stvari za rodilište:293
    .
    Pixi, TejaT sretno danas na pregledima. 😊

15.3. 

AnnieP
    25. Veljača 2025. 07:49

Pregledi 🤰🏼
    .
    26.02. - Danos
    27.02. - Škorpija
    28.02. - Moonchild, Pukica, Greta10
    03.03. - Tonkica1509, AnnieP, Keksolina, ddm2463, Petra_aaa(anomaly)
    04.03. - Emi25
    05.03. - Ania, Megyca
    06.03. - Piamia, RužaFT
    07.03. - _spring_
    10.03. - Zrinkolina
    12.03. - Mommy735, Milica24
    13.03. - Lunolina, Maria31, Emma05, Tinchilina
    14.03. - Petrucika
    15.03. - Melody, MariaI
    17.03. - Ana0310, Mom_stera
    19.03. - Mrss26,Maslačak_13, Leptirica_
    20.03. - Matke
    21.03. - AnnaR, Any13
    24.03. - Pixi
    25.03. - Lolola13
    26.03. - Zrinkolina(anomaly)
    28.03. - Shoko
    02.04. - RužaFT
    .
    Popis stvari za bebu: 285
    Popis stvari za rodilište: 293
    .
    Ako se ne varam, danas nitko nema pregled. Ispravite me ako griješim za danas ili za koji drugi dan ako nekog nisam pisala.

🩷 7/2022

petrucika
    25. Veljača 2025. 08:47

Jutro cure!! Ja upravo obavila vrtic marendala i sad na kauc upalila tv lagano kavica i keksici!! Vani tmurno oblacno i bas mi je lipo!! Ovo su trenutci bas samo za mene i znate ono nista mi nece ivi dan pokvarit😊😅trudit cu se!!❤️pozdrav cure!!

+ 10.10.

• amiiinna
    25. Veljača 2025. 10:31

Izvinite cure sto upadam kod vas na forum,zanima me da li je koja od vas radila kombinirani probir,da je bio los,a kas ije da je ispali sve okej.Radila sam uzv sve je bilo uredu medjutim juce mi je stigao nalaz krvi i nije uredu.Izvinite jos jednom na smetni

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

lolola13
    25. Veljača 2025. 11:14

amiiinna

Izvinite cure sto upadam kod vas na forum,zanima me da li je koja od vas radila kombinirani probir,da je bio los,a kas ije da je ispali sve okej.Radila sam uzv sve je bilo uredu medjutim juce mi je stigao nalaz krvi i nije uredu.Izvinite jos jednom na smetni

Hej, slobodno i dapace upadni k nama! Zao mi je zbog loseg testa, ja ti se u to ne razumijem i ne mogu ti nista pametno reci. Samo evo pruzam podrsku i vjerujem da ti nije ugodna situacija 😔 Ali pokusaj se sto manje stresirati i razgovaraj s doktorom koji ti vodi trudnocu, on/ona ce ti najbolje znati reci sto je realno očekivati i sto tocno nalaz kaže 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    25. Veljača 2025. 11:19

Libo, nisi nam se javila, mislimo na tebe i kada mozes pisi! Nadam se da si dobro i da je sve proslo ok 🥰
    .
    Lunolina kako je tebi prosao zahtjev na poslu? Ja sam jutros imala novi okrsaj sa sefom i pukla sam. Ne mogu vise taj stres nepotreban u trudnoci tako da sam trazila od 10.3. godisnji, koristiti cu odma sav novi i stari pa samo par dana na komplikacije poslije.
    .
    Petrucika kako je tebi vena danas? Ides na kraju na pregled? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• amiiinna
    25. Veljača 2025. 11:36

lolola13

amiiinna

Hej, slobodno i dapace upadni k nama! Zao mi je zbog loseg testa, ja ti se u to ne razumijem i ne mogu ti nista pametno reci. Samo evo pruzam podrsku i vjerujem da ti nije ugodna situacija 😔 Ali pokusaj se sto manje stresirati i razgovaraj s doktorom koji ti vodi trudnocu, on/ona ce ti najbolje znati reci sto je realno očekivati i sto tocno nalaz kaže

Hvala tii,ma tek imam sljedece sedmice pregled kod nje,a prije moram na genetski pregled ne znam sta ce raditi pa vidjet ce
    Nadam se da bude okej sve,hvala ti na dogovoru 🙂🙂

🧑35
    👧29
    *Dvoroga meternica+septum
    *Bokemiska trudnoca 7/2023
    *Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
    *Pozitivan test 02.01.2025

petrucika
    25. Veljača 2025. 12:38

lolola13

Libo, nisi nam se javila, mislimo na tebe i kada mozes pisi! Nadam se da si dobro i da je sve proslo ok 🥰
    .
    Lunolina kako je tebi prosao zahtjev na poslu? Ja sam jutros imala novi okrsaj sa sefom i pukla sam. Ne mogu vise taj stres nepotreban u trudnoci tako da sam trazila od 10.3. godisnji, koristiti cu odma sav novi i stari pa samo par dana na komplikacije poslije.
    .
    Petrucika kako je tebi vena danas? Ides na kraju na pregled?

Draga evo danas vena skrozz ok otkazala sam da boli i dalje isla bi ovako probat cu se strpit do termina u 3 mj!! Danas mi je isto neki dan ono ni vamo ni tamo a pocea mi je superr!! Bas mi je neki pritisak doli ko neka tezina u trbuhu reko moze li dan bez ijedne boljke??jedva cekam lipe dane da izadem van i malo setam ovo mi je ocito previse samo u kuci i onda samo analiziram i panicarim na sve!!! Ponekad pomislim dok rodim skrenut cu😅😬!!!

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.