Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    23. Veljača 2025. 20:43

petrucika

Meni je ode super doc i izjadat se i pruzit potporu drugim curama stvarno puno znaci!! Tako da sve je lakse uz ovakav tim🥰👌

I meni ovo služi kao odmor za dušu. A usput se uvijek nasmijem, nešto naučim ili pomognem nekome. 😊

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

lolola13
    23. Veljača 2025. 21:56

Libo sretno sutra! Sigurna sam da ce sve super proci i da si brzo domeka 🥰 Drzi se! 
    .
    Petrucika, i ja sam bas skuzila da su mi malo vise iskocile vene a genetski mi krenule vec i prije 20te... Stvarno ne mozemo znat na kaj ce nas sve trudnoca udariti 😅 Ali nemoj se previse brinuti oko toga kaj lezis, radis kako mozes a ako su ti vene i inace vidis da bi ti mozda iskocile jace kao i meni koja se normalno krecem 🤷‍♀️ Samo sto manje stresa i sve bude ok 🥰 I cestitke na 23 tt! Meni je sutra 23 cini mi se 😄
    .
    Forum mi je super kao i sve vi ovdje, bas odlicna podrska, puno toga saznam i naucim, pomogle ste mi svaki put kad je trebalo 🥰 I najbolje mi je kaj vidim da nisam sama u svim tim cudnim simptomima koji se pojave u trudnoci pa mi je odma lakse i manje brinem! ❤️
    .
    Pregledi su meni nekad 4, nekad 5 a jednom bio i na 6 tjedana razmaka. Meni je to sve ok, kad sam cula od frendice koja je rodila prije 8 godina da nije ni priblizno toliko pregleda imala necu se zaliti 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    23. Veljača 2025. 22:28

lolola13

Libosretno sutra! Sigurna sam da ce sve super proci i da si brzo domeka 🥰 Drzi se!
    .
    Petrucika, i ja sam bas skuzila da su mi malo vise iskocile vene a genetski mi krenule vec i prije 20te… Stvarno ne mozemo znat na kaj ce nas sve trudnoca udariti 😅 Ali nemoj se previse brinuti oko toga kaj lezis, radis kako mozes a ako su ti vene i inace vidis da bi ti mozda iskocile jace kao i meni koja se normalno krecem 🤷‍♀️ Samo sto manje stresa i sve bude ok 🥰 I cestitke na 23 tt! Meni je sutra 23 cini mi se 😄
    .
    Forum mi je super kao i sve vi ovdje, bas odlicna podrska, puno toga saznam i naucim, pomogle ste mi svaki put kad je trebalo 🥰 I najbolje mi je kaj vidim da nisam sama u svim tim cudnim simptomima koji se pojave u trudnoci pa mi je odma lakse i manje brinem! ❤️
    .
    Pregledisu meni nekad 4, nekad 5 a jednom bio i na 6 tjedana razmaka. Meni je to sve ok, kad sam cula od frendice koja je rodila prije 8 godina da nije ni priblizno toliko pregleda imala necu se zaliti 😂

Da ja imam genetski i onda olus trudnoce su ucinile svoje!! Meni se isto pocele ukazivat u ranim dvadesetim da ti ne kazem sad kako to ruzno izgleda onako poiskakale kvrgave ocaj!! Bila sam prije trudnoce na uzv rekla mi je doktorica da su vise estetski kao ajmo tako rec ruzne za oko ko sto i je nego unutra a to mi je bilo bitno da su unutra ok!! Sad u bas uzas se pogorsale i imam jedno misto na bedri di su mi kapilare popucale izgleda kao velika modrica!! Inace imam kompresijske carape opet san ju nazula ono manje boli kad boli!! Pa eto imam uzv sad u 3mj samo da mi kaze da su unutra ok da izguram ovu trudnocu!! Znaci i ti imas problem ja cu svoje def maknut nakon ovog poroda makar se vratile jer su mi ocaj za vidit davno sam tribala ali san uvik odgadala!!

+ 10.10.

lolola13
    23. Veljača 2025. 22:39

petrucika

lolola13

Libosretno sutra! Sigurna sam da ce sve super proci i da si brzo domeka 🥰 Drzi se!
    .
    Petrucika, i ja sam bas skuzila da su mi malo vise iskocile vene a genetski mi krenule vec i prije 20te… Stvarno ne mozemo znat na kaj ce nas sve trudnoca udariti 😅 Ali nemoj se previse brinuti oko toga kaj lezis, radis kako mozes a ako su ti vene i inace vidis da bi ti mozda iskocile jace kao i meni koja se normalno krecem 🤷‍♀️ Samo sto manje stresa i sve bude ok 🥰 I cestitke na 23 tt! Meni je sutra 23 cini mi se 😄
    .
    .
    Pregledisu meni nekad 4, nekad 5 a jednom bio i na 6 tjedana razmaka. Meni je to sve ok, kad sam cula od frendice koja je rodila prije 8 godina da nije ni priblizno toliko pregleda imala necu se zaliti 😂

Da ja imam genetski i onda olus trudnoce su ucinile svoje!! Meni se isto pocele ukazivat u ranim dvadesetim da ti ne kazem sad kako to ruzno izgleda onako poiskakale kvrgave ocaj!! Bila sam prije trudnoce na uzv rekla mi je doktorica da su vise estetski kao ajmo tako rec ruzne za oko ko sto i je nego unutra a to mi je bilo bitno da su unutra ok!! Sad u bas uzas se pogorsale i imam jedno misto na bedri di su mi kapilare popucale izgleda kao velika modrica!! Inace imam kompresijske carape opet san ju nazula ono manje boli kad boli!! Pa eto imam uzv sad u 3mj samo da mi kaze da su unutra ok da izguram ovu trudnocu!! Znaci i ti imas problem ja cu svoje def maknut nakon ovog poroda makar se vratile jer su mi ocaj za vidit davno sam tribala ali san uvik odgadala!!

Meni jos nisu tolike da bi mi smetalo i da ih micem ali vjerojatno cu nekad morati... Bitno da je to samo estetski problem a ostalo ok!
    .
    Skuzila sam prije nekih godinu dana da mi super pase ako prije spavanja podignem noge u zrak onako pod pravim kutem na zdjelicu (dok lezim na ledima i onda izgledam kao slovo L), i kratko drzim tako malo s ispruzenim stopalima a malo sa zategnutim. To mi olaksa kao taj neki osjecaj tezine u nogama i rekla bi da su mi se cak malo i poboljsale vene od kad sam to pocela. Samo sad u trudnoci sam prestala s time, ni sama ne znam zasto 😅 Moram opet pokusati, dok jos mogu hahahahha

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.