Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    25. Veljača 2025. 16:27

Libo1415

Evo me cure. Živa sam. 🙈 nisam jučer mogla pisati jer sam imala braunilu na desnoj ruci i nikako mobitel primit i tipkati. Uglavnom prvo sam jučer imala uzv, cerviks opet kraći, 16.6mm, i lagano se unutarnje usce počelo otvarati. Zasili me, u spinalnoj. Bolila su me samo leda i crijeva dok nije popustila anestezija. Odma su me stavili na tokolizu, do sutra ću dobivati i onda u petak valjda pregled pa ćemo vidjeti dalje. Jučer sam samo jedva čekala da čujem malu seficu kako joj srceko lupa tako da je to ok. Danas lupka lagano i eto…to je "ukratko" 🙈 puse svima i nadam se da ste sve ok 😘❤️🙏

Draga jako mi je drago viditi da se javljas i bas si pozitivna duhom i to mi je isto jako drago vidit i odma nekako znas da to mora biti super i sigurno hoce!!! Javljaj nam se mislimo na tebe u nasim si mislima ti i bebica🙏❤️🥰

+ 10.10.

AnnieP
    25. Veljača 2025. 17:35

Libo1415

Evo me cure. Živa sam. 🙈 nisam jučer mogla pisati jer sam imala braunilu na desnoj ruci i nikako mobitel primit i tipkati. Uglavnom prvo sam jučer imala uzv, cerviks opet kraći, 16.6mm, i lagano se unutarnje usce počelo otvarati. Zasili me, u spinalnoj. Bolila su me samo leda i crijeva dok nije popustila anestezija. Odma su me stavili na tokolizu, do sutra ću dobivati i onda u petak valjda pregled pa ćemo vidjeti dalje. Jučer sam samo jedva čekala da čujem malu seficu kako joj srceko lupa tako da je to ok. Danas lupka lagano i eto…to je "ukratko" 🙈 puse svima i nadam se da ste sve ok 😘❤️🙏

Neka je sve dobro prošlo i vas ste dvije dobro. Držite se hrabrice naše. ♥️♥️

🩷 7/2022

petrucika
    25. Veljača 2025. 18:40

Cure ja necu vise nista komentirati danas sam bas u nasoj fb grupi komentirala i pitala o bh kontrakcijama i rekla kako ih imam aline tako cesto da bi me danas cili dan sorale tako da sam do sad sigurno imala i vise od 10 tak komada sto inace nemam max mozda do nekih 5 i to ako!! Naravno da mi se lagano pale alarmi ali zelim ostat pribrana😅ne znam cure koje imaju koliko dnevno imate?? Ja cu vidit kako ce mi sutra biti ako bi bilo vise nego uobicajeno otisla bi vjerojatno u bo!!! boze rekla sam da cu psihicki prolupat do kraja trudnoce 😬

+ 10.10.

• Ania
    25. Veljača 2025. 18:52

Libo1415 tako mi je drago 😀 Neka I dalje sve ostane u najboljem redu :) 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Pixi
    25. Veljača 2025. 18:59

Libo1415

Drago mi je da si se javila i da polako nadolaziš. 😊
    Neka je sve uredu. I najbitnije od svega što srce male hrabrice kuca. Prava mala borilica🥰❤️
    Drzi se, zelim ti brzi oporavak.
    Koliko dugo ćeš biti u bolnici?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Pixi
    25. Veljača 2025. 19:01

petrucika

Cure ja necu vise nista komentirati danas sam bas u nasoj fb grupi komentirala i pitala o bh kontrakcijama i rekla kako ih imam aline tako cesto da bi me danas cili dan sorale tako da sam do sad sigurno imala i vise od 10 tak komada sto inace nemam max mozda do nekih 5 i to ako!! Naravno da mi se lagano pale alarmi ali zelim ostat pribrana😅ne znam cure koje imaju koliko dnevno imate?? Ja cu vidit kako ce mi sutra biti ako bi bilo vise nego uobicajeno otisla bi vjerojatno u bo!!! boze rekla sam da cu psihicki prolupat do kraja trudnoce 😬

Jel mozeš kontaktirati doktoricu? Ja se stvarno ne kuzim, zelim da ti što prije prodje da budes malo na miru.
    Kako vene?

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

petrucika
    25. Veljača 2025. 19:21

Pixi

petrucika

Jel mozeš kontaktirati doktoricu? Ja se stvarno ne kuzim, zelim da ti što prije prodje da budes malo na miru.
    Kako vene?

Ma mogla bi doktora ali necu dizat paniku ako bi mi i sutra tako bilo onda bi isla drito u bo za sad necu nista panicarit!! Vene su dobro ja bas kazem nikad mira jedno mi pride dr dode!!! 

+ 10.10.

lolola13
    25. Veljača 2025. 19:24

Libo1415

Super da su to odradili i da srceko kuca 🥰 Bit ce to sve dobro, samo pozitiva i vas 2 cete izdurati sve! Drzim fige da dalje ne bude poteskoca 🤗

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    25. Veljača 2025. 19:26

Lunolina

Lolola kao za peh moj je direktor danas i sutra na putu, naravno da on to ne najavi pa se takve stvari ne znaju unaprijed, tako da sam mu odlucila poslati mail danas popodne jer mu planiram reci da sam bila na pregledu i da je ginekologica savjetovala da ne radim vise iz ureda.

Zivo me zanima sto ce reci. Najrađe bih da mi kaze da mi ne moze odobriti home office pa da mogu na bolovanje 😂🙈

Drzimo fige da ne odobri! 🤣 A poznato mi je to sa putovanjima. Tako moj "glavni" sef i onda kad sam htjela rec za trudnocu prvo njemu on nikad doc s puta 😅 Na kraju je saznao mailom jer vise nije imalo smisla cekati da se poklopimo u uredu 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    25. Veljača 2025. 19:29

Melody cestitam na urednom nalazu i na deckicu! Sada mozes uzivati u trudnoci bez tih briga 🥰
    .
    Petrucika sve gdje sam citala pise da nisu opasne bh pa vjerujem da ti je sve ok 🤗

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.