Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pixi
    12. Veljača 2025. 10:28

Libo1415

Jutro cure. Nisam se jučer javila nakon pregleda jer sam poslije pregleda kod ginekologa išla na hitnu. Cervix mi je prije 2 tjedna bio 39mm da bi jučer bio na 28mm.😒 bebica je super al eto, nemoze jednostavno. Na hitnoj sam bila 5,5h. Uzas…uglavnom, neznaju još zašto se to dogodilo, T oblik je pa kažu da je to dobro. Za tjedan dana moram na kontrolu u bolnicu da vide situaciju pa ću biti pametnija. Danas je muž odnio urinokulturu pa sad to moram vidjeti sutra jel raste što, kolegica će mi javiti kad pregleda ploču. Od terapije sam dobila utrogestana, ujutro ga moram piti, navečer stavljati vaginalno, rodaikal i željezo mi je napisala da počnem piti. E sad bih vas molila savjet, koje željezo da mi muž danas kupi? I kad pijete? I ako imate kakve savjete oko tog cervixa 🙏

Žao mi je što moraš još jedan stres proći. Jel moraš strogo mirovati zbog cerviksa?
    Nemam iskustva pa ti ne mogu pomoći savjetima 🙏🏻
    .
    Petrucika vjerujem da ti je šok, pogotovo u ovom stanju. Drzi se 🤗

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

• Shoko
    12. Veljača 2025. 10:47

Pozdrav cure,

Libo nemam iskustva s tim ali zao mi je sto to prolazis. Sigurna sam da ce biti sve uredu. 
    .
    Mogu misliti kakav vam je stres bio, nadam se da je to to od potresa. Drzite se. Isto su mi se jako ucrtale scene nakon potresa u Zg i taj zvuk ali s vremenom se prestane tako intezivno osluskivati. 

2021 💙

Megyca
    12. Veljača 2025. 11:39

Jutro cure, iza mene bas jedna teska i neprospavana noc zbog potresa, bila sam zivila u Zg kad je ono sve bilo i tesko sam se oporavila i bas imam pravi ptsp pa mi je bas bilo tesko provesti sama cijelu noc, lezala sam obucena na kaucu i gledala tv cijelu noc pa sam dns koma🥲 Zadranke moje drzite se nadam se da nece vise❤️

Libo nemam ti neki pametan savjet, nadam se da ce sve biti u redu a za zeljezo ja pijem Kendural C (treba ti bijeli recept) i meni je super, popijem ga uz rucak i stvarno nemam tegoba nikakvih od njega, a on jako brzo dize zeljezo..

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Ania
    12. Veljača 2025. 12:18

Držite se curke, suosjećam i šaljem zagrljaj :)
    Libo1415 a baš mi je žao. Miruj; vjerujem da će se netko javiti ko zna više o tome.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Libo1415
    12. Veljača 2025. 12:45

Pixi

Libo1415

Jutro cure. Nisam se jučer javila nakon pregleda jer sam poslije pregleda kod ginekologa išla na hitnu. Cervix mi je prije 2 tjedna bio 39mm da bi jučer bio na 28mm.😒 bebica je super al eto, nemoze jednostavno. Na hitnoj sam bila 5,5h. Uzas…uglavnom, neznaju još zašto se to dogodilo, T oblik je pa kažu da je to dobro. Za tjedan dana moram na kontrolu u bolnicu da vide situaciju pa ću biti pametnija. Danas je muž odnio urinokulturu pa sad to moram vidjeti sutra jel raste što, kolegica će mi javiti kad pregleda ploču. Od terapije sam dobila utrogestana, ujutro ga moram piti, navečer stavljati vaginalno, rodaikal i željezo mi je napisala da počnem piti. E sad bih vas molila savjet, koje željezo da mi muž danas kupi? I kad pijete? I ako imate kakve savjete oko tog cervixa 🙏

Žao mi je što moraš još jedan stres proći. Jel moraš strogo mirovati zbog cerviksa?
    Nemam iskustva pa ti ne mogu pomoći savjetima 🙏🏻
    .
    Petrucikavjerujem da ti je šok, pogotovo u ovom stanju. Drzi se 🤗

Moj ginekolog je rekao strogo mirovanje, na hitnoj da ne treba strogo.🤷‍♀️ e pa ja sad do iduće srijede kad moram na kontrolu ležim I molim Boga da bude sve ok 🙏 
    Shoko, Megyca, Ania hvala vam cure 🤗❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Piamia
    12. Veljača 2025. 14:22

Hej Libo. Mi se pratimo u tjednima, ja sam dns 21+5. Isto mi je na zadnjem pregledu prije tj dana cerv bio kraci, ne tako ali 36 cm. Kaze dokt da je to sve ok dok nije 25 i da slobodno mogu jos radit. Ja sam i prvu trudnocu imala tako malo stalno skracen i sve je bilo ok.. a mj dana prije toga je isto bil max duzina cerv i sad se skratio, doduse gledao je preko trbuha pa moguce da ima i odstupanja. Ali ja sam nekako mirna i vjerujem da je sve ok. Nemam naporan posao pa jos radim, vidjet cu sta ce reci za 3 tj.. ne brini se! Bitno da je T oblik i da si zatvorena.

• greta10
    12. Veljača 2025. 15:42

Libo ne znam nista o tome ali drzim fige da bude sve u redu. Miruj i da za tjedan dana dobijes lijepe vijesti🙏🤞

Curica 6/23 🩷

Libo1415
    12. Veljača 2025. 16:21

Čula sam se sa privatnim ginekologom i on kaže da će biti sve ok. Nek mirujem i iduci tjedan ćemo biti pametniji. Da postoji šansa budući da je jučer beba bila glavom prema dolje da je radila pritisak i da je zato tako cerviks bio, ali svakako za tjedan dana ćemo znati.
    E sad cure koje pijete željezo i panda omni biotic, kad pijete? Ujutro na tašte oboje ili? Neznam uopće kako bi te sve tablete rasporedila 🙈 minimalno pola sata prije doručka moram piti euthyrox pa sad neznam dali mogu željezo i probiotik zajedno tipa pola sata prije euthyroxa ili? I još jednom, hvala vam svima od srca na podršci 🤗😘❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Maria31
    12. Veljača 2025. 16:28

Libo1415

Čula sam se sa privatnim ginekologom i on kaže da će biti sve ok. Nek mirujem i iduci tjedan ćemo biti pametniji. Da postoji šansa budući da je jučer beba bila glavom prema dolje da je radila pritisak i da je zato tako cerviks bio, ali svakako za tjedan dana ćemo znati.
    E sad cure koje pijete željezo i panda omni biotic, kad pijete? Ujutro na tašte oboje ili? Neznam uopće kako bi te sve tablete rasporedila 🙈 minimalno pola sata prije doručka moram piti euthyrox pa sad neznam dali mogu željezo i probiotik zajedno tipa pola sata prije euthyroxa ili? I još jednom, hvala vam svima od srca na podršci 🤗😘❤️

Ja odmah ujutro čim se probudim popijem to sve u isto vrijeme. Euthyrox,željezo i omni biotic (ja pijem flora plus još uvijek pa ću kad popijem preći na pandu).
    Željezo i tsh su mi na kontrolama ok

• Maria31
    12. Veljača 2025. 16:30

Maria31

Libo1415

Ja odmah ujutro čim se probudim popijem to sve u isto vrijeme. Euthyrox,željezo i omni biotic (ja pijem flora plus još uvijek pa ću kad popijem preći na pandu).
    Željezo i tsh su mi na kontrolama ok

Za željezo pijem sideral forte, ima u sebi i vitamin C i super ga podnosim. Ne ide na recept, 20 tableta je 20ak eura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.