Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    10. Siječanj 2025. 20:31

Za vođenje liste, meni je svejedno, nego sam mislila da vam bude što manje opterećenje, ono puknut jednom u neko vrijeme i stavit u potpis na kojoj su str. Al kažem, meni je baš svejedno. Ja sam pisala da ako je to svima tlaka da možemo živjet i bez toga, al lijepo je to imati, dapace. Ja čitam isključivo na mobu, i ne bih nikako mogla to voditi, to bi neku tekicu morala nabaviti 😄
    Ma daj Megica, baš mi je drago, budemo se bodrile. Ja malo čitam forum sa temon blizanaca, nije aktualna tema al pisano je relativno nedavno i ima 400 strana pa isto ima svega u svačega, al bude ženama tamo nakon polovice baš teško s blizancima, pa budemo tu kukale jedna drugoj 🤗
    Moonchild, Panorama je jedan od prenatalnih testova, kao i Nifty. Možda si za njega čula, on je možda popularniji, ali u zadnje vrijeme nekako prednjači Panorama jer razlikuje majčine i bebine gene. 
    Petrucika, ja mislim da je to dobro ako te ne šalju stalno na neke pretrage, znači da je uredna trudnoća i to. Mene su sad slali češće jer se vodim kao rizicna.

💙 5/2023

Pandora4
    10. Siječanj 2025. 22:51

moonchild

Ajme jel sve u redu sa mnom, ja nemam apsolutno nikakve mučnine i mogu jesti sve, očito sam pravi gurman 😂 ja jako pazim kaj jedem jer sam se unazad godinu dana udebljala i zatrudnila sa 7-8 kila viška. Ne izgladnjujem se, samo ne jedem pekaru, slatko, gricke, fast food, itd. Kavu pijem, max 2 espressa dnevno, a nekad znam i nijednu, kak se potrefi.
    Danas me cijelo jutro boli trbuh, onako kad bol u jajnicima i baš me to živcira jer ne znam zakaj 🤷‍♀️
    Btw. Stigao mi je papa test, sve je top 🤗

Ista stvar. Nikakvih simptoma osim tu i tamo osjetljivih grudi. Poželim nekad da me zašarafi bar na tjedan dana da se dovedem u red s hranom. Pazim, pazim pa pojedem za dva dana. Morat ću se malo srediti. 😁

• Tonkica1509
    10. Siječanj 2025. 23:18

Moj je termin 3.7., spol ne znamo, isto Zg, Vinogradska ☺️
    Na hranu baš ne pazim, jedem sve osim sirovog i trudim se bar 2x dnevno jesti voće. Zasad nisam dobile kile i sve je ok pa se nadam da bude tak što duže. U prvoj trudnoći sam bila na +15kg, al bilo je usred ljeta i prepuna vode sam bila. Sve je to jako brzo nakon poroda otišlo

• LuI
    11. Siječanj 2025. 07:36

Meni je termin 5.7. , ZG , ne znam jos koja bolnica 😊

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• greta10
    11. Siječanj 2025. 08:22

A za bolnicu, jel koja zna neku info o merkuru? Dal ce se otvorit do nasih poroda. 
    Prvo sam rodila u vinogradskoj, bilo mi je super iskustvo ali mi je team lz merkura kak su oni bili tamo ostao u sjecanju kao odlicni doktori. 

Curica 6/23 🩷

Megyca
    11. Siječanj 2025. 09:16

Tinchilina citala sam to jos na samom pocetku trudnoce ali sam odlucila prestati jer uopce ne zelim znati sto me ceka uskoro 😂😂

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Emi25
    11. Siječanj 2025. 11:46

Od ponedjeljka 13.01 u Lidlu će biti 3 bodija za bebe od vel.62 za 6 e, carapice,spremnici za mlijeko pa ako se nađete u Lidlu pogledajte

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Tinchilina
    11. Siječanj 2025. 13:33

Hvala Emi kaj si javila ❤️

💙 5/2023

petrucika
    11. Siječanj 2025. 13:40

Cure koje imate baby w bize li vam bebe kad dodete sa sondom🤣ja sam moju jutros isla slusati i cim ju naden ona pobigne tako smo se malo vatale po drobu😬pa san ju pustila na miru!! Tila sam malo onako da lipo cujem a ja cim ju naden ona pobigne valjda joj smeta sto li!! 

+ 10.10.

AnnieP
    11. Siječanj 2025. 18:11

Curke nadam se da odmarate i uživate u vikendu. Meni je sutra radno ali zato su mi svi drugi dani slobodni hehe
    Malo je to zeznuto kad si kod kuće, svi idu na posao i među ljudi. Meni je posao počeo faliti odmah nakon 10 dana. 😄
    Emi25 hvala za dojavu za Lidl, baš ću ići pogledati pa uzeti kumi za babinje. Počinjem joj polako kupovati stvari da složim paketić ali ne znam ni sama što sve korisno uzeti.

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.