Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    29. Srpanj 2024. 15:13

Cure, kako stojite s krvarenjem nakon poroda? Meni je to proslo relativno bezbolno i ne obilno, no stalno me prati zuti iscjedak, a od danas i lagano krvarenje. 
    Bila sam na kontroli prije dva tjedna i sve je okej.
    Vec mi je dosta tih ulozaka, proslo je 9 tjedana od poroda... ima li tome kraja?! Ili da se brinem? 😅🥲

💙5/24💙

PBTAB
    29. Srpanj 2024. 18:23

purple13

Cure, kako stojite s krvarenjem nakon poroda? Meni je to proslo relativno bezbolno i ne obilno, no stalno me prati zuti iscjedak, a od danas i lagano krvarenje.
    Vec mi je dosta tih ulozaka, proslo je 9 tjedana od poroda… ima li tome kraja?! Ili da se brinem? 😅🥲

Hej, ja ti krvarim vec mj dana i to krvarenje je čudno u pm, jedan dan obilno, pa onda smeđe, pa onda opet crveno ali oskudno, pa ispadaju komadi, pa opet obilno sa nekim laganim bolovima 🤷🏻‍♀️🙈 
    Ako ti je na kontroli bilo sve ok onda nemas razloga za brigu. Ali svakako ako je prisutan strah nazovi ginekologa pa se konzultiraj s njim/njom 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Leeloo101
    29. Srpanj 2024. 20:11

Može li mi netko pojasniti koji quqi ljudima je bitna informacija hoću li roditi prirodno ili na carski?
    Što će s tom informacijom...
    Ispričavam se, ali evo vec 5. Osoba danas me to pita

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• sparkle212
    29. Srpanj 2024. 21:13

Leeloo101

Može li mi netko pojasniti koji quqi ljudima je bitna informacija hoću li roditi prirodno ili na carski?
    Što će s tom informacijom…

To ti je isto ko i komentari vezani za tezinu.
    Jaoo pa kolka si, puno si se udebljala. Pa koliko si kila dobila? I slicno.. ljudi si nemaju granica pa misle da je okej svasta pitat i komentirat 🤦‍♀️🤷‍♀️

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Monny
    29. Srpanj 2024. 21:33

Leeloo101

Ooo pa mi koje smo rodile na carski nismo prave mame 🫣
    S obzirom da je kod mene bio planiran carski, naslusala sam se svakakvih komentara pa i od patronazne koja nam dolazi. Isto tako pitanja oko dojenja 🤦

12/23 UZV ♥️✔️

purple13
    29. Srpanj 2024. 21:45

PBTAB

purple13

Vec mi je dosta tih ulozaka, proslo je 9 tjedana od poroda… ima li tome kraja?! Ili da se brinem? 😅🥲

Hej, ja ti krvarim vec mj dana i to krvarenje je čudno u pm, jedan dan obilno, pa onda smeđe, pa onda opet crveno ali oskudno, pa ispadaju komadi, pa opet obilno sa nekim laganim bolovima 🤷🏻‍♀️🙈
    Ako ti je na kontroli bilo sve ok onda nemas razloga za brigu. Ali svakako ako je prisutan strah nazovi ginekologa pa se konzultiraj s njim/njom 🙂

Pa nikad kraja tome 😅 cudi me ovo jer nije bilo krvi vise od tri tjedna.. vidjeti cu, ako se pogorsa pa se javiti ginicki..
    Ali, vidim da i tebi svakako ide pa je to valjda normalno!
    Jel beba pocela spavati malo bolje po danu?
    Leeloo haha joooj nemoj se zivcirati.. meni su neki rekli neka trazim carski 😅 kao da imas izbor i kao da je to lakse.. ma uzas 😆

💙5/24💙

Leptirko22
    29. Srpanj 2024. 22:46

Vi koje pijete ovaj famozni caj lista maline...jel ga kombinirate s cim ili? 
    .
    Ja nesto odvratnije nisam probala 🤣🤣🤣

Johicaa
    29. Srpanj 2024. 23:05

Leeloo101

Non stop to slusam, kao s obzirom da je ivf i kako sam dugo povracala i mirovala nisam se vracala na posao..kud cu na prirodno...ionako sam nervozna jos me smoriše i stvaraju mi nesigurnost. Neki dan sam mozgala citav dan sta cu ja sad i sta mi je pametno... 😑

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

laurell
    29. Srpanj 2024. 23:28

Ta pitanja su i meni famozna.. isto kao kad me pitaju planiram li dojiti. Ja samo kazem ne brini, gladno biti nece. I to je to. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Lara32
    30. Srpanj 2024. 01:44

Pozdrav,
    Nova sam na forumu, prvi porod, termin mi je 6.8. i danas na pregledu ginekologinja je rekla da je sa bebom sve u redu, osim sto je zeludac presavijen. Kaze nista opasno, samo u pocetku treba dojiti bebu vise puta, cesce podrigivat i da obicno to nestaje kroz godinu, dvi. Zanima me da li se netko od vas susreo s tim problemom ili zna nekoga s istim? Nije bas uobicajno, pa me zanima ima li tko iskustva?

06.08.2024 baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.