Hej cure moj pregled je gotov, prema uzv je 5+3 vidi se plod i otkucaji🥰 idući pregled 29.11 🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Simt,bas mi je neopisivo zao sto si morala proci kroz tako nesto..ne znam doslovno ni sto reci na tako nesto. Ja sam prosla spontani u 10tt, i jos se nisam oporavila tako da..mogu reci samo da mi je stvarno zao i da se nadam da si sad ok❤️
Marta,taaaaako mi je dragoooo sto je sve dobro!! Super :)❤️ sad se lakse dise
A gle, da je bilo teško, naravno da je, pogotovo poslije nositi se s ljudima na poslu, s roditeljima, prijateljima, mužem. Bila sam psihički užasno sve negdje do prošlog mjeseca kada sam jednu večer baš pukla, isplakala se i razgovarala s mužem. Zapravo smo se oboje tu večer isplakali i nekako je poslije bilo lakše.. Nadamo se da se neće ponoviti jer to ne znam kako bih podnijela
Ne želim sada ispasti bezosjećajna, nisam ja zaboravila na svoga sina i naravno da me to sve promijenilo, ali krenuli smo dalje i nadam se da naš anđeo čuva nas i naš novo čudo
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
Marta cestitam ❤️🤗 tvoje malo iznenadjenje raste 🤗 sretna sam zbog tebe.
Simt jako mi je zao sto si to morala proci! Ja sam imala spontani u ranoj trudnoci, i dozivljavam to kao veliki gubitak. Ne mogu zamisliti kako ti je bilo u tim danima i na kraju kad je morala pasti konacna odluka. Jaka si ❤️ mi zene mozemo sve.
I ja prijavljujem dobar pregled, i po UZ smo 12t, sve ok. Kad je doktor tek ukljucio monitor kaze pogledaj ovo, beba sisa palac...jaooo moje srece kad sam ugledala! 😄😄😄
Kaze da mi ne preporucuje testove, jedino ako ja zelim, a s obzirom da ne zelim bit ce kako bude. Za neka dva tjedna se planiram narucit na 4d da pokusamo vidjeti spol i kako napredujemo 😊
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hvala ti sto si podijelila to s nama, a i sto nisi htjela plašiti. 🤗 Vjerujem da je bilo grozno teško iskustvo, ali isto tako je skroz ok i da krenete dalje na svoj način, ne mijenja to vasu ljubav. 🫂 Iskreno vam želim i vjerujem da ovaj put bude sve super 🤗
Marta, joj divno, bas mi je drago! 🥰
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ajme SIMT, bas mi je zao sto si se morala s tim nositi… očito vam je oboma bilo potrebno da malo puknute i izbacite sve iz sebe kako biste mogli nastaviti dalje. Ne ispadaš niti malo bezosjecajna, bas naprotiv, drago mi je da možeš o tome govoriti. Zivot nas bas nekada natjera da se nosimo sa stvarima koje ne bismo mogli niti zamisliti. Naravno da vas sve cuva ❤️. Znam da je teško i da to sada svi govore, ali pokušaj se opustiti i razmišljati pozitivno.
Marta i Tina, čestitkeeeee 🥳
Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Manu, cestitam i trbi na dobrom pregledu
Presla si famoznih 12tjedana,
Hvala ti. Ovaj put imaš sve na svojoj strani, ja ne sumnjam da ćeš dobit svog savršenog zdravog bebača na ljeto. 🤗 i pričat mu koliko je tjerao mamu da povraća 😜
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Curke, evo i mene 🥱
Cijeli dan sam pokretu..ujutro vozila djecu u školu i vrtić, malu na čuvanje kod none pa se otišla baviti sa majstorima. Kako smo u izgradnji kuće tj montaži namještaja svi imaju stalno neka pitanja. Kasnije bila po njih, pa su i oni bili malo sa drugom nonom i evo došli doma u 17.45. Još sad kupanac i u krpe..
Teich Fetalna frakcija je omjer DNK posteljice i DNK trudnice u uzorku krvi, što je veća ff to je bolje zbog očitanja. Tako sam ja razumjela..
Cure čestitam na super dobrim pregledima i tebi Tina na sinu 💙
dijana beta su siper dupla 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
SIMT žao mi je što si sve to morala proći 😔 sada će biti sve super ❤❤❤❤❤

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈
Hvalaa joj neka nervozica me pocinje prat😅😁 javim kad obavim u 12.30h imam pregled.
👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
4.8.2025. stigla baby E💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji