Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    08. Studeni 2023. 18:01

Hej cure moj pregled je gotov, prema uzv je 5+3 vidi se plod i otkucaji🥰 idući pregled 29.11 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• SIMT
    08. Studeni 2023. 18:32

Martina1931

Simt,bas mi je neopisivo zao sto si morala proci kroz tako nesto..ne znam doslovno ni sto reci na tako nesto. Ja sam prosla spontani u 10tt, i jos se nisam oporavila tako da..mogu reci samo da mi je stvarno zao i da se nadam da si sad ok❤️
    Marta,taaaaako mi je dragoooo sto je sve dobro!! Super :)❤️ sad se lakse dise

A gle, da je bilo teško, naravno da je, pogotovo poslije nositi se s ljudima na poslu, s roditeljima, prijateljima, mužem. Bila sam psihički užasno sve negdje do prošlog mjeseca kada sam jednu večer baš pukla, isplakala se i razgovarala s mužem. Zapravo smo se oboje tu večer isplakali i nekako je poslije bilo lakše.. Nadamo se da se neće ponoviti jer to ne znam kako bih podnijela
    Ne želim sada ispasti bezosjećajna, nisam ja zaboravila na svoga sina i naravno da me to sve promijenilo, ali krenuli smo dalje i nadam se da naš anđeo čuva nas i naš novo čudo

06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda

• manu11
    08. Studeni 2023. 18:46

Marta cestitam ❤️🤗 tvoje malo iznenadjenje raste 🤗 sretna sam zbog tebe.
    Simt jako mi je zao sto si to morala proci! Ja sam imala spontani u ranoj trudnoci, i dozivljavam to kao veliki gubitak. Ne mogu zamisliti kako ti je bilo u tim danima i na kraju kad je morala pasti konacna odluka. Jaka si ❤️ mi zene mozemo sve.
    I ja prijavljujem dobar pregled, i po UZ smo 12t, sve ok. Kad je doktor tek ukljucio monitor kaze pogledaj ovo, beba sisa palac...jaooo moje srece kad sam ugledala! 😄😄😄
    Kaze da mi ne preporucuje testove, jedino ako ja zelim, a s obzirom da ne zelim bit ce kako bude. Za neka dva tjedna se planiram narucit na 4d da pokusamo vidjeti spol i kako napredujemo 😊

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Perpetua
    08. Studeni 2023. 18:48

Hvala ti sto si podijelila to s nama, a i sto nisi htjela plašiti. 🤗 Vjerujem da je bilo grozno teško iskustvo, ali isto tako je skroz ok i da krenete dalje na svoj način, ne mijenja to vasu ljubav. 🫂 Iskreno vam želim i vjerujem da ovaj put bude sve super 🤗

Marta, joj divno, bas mi je drago! 🥰

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

• Freya1
    08. Studeni 2023. 19:00

Ajme SIMT, bas mi je zao sto si se morala s tim nositi… očito vam je oboma bilo potrebno da malo puknute i izbacite sve iz sebe kako biste mogli nastaviti dalje. Ne ispadaš niti malo bezosjecajna, bas naprotiv, drago mi je da možeš o tome govoriti. Zivot nas bas nekada natjera da se nosimo sa stvarima koje ne bismo mogli niti zamisliti. Naravno da vas sve cuva ❤️. Znam da je teško i da to sada svi govore, ali pokušaj se opustiti i razmišljati pozitivno. 
    Marta i Tina, čestitkeeeee 🥳

• manu11
    08. Studeni 2023. 19:00

Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
    Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Freya1
    08. Studeni 2023. 19:02

Manu, čestitam 🥳🙂

• manu11
    08. Studeni 2023. 19:26

Martina1931

Manu, cestitam i trbi na dobrom pregledu
    Presla si famoznih 12tjedana, 

Hvala ti. Ovaj put imaš sve na svojoj strani, ja ne sumnjam da ćeš dobit svog savršenog zdravog bebača na ljeto. 🤗 i pričat mu koliko je tjerao mamu da povraća 😜

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Hellobaby
    08. Studeni 2023. 19:28

Curke, evo i mene 🥱 
    Cijeli dan sam pokretu..ujutro vozila djecu u školu i vrtić, malu na čuvanje kod none pa se otišla baviti sa majstorima. Kako smo u izgradnji kuće tj montaži namještaja svi imaju stalno neka pitanja. Kasnije bila po njih, pa su i oni bili malo sa drugom nonom i evo došli doma u 17.45. Još sad kupanac i u krpe..
    Teich Fetalna frakcija je omjer DNK posteljice i DNK trudnice u uzorku krvi, što je veća ff to je bolje zbog očitanja. Tako sam ja razumjela..
    Cure čestitam na super dobrim pregledima i tebi Tina na sinu 💙
    dijana beta su siper dupla 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 
    SIMT žao mi je što si sve to morala proći 😔 sada će biti sve super ❤❤❤❤❤ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Teich56
    08. Studeni 2023. 20:42

manu11

Martina i Tea sretno na pregledu sutra 🥰
    Mada Martina sudeci prema tvojim mucninama mora bit sve ok, one su najbolji pokazatelj zdrave trudnoce 🙆🏼 samo se opremi zvakama i prodje to brzo. 😂🙈

Hvalaa joj neka nervozica me pocinje prat😅😁 javim kad obavim  u 12.30h imam pregled.

👸33g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    4.8.2025. stigla baby E💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI