Cure, jel netko pio antibiotik xorimax za urirnarnu infekciju?
Naime, bila sam na hitnoj jer me rezalo iznad pubične kosti u kombinaciji s bolom u leđima. Tam su mi vidjeli da mi je u urinu jedino povišeni leukociti i neka kao infekcija pa sam dobila antibiotik.
E sad ja još pijem Duphastone 3*1 pa si računam kak uskladiti jer nemre se piti zajedno.
Imate li vi iskustva s tim antibiotikom?
It's a girl 💕
Ne mogu sad naći tko je spominjao javljanje pedijatru i da se ne može promijeniti godinu dana... Znam da u ZG (ali i po drugim gradovima koliko čujem) nažalost nije baš bajna situacija, premalo ih je, prebukirani su, ali još je nekako i najbolja šansa za upisati novorođenče, kasnije ispadne još ekstra teže. Frendica sad muku muči jer su već dugo nezadovoljni s pedijatricom kod koje je starije dijete i ne uspijeva naći nikog tko bi prihvatio da prebaci, a evo rodila drugo dijete nedavno i pokušava njega bar prijaviti kod drugih pedijatara, pa joj svi zasad govore da neće primiti bebu ako je starije dijete kod nekog drugog prijavljeno... 🙄 I ispadne začarani krug.
.
Tako da, koliko ide, isplati se dobro se raspitati za dojmove unaprijed i probati iz prve odabrati što je bolje moguće. 😬
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Monny….i indikacija i zelja😊…. Primam clexane pa je carski najbolja opcija u totalnoj.
Ja 36 nizak AMH ,on Savren
3xIVF - biohemijske
09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
02.08.2024.stigla princeza
Never give up!
@Zaka u kojem si ti bila ono tjednu kada si rodila? I koliko je curka imala grama?
Ugl, mene su zadrzali u bolnici .. kao urinarna, napravili test na plodni vodu i bio pozitivan .. ctg normalan ... Bila je jedna kontrakcija
It's a girl 💕
Zeka bravoo, drago mi je da beba napreduje i da ćete uskoro doma ❤️ čuvaj se 🤗
LauraUna ne znam ništa o urinarnoj.. ali bolje da su te zadržali i da si pod nadzorom. Sigurna sam da će sve biti okej 🤗 šaljem hug podrške 🫂
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Korni I Purple hvala na podršci za OGTT.. 🥰 Vjerujem i ja da će nalaz biti dobar ako je GUK ok. A sto se tice veličine bebice, može biti i da je uzv malo fulao mjere. Bas me zanima što će biti na sljedećem pregledu.
Korni rijesit ćeš i dijastazu nakon poroda uz vježbice i steznik. Bude to sve ok. 🥰 Čudesno je naše tijelo.
Zeka super vijesti! 😍 Još malo pa ćete ti i bebica svojoj kući tati i sekicama. ❤️
Marta znam da je lako reći, ali izdrži još malo i pokušaj biti smirena. Bitno da je tlak pod kontrolom.
LauraUna nadam se da će infekcija proći što prije uz antibiotike i nadzor u bolnici.
.
.
Nemam doma tlakomjer, ali osjećam da mi je toliko nizak tlak da se ne mogu pokrenuti. Samo mi se spava 🙈 Inače, sve kod mene ok.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Vidim da se spominje steznik, jeste li ga nosile već ili planirate? Imate li neki za preporučiti?
Ja imam popodne pregled i baš me zanima što će doktor reći.
'21. 💙
'24. 💛
Vidim da se spominje steznik, jeste li ga nosile već ili planirate? Imate li neki za preporučiti?
https://webljekarna.hr/product/albo-land-elasticni-postoperativni-pojas-28-cm/67f5fd433a12/tags=undefined&filters=&search=&meta=&brands=&prices=&page=1
Meni se ovaj pokazao dobar.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
https://webljekarna.hr/product/albo-land-elasticni-postoperativni-pojas-28-cm/67f5fd433a12/tags=undefined&filters=&search=&meta=&brands=&prices=&page=1
Meni se ovaj pokazao dobar.
Nosila sam ga oko mjesec dana nakon poroda.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
@Zaka u kojem si ti bila ono tjednu kada si rodila? I koliko je curka imala grama?
Ugl, mene su zadrzali u bolnici .. kao urinarna, napravili test na plodni vodu i bio pozitivan .. ctg normalan … Bila je jedna kontrakcija
29+1 , beba je imala 1920 grama 🙏
Jesu ti dali neku terapiju ? Znam curke koju su izgurale bez obzira na plodnu vodu. Drži se
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji