Pozdrav, hvala na savjetima za krevetić/putni krevetić, zanima me jel ikoja od vas osjetila baš jake menstrualne grčeve onako na preskok, ne znam više jesu BH, jesu li ligamenti, ko će ga znati...jučer me baš uhvatilo ajme pa sam popila magnezij i zaspala...Tenks
LauraUna meni je tako od 17tt. U biti to je i prvo kaj sam osjetila, da se malena rasteze i okrece. Moja se voli rastegnuti i držati taj položaj po pola minute i onda se dalje nekam smjesti. Bas kako kazes, nije BH jer je samo na jednom mjestu tvrđi trbuh i malo bude nelagodno dok se ne pomakne
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
LauraUna i ja osjetim isto, dosta je neugodno ali brzo prođe 🙈
Vreće za spavanje sam vidjela u C&A ali isto 70 cm piše na njima. Jesu bolje vreće za spavanje ili oni kombinezoni? Ili možda ono kao umatanje gdje su i ruke spriječene da se miču?
I do kojeg tjedna se može koristiti progesteron i magnezij? 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ima netko link na ljetnu vrecu za spavanje za novorodjence? Sve sto pronalazim je za 3 mjeseca i vise. Postoje li takve uopce? U cemu da spavaju ako ne preporucuju prekrivace zbog sigurnosti? Zbunjena sam od ovih preporuka za temperature. Mislim u sranu nece biti preko 24C (nadam se da je to ok), ali u cemu da spava?
.
I samo za info, ja sam se cula s odabranom pedijatricom i patronaznom. Nije lose to obaviti prije da ste mirne nakon poroda.
https://ergobaby.hr/proizvod/2-u-1-vreca-za-spavanje-on-the-move-elephant-m/
Ja sam ovu uzela 0-6mj. Ima oznaku TOG 0,5 sto je za ljetnih temperatura. Te tog oznake su za razlicite temp.
Evo tu imate okoprilike
https://www.facebook.com/share/p/ndxsZk8xrqNZVMmJ/
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hvala sparkle212 i Faith1509 … Umirile ste me 🙂
Umiri čovjeka kad zna da je tak nešto normalno
Btw ... Čestitam na bebicama 🥰
It's a girl 💕
magnezij mislim da ide od 34-35, a za progesteron nisam sigurna, nekima dr ukine u 14tt a neke cure znam da su do zadnjeg dana pile
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Ja sam u 34.tjednu prestala i sa magnezijem i utrogestanima
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam uzela na sajmu beba ljetnu vrecu od Medalisa i ona je od 0-3 mjeseca. One vrece s nogavicama su za djecu kad se pocnu kretati. Za male bebe su ok ove obicne.
Jel se magnezij treba prestat konzumirat u nekom odredenom tjednu ili ne? Ja uzimam 1x dnevno od 300 mg. Prije sam od 400 dok nisam ovaj nasla.
Zelim vam svima lijep vikend. Danas je predivno vrijeme. Prosetala sa psom, oprala prozore, kupaonu, podove i pobrisala prasinu. Sad sam mirna par dana. Malo odmora sad popodne uz knjigu.
Ne mogu vjerovati da imam jos 2 tjedna. Vrijeme mi leti. 🥰
Ja sam uzela na sajmu beba ljetnu vrecu od Medalisa i ona je od 0-3 mjeseca. One vrece s nogavicama su za djecu kad se pocnu kretati. Za male bebe su ok ove obicne.
Jel se magnezij treba prestat konzumirat u nekom odredenom tjednu ili ne? Ja uzimam 1x dnevno od 300 mg. Prije sam od 400 dok nisam ovaj nasla.
Zelim vam svima lijep vikend. Danas je predivno vrijeme. Prosetala sa psom, oprala prozore, kupaonu, podove i pobrisala prasinu. Sad sam mirna par dana. Malo odmora sad popodne uz knjigu.
Kod tebe se snaga vratila... mislim da to sve napravim da se ne bi ustala s kreveta vise😅😆😅
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Kod tebe se snaga vratila… mislim da to sve napravim da se ne bi ustala s kreveta vise😅😆😅
Bas isto i ja mislim. 😂
Plave okice ti si u punom pogonu. 😁 Sad zasluženo uživaj i odmori jer Jos malo i eto bebe 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji