Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leptirko22
    25. Svibanj 2024. 13:43

Trudnice moje koje imamo jos onako do kraja.
    .
    Ima li koja visoka trudnica? Zanima me di kupujete robu, tj. haljine za ljeto.
    .
    Ja sam jutros bila u shopping centru, znaci katastrofa. Duge haljine mi jednostavno ne stoje, a ove normalne su mi prekratke jer sam visoka.
    .
    Ja nemam pojma sta cu nosit cijelo ljeto. Iskreno bas sam se i razocarala i nazivcirala.
    .
    Znate kad sam muzu rekla da iduce dijete mora bit zimsko 🤣🤣🤣

• sparkle212
    25. Svibanj 2024. 14:06

Cure, ima koja od vas cutie cloud krevetic? Kupila sam ga i tek sam sad skuzila da vecina trgovina nema dovoljno velike plahte, a nece mi se davati 25-30e za cutie cloud plahtu. Gdje vi kupujete plahte za krevetice? 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

katy_kaya
    25. Svibanj 2024. 14:16

RLeptirko22Trudnice moje koje imamo jos onako do kraja.
    .
    .
    Ja sam jutros bila u shopping centru, znaci katastrofa. Duge haljine mi jednostavno ne stoje, a ove normalne su mi prekratke jer sam visoka.
    .
    Ja nemam pojma sta cu nosit cijelo ljeto. Iskreno bas sam se i razocarala i nazivcirala.
    .

Nisam visoka, ali evo moja dva favorita. Mislim da i visokima pase:
    https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1224416005.html
    https://www.zara.com/share/-p00881302.html?v1=328279994&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil

katy_kaya
    25. Svibanj 2024. 14:17

sparkle212

Cure, ima koja od vas cutie cloud krevetic? Kupila sam ga i tek sam sad skuzila da vecina trgovina nema dovoljno velike plahte, a nece mi se davati 25-30e za cutie cloud plahtu. Gdje vi kupujete plahte za krevetice? 😊

Imam ja. A kupila sam kod njih tri plahte za najmanju verziju krevetica. I mene je iznenadilo. Ali mislim da za vecu verziju (iznad 6 mj) nece biti problema. 

Leeloo101
    25. Svibanj 2024. 14:26

purple13

Hej cure, uzivajte u vikendu!
    Korni poceo mi je ispadat sluzni cep prije par dana pa sad osluskujem ostale "simptome" hahaha
    Al to je tako nepouzdano, neke rode cim im to ispadne, neke za tjedan dana 😆😆
    U svakom slucaju, nesto se događa hahah. Popijem salicu caja lista maline skoro svaki dan.. to mi je kao neka priprema 😊😊 jel ti imas neke naznake ili promjene? 😍🤣
    Nadoma secer ti je super, nadam se da ce i ogtt bit dobar, mozda su krivo izmjerili bebu, s njima isto nikad ne znas 😆 a dovoljno da par milimetara fulaju

Kako misliš počeo ispadati? Zar to ne ispadne samo odjednom 🫨🫨🫨

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    25. Svibanj 2024. 14:27

zeka123

Hello , da se javim malo , mi smo dobro , idući tjedan bi mogli kući , petak najvjerojatnije. Bebica dobiva na kilaži. Meni je mlijeko krenulo kako treba 🙏 !

Nadamnse da ste svi dobro. Malo prođem preko stranica. Vidim da je nekome sluzni čep ispao 🙈 , meni je prošloj skoro 4 tjedna prijed poroda ispao 😂…mislim da nema pravila.

Kako vikend budete provele ?

Divne vijesti... bravo 
    Ja odmaram, muž službeno odsutan.. čekam popodne da iskočim prošetati s prijateljicama

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Monny
    25. Svibanj 2024. 15:54

Zeka baš mi je drago što bebač napreduje i uskoro idete kući ❤️
    Sreća jel to carski po želji ili imaš indikaciju? Ja ću isto vjerojatno carski. Stigneš sve kupiti, kad kreneš ne možeš stati 😂
    Leptirko ja sam visoka, uglavnom kupim online midi haljine u h&m, peek&clo..jedino spavaćice za dojenje ne mogu naći da su duže 😅
    Netko je pitao za dude, bibs naprave kaos od zubića i nepca, ja sam uzela curaprox ☺️

12/23 UZV ♥️✔️

ElisaDay.
    25. Svibanj 2024. 18:09

katy_kaya

RLeptirko22Trudnice moje koje imamo jos onako do kraja.
    .
    .
    .
    .

Nisam visoka, ali evo moja dva favorita. Mislim da i visokima pase:
    https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1224416005.html
    https://www.zara.com/share/-p00881302.html?v1=328279994&utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil

Na about you ima predivnih haljina ,ja sam si naručila baš od brenda Mamalicious, ima već neko vrijeme, jako su kvalitetne i udobne. Baci oko, realni su brojevi

• Sreća2012
    25. Svibanj 2024. 19:47

Leptirko22

Trudnice moje koje imamo jos onako do kraja.
    .
    .
    .
    .

Ja imam 180 i opcenito mi mogu obicne zarine haljine broj L, imam neke do koljena iz h&m-a i narucila sam preko zalanda jojo maman bebe

• Sreća2012
    25. Svibanj 2024. 19:49

sparkle212

Imam ja, narucila sam njihove, ima po 25 al i po 14 eura obicna bijela i narucila sam preko baby natur stranice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.