Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    24. Svibanj 2024. 16:25

Ja sam jutros vadila krv tj.GUK natašte i dosao mi je nalaz za guk 4.3, sto je ispod donje granice. Svejedno moram raditi OGTT u utorak. 🤷

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• plave_okice
    24. Svibanj 2024. 17:05

Leeloo101 i nada23 vec me muz spotao kad je dosao doma 🤣 a kad zelim da sve bude koliko toliko uredno kad dodem doma iz bolnice u nekom trenu. A mom muzu uvijek sve cisto kad i nije 😂 to je vj. ona energija pred kraj trudnoce. A taman mislila neki dan kako moram usporiti 🤣

Leeloo101
    24. Svibanj 2024. 18:47

nada23

Ja sam jutros vadila krv tj.GUK natašte i dosao mi je nalaz za guk 4.3, sto je ispod donje granice. Svejedno moram raditi OGTT u utorak. 🤷

Ogtt je standardna procedura.. po meni što više pretraga to bolje i tebi i bebi... sretno 

Plaveokice bome si se naradila

Cure koje ste ono dude rekle da ne valjaju,  radi zubica i nepca

Spremam popise i krecem u kupnju.. krajnje vrijeme je 

E da magic baby ima 15% za vikend

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    24. Svibanj 2024. 19:27

I uzimam next to me od maxi cosi, ali ne nalazim posteljinu

• deedee1405
    24. Svibanj 2024. 20:07

Pozdrav mamice, 
    Bila ovaj tjedan na pregledu, bebač se okrenuo glavom dolje 🥳, a čak sam to i osjetila po udarcima zadnjih par dana… nadam se da će tako i Ostat. Sve je manje vise ok, jedino kao manje plodne vode tj sve je ok ali teze mi dr mjeri te đepova sa plodnom vodom ali vidi se da je ima dovoljno. Ja sada osjećam jače pritisak u cerviksu ali mislim da je to samo zato jer se malac gnjezdi, sjećam se da mi je tak bilo i sa prvim. 
    Cestitam mamicama koje su rodile svoje bebice a ostalima želim sto ljepši i bezbrižniji finale trudnoće i porod ❤️

laurell
    24. Svibanj 2024. 20:46

Lelo ja sam za Bibs one s okruglim vrškom čula, a i čitala na fejsu u grupi ženski recenziraj bas objavu ima puuuno komentara i dosta situacija sa nepcem kod djece koja su je koristila. Iako naravno ima i onih kod kojih nije bilo tog, ali ja neću riskirati. Uzela sam Nuk. 
    -
    Čestitke svima na urednim pregledima! 💪🏽 čekamo dalje bebice 🥳
    -
    Meni kao da su se pred zadnja dva dana mucnine ponovno javile. Nadam se da je prolazno… 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Leeloo101
    24. Svibanj 2024. 21:16

laurell

Leloja sam za Bibs one s okruglim vrškom čula, a i čitala na fejsu u grupi ženski recenziraj bas objavu ima puuuno komentara i dosta situacija sa nepcem kod djece koja su je koristila. Iako naravno ima i onih kod kojih nije bilo tog, ali ja neću riskirati. Uzela sam Nuk.
    -
    Čestitke svima na urednim pregledima! 💪🏽 čekamo dalje bebice 🥳
    -
    Meni kao da su se pred zadnja dva dana mucnine ponovno javile. Nadam se da je prolazno…

Ma da.. ja sam gledala avent 

Koliko nam toga i čega treba 😅

nada23
    24. Svibanj 2024. 21:43

Leeloo101

nada23

Ogtt je standardna procedura.. po meni što više pretraga to bolje i tebi i bebi… sretno

Plaveokicebome si se naradila

Cure koje ste ono dude rekle da ne valjaju, radi zubica i nepca

Spremam popise i krecem u kupnju.. krajnje vrijeme je

E da magic baby ima 15% za vikend

Da, u pravu si. Nego prvo su mi rekli da mi neće raditi OGTT ako mi je GUK ispod 5 pa na kraju ipak hoce... Ali kao sto kazes, bolje sve provjeriti pa biti miran. Hvala ti. Sretno tebi s popisom i kupnjom 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Svibanj 2024. 21:46

plave_okice

Leeloo101 i nada23 vec me muz spotao kad je dosao doma 🤣 a kad zelim da sve bude koliko toliko uredno kad dodem doma iz bolnice u nekom trenu. A mom muzu uvijek sve cisto kad i nije 😂 to je vj. ona energija pred kraj trudnoce. A taman mislila neki dan kako moram usporiti 🤣

Nevjerojatno je kako energija navire pred kraj trudnoće. Priroda se za sve pobrinula. 😁 A muzevi ko muzevi, manje vise svi isti 😂 Njima je uvijek cisto pa ispada da mi pretjerujemo 😁

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    24. Svibanj 2024. 21:50

Čestitam na dobrim pregledima 🥰 
    Laurell , nadam se da su mucnine samo prolazne. Dosta ih je vise bilo 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.