Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    24. Svibanj 2024. 21:57

Laurell mislim da je to više do ovih promjena Vremena 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

korni
    25. Svibanj 2024. 05:27

Plave okice svaka čast 😅 čekam taj nalet i kod sebe 🙈 ja bi kao i leeloo nakom toga ostala zacementirana u krevetu 😅 još malo odbrojavaš 🥰
    Leeloo ja sam uzela nuk dude, za njih sam najviše preporuka dobila.
    Nada super za guk 🍀 obavi i ogtt, neka bude dobar pa si na miru 🤗
    Laurell nadam se da je samo nešto prolazno 🤞
    Purple kakva je situacija kod tebe? 🤗
    Zeka, manu, eonaria jeste vi i bebice dobro? ❤️
    Ja jedva čekam pregled u ponedjeljak, imam neki osjećaj da se beba još niže smjestila i kao da me škaklje po cerviksu, ne znam kako drukcije opisati 🙈 s patronažnom sam se vidjela i rekla mi je za pedijatra, da razmislimo kod koga bi i da se valjda prvih god dana ne može mjenjati. Booo. I vidjela fizijatricu, naravno dijastaza je pozamašna 🫣
    Uživajte u vikendu 🤗🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

marta96
    25. Svibanj 2024. 07:32

Ej cure samo da se kratko javila,na terapiji sam , mjerenje 3x dnevno tlaka i vođenje dnevnika i od sad imam preglede u TA vjerojatno zbog toga😏 u strahu malo i brizi pogotovo jer sam i otvorena pa se nadam da ćemo bar jos 2 tjedna izgurati da bude sve ok🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    25. Svibanj 2024. 09:20

marta96

Ej cure samo da se kratko javila,na terapiji sam , mjerenje 3x dnevno tlaka i vođenje dnevnika i od sad imam preglede u TA vjerojatno zbog toga😏 u strahu malo i brizi pogotovo jer sam i otvorena pa se nadam da ćemo bar jos 2 tjedna izgurati da bude sve ok🙏

Koliki ti je tlak sada?

purple13
    25. Svibanj 2024. 10:43

Hej cure, uzivajte u vikendu!
    Korni poceo mi je ispadat sluzni cep prije par dana pa sad osluskujem ostale "simptome" hahaha
    Al to je tako nepouzdano, neke rode cim im to ispadne, neke za tjedan dana 😆😆
    U svakom slucaju, nesto se događa hahah. Popijem salicu caja lista maline skoro svaki dan.. to mi je kao neka priprema 😊😊 jel ti imas neke naznake ili promjene? 😍🤣
    Nado ma secer ti je super, nadam se da ce i ogtt bit dobar, mozda su krivo izmjerili bebu, s njima isto nikad ne znas 😆 a dovoljno da par milimetara fulaju

💙5/24💙

marta96
    25. Svibanj 2024. 10:50

ElisaDay.

marta96

Koliki ti je tlak sada?

Pa uz terapiju se vrti oko normale 120/80
    Jedino me jako strah tog mjerenja evo jučer mi je patronažna bila 120/90 odma mi se srce jako uzlupa i ne mogu si pomoći pa se nadam da na pregledima u TA bude ok 🥴

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

ElisaDay.
    25. Svibanj 2024. 11:10

marta96

ElisaDay.

marta96

Koliki ti je tlak sada?

Pa uz terapiju se vrti oko normale 120/80
    Jedino me jako strah tog mjerenja evo jučer mi je patronažna bila 120/90 odma mi se srce jako uzlupa i ne mogu si pomoći pa se nadam da na pregledima u TA bude ok 🥴

Da,jer stalno misliš na to, znam kako je. Pokušaj se smiriti što više i biti će ok, glavno da si na terapiji i da djeluje

korni
    25. Svibanj 2024. 11:39

Purple opa 🙈 znači krenulo se polako nešto dogadjati. Da, koliko sam skužila, nema nekog pravila nakon šta ispadne sluzni, ali svakako se priblizavas velikom danu ❤️ čaj lista maline sam baš i ja planirala početi piti kroz koji dan. Kod mene nema naznaka (i neka još malo nema 😅), jedino osjetim da je beba baš nisko i malo su mi češće kontrakcije 🫣
    Marta super da terapija djeluje, biti će sve okej 🍀 odmaraj 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

zeka123
    25. Svibanj 2024. 12:42

Hello , da se javim malo , mi smo dobro , idući tjedan bi mogli kući , petak najvjerojatnije. Bebica dobiva na kilaži. Meni je mlijeko krenulo kako treba 🙏 !

Nadamnse da ste svi dobro. Malo prođem preko stranica. Vidim da je nekome sluzni čep ispao 🙈 , meni je prošloj skoro 4 tjedna prijed poroda ispao 😂...mislim da nema pravila.

Kako vikend budete provele ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Sreca najveća
    25. Svibanj 2024. 12:47

Moje drage zenice , citam sve i stvarno jos malo i puuuno bebica ce doci u razmaku od 2 nedelje i sve negde sredina i kraj sedmog meseca.
    Moja bebica vam lezi sa strane glava desno od pupka nogice levo a guza u karlici🥰….mnogo je vesela ovih dana. Bas to osetim da uziva….
    Citam sta ste sve kupile i porodjaje…. sve skoro idete prirodno a ja idem carski.
    Pa necu imati ta iscekivanja.
    Uopste se ne spremam za nista osim sto imam 3 u 1 kolica
    😂
    Znaci jos se nismo uselili u novi stan . radovi kasne ali smo zato sve kupili pa u ovom stanu se prolazi uskom putanjom do kreveta i kuhinje ….tek sad smo malo stali.

Pisete o kontrakcijama , ja jos nisam osetila niti jednu jedinu kontrakciju niti nalik tome.
    Valjda cu znati kada dodju te lazne.
    ❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.