Korni hvala ti. 🥰
Haru danas cu se naruciti za OGTT pa se nadam da Ce me sto prije primiti. I moja beba u prosloj trudnoći je uvijek bila veća za oko tjedan i pol, ali mi se 2-3 tjedna veće mjere cine ipak malo puno, pogotovo jer je BPD za 3 tjedna veći. Ali nadam se da to bude sve ok.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mene zgaravica i dalje ubija… bademi, donat mg, gattart ništa ne pomaže
I sinoć nisam spavala kako treba j jutros šećer odmah 5.6 😮💨😮💨😮💨
Dnevni su ok.. koliko to može utjecati na bebu 😔
Mene je isto mučila zgravica, uzas je bilo. Spasile su me rennie tablete, sigurne su u potpunosti i za bebu i za mamu
Nisu imali, pa mi je dala u apoteci dala gattart da je isto kao rennie..Ali nikakva korist
Hvala Korni
Meni šećer opet jutros povisen😪
Pregled u ponedjeljak, do tad ne znam što bi više… izbaciti voće u potpunosti 🤔
A joj, i tebe su snasle muke. Nadam se da će se zgaravica smiriti kao i secer. Voce je puno fruktoze pa ga probaj skroz izbaciti barem na neko vrijeme da vidis na čemu si.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mene zgaravica i dalje ubija… bademi, donat mg, gattart ništa ne pomaže
I sinoć nisam spavala kako treba j jutros šećer odmah 5.6 😮💨😮💨😮💨
Dnevni su ok.. koliko to može utjecati na bebu 😔
Mene je isto mučila zgravica, uzas je bilo. Spasile su me rennie tablete, sigurne su u potpunosti i za bebu i za mamu
Nisu imali, pa mi je dala u apoteci dala gattart da je isto kao rennie..Ali nikakva korist
Hvala Korni
Meni šećer opet jutros povisen😪
Pregled u ponedjeljak, do tad ne znam što bi više… izbaciti voće u potpunosti 🤔
A joj, i tebe su snasle muke. Nadam se da će se zgaravica smiriti kao i secer. Voce je puno fruktoze pa ga probaj skroz izbaciti barem na neko vrijeme da vidis na čemu si.
Zbunjena sam, jer sam ga do sad jela za dorucak/ručak
I 20ak dana je bilo ok, sad opet divlja i to samo jutarnji..
A sve jednako radim🙄
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro 🤗 Mi smo danas imali treći screening i sve je super 🍀
Curica ima 1540 g, zagrlila je pupčanu vrpcu uz lice i spavala 🥰🥰
Počastili smo se shoppingom i ručkom na Alpama ☺️
12/23 UZV ♥️✔️
Ima netko link na ljetnu vrecu za spavanje za novorodjence? Sve sto pronalazim je za 3 mjeseca i vise. Postoje li takve uopce? U cemu da spavaju ako ne preporucuju prekrivace zbog sigurnosti? Zbunjena sam od ovih preporuka za temperature. Mislim u sranu nece biti preko 24C (nadam se da je to ok), ali u cemu da spava?
.
I samo za info, ja sam se cula s odabranom pedijatricom i patronaznom. Nije lose to obaviti prije da ste mirne nakon poroda.
Mi smo za sina imali iz Lidla i ljetnu i zimsku vreću i najmanja veličina je bila 70cm. Možda je onda ako tražiš na webu veličina 70 za bebe od rođenja pa do 6mjeseci otprilike. (Tako je u tim našima pisalo čini mi se).
'21. 💙
'24. 💛
Ima netko link na ljetnu vrecu za spavanje za novorodjence? Sve sto pronalazim je za 3 mjeseca i vise. Postoje li takve uopce? U cemu da spavaju ako ne preporucuju prekrivace zbog sigurnosti? Zbunjena sam od ovih preporuka za temperature. Mislim u sranu nece biti preko 24C (nadam se da je to ok), ali u cemu da spava?
.
I samo za info, ja sam se cula s odabranom pedijatricom i patronaznom. Nije lose to obaviti prije da ste mirne nakon poroda.
Ethereal ti ima vreće za spavanje 0-6 mj, Mali anđeo 0-4 mj, mislim da je bilo prije i u C&A i Babycentru onako mekanih laganijih pamučnih.
https://ethereal.hr/kategorija-proizvoda/vrece-za-spavanje/ljetne-vrece-za-spavanje/klasicne-ljetne-vrece-za-spavanje/
https://mali.andjeo.com.hr/p/tanja-vreca-za-spavanje-cloudy-4seasons/
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Cure, ima li netko iskustva s bolovima/grčevima/nelagodom kada se beba isteže?
Naime, kad mi se beba zna istegnuti ima osjećaj kao grčeva u donjem dijelu trbuha i donjem dijelu leđa. Ne izgleda mi kao BH jer je ostatak trbuha mekan. Samo je tvrd taj dio gdje se beba istegnula.
It's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji