Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1931
    05. Studeni 2023. 09:28

Ja nez, pila sam onaj od 375 magnezij, i ja sam redovno proljev imala.kad sam ga prestala koristit, stolica normalna
     Sad ga svakako ne mgu uzimati jer mi se zeludac dize na njega😬

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

marta96
    05. Studeni 2023. 09:31

Mareeeee

[ul]
    [li]trudnice mlađe od 19 godina:400 mgmagnezija na dan,[/li]
    [li]trudnice starije od 19 i mlađe od 30 godina:350 mgmagnezija na dan,[/li]
    [li]trudnice starije od 30 godina:360 mgmagnezija na dan.[/li]
    [/ul]
    S tim da su mi rekli da ni slucajno ne premasujem doze jer kao i previse mg nije dobro … eto ja se tog drzim od zadnje trudnoce …. a sad ak je tebi to netko reko ovak u ljekarni ocito covjek mozda zna nesto sto ovi moji neznaju … zato sam pitala…
    Ugl bez stresa za pregled bit ce to sve super😊

Ja sam ti radila u proizvodnji dodataka prehrani, previše magnezija ti snizi tlak i možeš dobiti proljev eto, zato pomaže ženama koje imaju zatvor, a ja sam se borila s povišenim tlakom pa ono. Imala sam te kontrakcije dosta mi je bio tvrd trbuh pa su mi taj dali u ljekarni, onaj 375 direkt sam uzela kao da nist nisam koristila. Samo mora se prestati koristiti negdje oko 36tt jer kasnije hoće spriječiti trudove tak da sam za pila tak negdje do tih tjedana, a i sad sam bila kod dr opće prakse zbog raznih stresova pa je preporuka bila samo magnezij 🙈😵

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    05. Studeni 2023. 09:31

Martina1931

Ja nez, pila sam onaj od 375 magnezij, i ja sam redovno proljev imala.kad sam ga prestala koristit, stolica normalna
    Sad ga svakako ne mgu uzimati jer mi se zeludac dize na njega😬

Joj poslije ces molit Bogeka da imas proljev🤣🤣🤣🤣to mi je ponekad pomagalo taj mg jer ti se probava uzasno uspori u trudnoci poslije

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    05. Studeni 2023. 09:33

marta96

Hellobaby

martama bit će to sve ok 🙂 koliko sam zapamtila ti imaš u srijedu pregled? Ti si odmah nakon spontanog ostala trudna 🤔 ?

Da ostala sam trudna odma, nisam dobila menstruaciju između tak da ne znam kaj očekivati 😶😵

marta96

Hellobaby

martama bit će to sve ok 🙂 koliko sam zapamtila ti imaš u srijedu pregled? Ti si odmah nakon spontanog ostala trudna 🤔 ?

Da ostala sam trudna odma, nisam dobila menstruaciju između tak da ne znam kaj očekivati 😶😵

Jesi vadila betu Marta ili nisi uopce ne mogu popratiti puno nas je

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    05. Studeni 2023. 09:43

Mareeeee

marta96

Hellobaby

marta96

Hellobaby

Nisam vadila, mi nemamo kod nas u gradu za vaditi betu😵 
    Inače na početku mj smo imali jedan upsić i mislila sam da ne bude nist, O mi je kasnila 8 dana.. I onda sam napravila test 4 dana prije M i bio je negativan i drugi dan je vec bio pozitivan i onda jos 2 pozitivna pa sam neki dan napravila digitalni i pisalo je +3 na njemu. Inače taj dan kad sam ttrbala dobiti M prema O znači nakon 14 dana sam imala dosta jake bolove i smeđe crveni iscjedak samo taj dan ujutro i to je to 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mareeeee3112
    05. Studeni 2023. 09:52

marta96

Mareeeee

[ul]
    [li]trudnice mlađe od 19 godina:400 mgmagnezija na dan,[/li]
    [li]trudnice starije od 19 i mlađe od 30 godina:350 mgmagnezija na dan,[/li]
    [li]trudnice starije od 30 godina:360 mgmagnezija na dan.[/li]
    [/ul]
    S tim da su mi rekli da ni slucajno ne premasujem doze jer kao i previse mg nije dobro … eto ja se tog drzim od zadnje trudnoce …. a sad ak je tebi to netko reko ovak u ljekarni ocito covjek mozda zna nesto sto ovi moji neznaju … zato sam pitala…
    Ugl bez stresa za pregled bit ce to sve super😊

Ja sam ti radila u proizvodnji dodataka prehrani, previše magnezija ti snizi tlak i možeš dobiti proljev eto, zato pomaže ženama koje imaju zatvor, a ja sam se borila s povišenim tlakom pa ono. Imala sam te kontrakcije dosta mi je bio tvrd trbuh pa su mi taj dali u ljekarni, onaj 375 direkt sam uzela kao da nist nisam koristila. Samo mora se prestati koristiti negdje oko 36tt jer kasnije hoće spriječiti trudove tak da sam za pila tak negdje do tih tjedana, a i sad sam bila kod dr opće prakse zbog raznih stresova pa je preporuka bila samo magnezij 🙈😵

Ok ako su ti ga tad prepisali ali sad hvala bogu nemas tih problema pa ja na svoju ruku nebi uzimala toliko sigurno... ja sam isto polozila nutricionizam ..fiziologiju i dio farmakologije pa o tome nisam dobro znala ..samo ti kazem da je razlika za trudnice i "obicne zemske" ... i ono sto su meni rekli... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    05. Studeni 2023. 09:53

marta96

Mareeeee

marta96

Hellobaby

marta96

Hellobaby

Nisam vadila, mi nemamo kod nas u gradu za vaditi betu😵
    Inače na početku mj smo imali jedan upsić i mislila sam da ne bude nist, O mi je kasnila 8 dana.. I onda sam napravila test 4 dana prije M i bio je negativan i drugi dan je vec bio pozitivan i onda jos 2 pozitivna pa sam neki dan napravila digitalni i pisalo je +3 na njemu. Inače taj dan kad sam ttrbala dobiti M prema O znači nakon 14 dana sam imala dosta jake bolove i smeđe crveni iscjedak samo taj dan ujutro i to je to

Ajme ...pa iz kojeg si grada?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Teich56
    05. Studeni 2023. 10:05

Mareeeee

Ok ako su ti ga tad prepisali ali sad hvala bogu nemas tih problema pa ja na svoju ruku nebi uzimala toliko sigurno… ja sam isto polozila nutricionizam ..fiziologiju i dio farmakologije pa o tome nisam dobro znala ..samo ti kazem da je razlika za trudnice i "obicne zemske" … i ono sto su meni rekli…

U kojem je obliku najbolje uzimati magnezij? Kao prah, kapsule, šumeće?!

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

Mareeeee3112
    05. Studeni 2023. 10:11

Teich56

Mareeeee

Ok ako su ti ga tad prepisali ali sad hvala bogu nemas tih problema pa ja na svoju ruku nebi uzimala toliko sigurno… ja sam isto polozila nutricionizam ..fiziologiju i dio farmakologije pa o tome nisam dobro znala ..samo ti kazem da je razlika za trudnice i "obicne zemske" … i ono sto su meni rekli…

Ja ti uzimam naturalh welth sumece ne direkt u prahu vec bas sumece da sto duze ostanu u tijelu... 
    Pijem ga jer su mi ga odnah preporucili na pocetku trudnoce prve vec kao za djete za rast i razvoj kostiju a i da se smanji rizik za preklapsiju itd...uvijek ti uzimam onaj 2+1 gratis u dm kosta mislim 56 kn na akciji ili 8 e ovako bez akcije al imas ga dugo... vjerujem da ima jos nekakvih dobrih ali ovaj mi je fini 😁😁😁pa evo ja uzimam taj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

marta96
    05. Studeni 2023. 10:54

Mareeeee

Teich56

Mareeeee

Ja ti uzimam naturalh welth sumece ne direkt u prahu vec bas sumece da sto duze ostanu u tijelu…
    Pijem ga jer su mi ga odnah preporucili na pocetku trudnoce prve vec kao za djete za rast i razvoj kostiju a i da se smanji rizik za preklapsiju itd…uvijek ti uzimam onaj 2+1 gratis u dm kosta mislim 56 kn na akciji ili 8 e ovako bez akcije al imas ga dugo… vjerujem da ima jos nekakvih dobrih ali ovaj mi je fini 😁😁😁pa evo ja uzimam taj

Inače najbolje je uzimati kapsule od svega, za magnezij onaj direkt, a ja sam uzela u tabletama, a šumeći su vam vitamini nekaj najgore evo možda se varam za magnezij, ali općenito. 

Inače ja sam u KŽ, trudnoću vodim u BJ, a rodila sam u Zg 🤣

I ja sam čak i nakon poroda isla normalno na wc, nisam imala problema sa zatvorom, jedino me bilo malo strah u bolnici jer sam imala osjećaj da će mi sve ispasti van🙈 ali doma sve uredno normalno 🙏

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.