Super mi je kako vi uspijete cak i jesti raznovrsnu hranu tu i tamo..meni je i sama pomisao na vecimu hrane gadljiva. Tako sam htjela odrzavati zdravu prehranu u ovom periodu, tocno mi je zao bebe sto jede samo gluposti jer ja ne mgu nist jest normalno….
Jutros se ustanem i kao super, nije mi cak nesto dramaticno mucno, dobra sam. I onda za par sati samo onako krenem rigati , bez uvertire kao inace🤷♀️
Joooj, znam kako se osjećaš. Kod mene je ista stvar.
Budemo nekako izdržale💪
Htjela sam gore napisat : ne mogu rec da jedem bas teske gluposti*
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Neki dan sam isla u zubara jer lijecim zub vec neko vrijeme 🤣🤣 pa to je bio show program
On stavi ruku u usta, ja refleks povracanja
Skuzila sam da mi super bude kad krenem disati duboko, i fokusirat se na disanje pa probajte s tim ako se trebate skulirati u trenutku :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Meni nije bed pojesti nezdravo, ako nam to tijelo trazi ne vidim nista lose u tome, a svakako se trudimo ruckat sto vise voca i povrca ☺️
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
I da meni je termin 4.6😁😁😁😁
Ja sam danas super imala nesto manje mucnina bas sam sretna da sam se pocastila s najvecim đankom ovih prostora mc donaldsom🤣🤣🤣🤣a pripremila sam da cu kuhat junetinu na leso i sos 🤣🤣🤣🤣to cu ipak sutra...bila u shopingu pa nisam stigla kuhat😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja ću samo reći da sam jela za doručak tostirani sendvič, za ručak prazne kroasane i ledenu kavu, kasnije malo juhe pa mi je bilo zlo ostatak dana pa malo paštete i jogurt i sad tostirani sendvič 😵 tak da 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Meni je sam receno ovak .. ne treba u nicem pretjerat i naravno ne treba dobit 30 kila , al da ovo nije vrijeme kad ces baaas previse pazit .. ja isto kazem nekad mi se jede ful lagano i nemogu zinit.. muka mi je od svega.. a neki dan bi jela cokoladu i cips u isto vrijeme. U biti vise je ovih dana kad stvarno jedem puno salate i kuhano.
Nisam bas neka od slatkog.. volim voce i mandarine bi mogla hrpu pojest.
Inace meni jos nije definiran tocan datum to cemo 16.11. Rekla je iduci pregled cemo sve odrediti. Ja sam izracunala 21.6. Na njihovoj stranici Pa se zasad drzim toga a ak mi ona drukcije kaze javim :)
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
I ako hoćete mogu ja voditi listu pregleda i termine poroda, samo mi pošaljite svoje termine i kada imate pregled 😃
Moj termin 21.6.2024.
Iduci pregled 9.11. ☺️
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Počela sam praviti listu pregleda..nego kako bi bilo da također uz datum dodam u koliko sati je pregled?
Slažem se sa M-P, sad nije vrijeme za previše paziti, pogotovo kada imate mučnine. Nekada se pojede full zdravi obrok, a nekada je to sve samo ne to.
Ja nisam baš pazila, pa nisam u nijednoj trudnoći dobila više od 10kg, a i ko dobije više sa dojenjem se to brzo izgubi.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Meni je sam receno ovak .. ne treba u nicem pretjerat i naravno ne treba dobit 30 kila , al da ovo nije vrijeme kad ces baaas previse pazit .. ja isto kazem nekad mi se jede ful lagano i nemogu zinit.. muka mi je od svega.. a neki dan bi jela cokoladu i cips u isto vrijeme. U biti vise je ovih dana kad stvarno jedem puno salate i kuhano.
Nisam bas neka od slatkog.. volim voce i mandarine bi mogla hrpu pojest.
Inace meni jos nije definiran tocan datum to cemo 16.11. Rekla je iduci pregled cemo sve odrediti. Ja sam izracunala 21.6. Na njihovoj stranici Pa se zasad drzim toga a ak mi ona drukcije kaze javim :)
Kad velis 30 kg🤣🤣🤣🤣🤣ja sam s prvim dobila 33 a izgubila 28... a dobila iz razloga sto su me trpali u bolnici u 2 tj cak 9 kg a voda se na mene ful primala i pocela sam pita tablete za stitnjacu tak da sam u 4 mj vec bila dobila nekih 5 kg🤣🤣🤣uzas...a fitness trener sam ugl... ovo je posve druga trudnoca od prve nemam tak apetita ko s malim i mucnine su mi koma ...ugl nije mi ostala ni jedna strija i sve se vratilo ma staro no ne preporucam nikome da proba taj teret😂😂😂🤣🤣🤣🤣ovog puta sam rekla max 10 kg i tog se drzim
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji