Ok ako su ti ga tad prepisali ali sad hvala bogu nemas tih problema pa ja na svoju ruku nebi uzimala toliko sigurno… ja sam isto polozila nutricionizam ..fiziologiju i dio farmakologije pa o tome nisam dobro znala ..samo ti kazem da je razlika za trudnice i "obicne zemske" … i ono sto su meni rekli…
U kojem je obliku najbolje uzimati magnezij? Kao prah, kapsule, šumeće?!
Ja ti uzimam naturalh welth sumece ne direkt u prahu vec bas sumece da sto duze ostanu u tijelu…
Pijem ga jer su mi ga odnah preporucili na pocetku trudnoce prve vec kao za djete za rast i razvoj kostiju a i da se smanji rizik za preklapsiju itd…uvijek ti uzimam onaj 2+1 gratis u dm kosta mislim 56 kn na akciji ili 8 e ovako bez akcije al imas ga dugo… vjerujem da ima jos nekakvih dobrih ali ovaj mi je fini 😁😁😁pa evo ja uzimam taj
Inače najbolje je uzimati kapsule od svega, za magnezij onaj direkt, a ja sam uzela u tabletama, a šumeći su vam vitamini nekaj najgore evo možda se varam za magnezij, ali općenito.
Inače ja sam u KŽ, trudnoću vodim u BJ, a rodila sam u Zg 🤣
I ja sam čak i nakon poroda isla normalno na wc, nisam imala problema sa zatvorom, jedino me bilo malo strah u bolnici jer sam imala osjećaj da će mi sve ispasti van🙈 ali doma sve uredno normalno 🙏
a vidis meni su bas ovaj preporucili u trudnoci da pijem tak da 100 doktora sto misljenja ali su mi cak i ginekolog i doktor rekli da je ovaj super a i fini mi je😁direkt ne pijem jer ga popisas odmah on djeluje trenutno ....
Nemres vjerovat da u cijelom gradu nema za vadenje bete ...bas te nece...i moras putovat...jeste kak bar povezani linijom il imas auto
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure moje, dali i vi osjećate nadutost?
Da naduta imam vjetrove vec tjedan dana bas bas pazim kaj jedem
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jučer i danas grozno..ja sam inače veliki gurman, ali evo izbacila sam one "opasne" namirnice u trudnoći. Morat ću baš gledati što jedem 😪 Kuham svaki dan 2 puta za obitelj, pa mi se neda kuhati posebno sebe 😏
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jučer i danas grozno..ja sam inače veliki gurman, ali evo izbacila sam one "opasne" namirnice u trudnoći. Morat ću baš gledati što jedem 😪 Kuham svaki dan 2 puta za obitelj, pa mi se neda kuhati posebno sebe 😏
I ja isto sam naduta...i trbuh mi je malo iskocio... moguće da je meni to od utrogestana. Sumnjam da se vec tak rano trbuh moze vidjet😅
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Ok ako su ti ga tad prepisali ali sad hvala bogu nemas tih problema pa ja na svoju ruku nebi uzimala toliko sigurno… ja sam isto polozila nutricionizam ..fiziologiju i dio farmakologije pa o tome nisam dobro znala ..samo ti kazem da je razlika za trudnice i "obicne zemske" … i ono sto su meni rekli…
U kojem je obliku najbolje uzimati magnezij? Kao prah, kapsule, šumeće?!
Ja ti uzimam naturalh welth sumece ne direkt u prahu vec bas sumece da sto duze ostanu u tijelu…
Pijem ga jer su mi ga odnah preporucili na pocetku trudnoce prve vec kao za djete za rast i razvoj kostiju a i da se smanji rizik za preklapsiju itd…uvijek ti uzimam onaj 2+1 gratis u dm kosta mislim 56 kn na akciji ili 8 e ovako bez akcije al imas ga dugo… vjerujem da ima jos nekakvih dobrih ali ovaj mi je fini 😁😁😁pa evo ja uzimam taj
Inače najbolje je uzimati kapsule od svega, za magnezij onaj direkt, a ja sam uzela u tabletama, a šumeći su vam vitamini nekaj najgore evo možda se varam za magnezij, ali općenito.
Inače ja sam u KŽ, trudnoću vodim u BJ, a rodila sam u Zg 🤣
I ja sam čak i nakon poroda isla normalno na wc, nisam imala problema sa zatvorom, jedino me bilo malo strah u bolnici jer sam imala osjećaj da će mi sve ispasti van🙈 ali doma sve uredno normalno 🙏
a vidis meni su bas ovaj preporucili u trudnoci da pijem tak da 100 doktora sto misljenja ali su mi cak i ginekolog i doktor rekli da je ovaj super a i fini mi je😁direkt ne pijem jer ga popisas odmah on djeluje trenutno ….
Nemres vjerovat da u cijelom gradu nema za vadenje bete …bas te nece…i moras putovat…jeste kak bar povezani linijom il imas auto
Ma dr su više stručni za lijekove, rijetko koji preporuči dobar dodatak prehrani 🙈
Ja nedavno bila kod dr jer mi jako škljoca koljeno već 3mj nekad i boli, kaže pij kalcij, d vitamin i magnezij i to je to, snađi se druže nema preporuke 😵
sve idem sa svojim autom, mislim može se i u kž vaditi beta, ali moras imati uputnicu onu papirnatu jer to šalju u kc, a meni je gin u BJ pa bi morala tamo po uputnicu prvo, koma ugl😵
Inače meni je tako zlo od svega uzas.. Doslovno me trnci prolaze kak mi je zlo 😶
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav curke evo mene opet,ako se sjećate
Prošli mj bila biokemijska evo jučer saznala da sam opet trudna. Pitanjce ako ko može pomoći, prošli mj Kod biokemijske imala sam bolove u lijevom jakniku evo sada opet ista bol u lijevom jajniku ponekad u desnom i u predjelu trbuha pa se bojim da nebi opet bila biokemijska,da li je tko imao slične bolove a da je sve prošlo uredu?
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Hellobaby i ja sam bas bas naduta 24/7 i podriguje mi se stalno 🫣 mislim da nas to prati sve do kraja trudnoce i da se "pogorsava" s vremenom 😬
Dijana dobrodosla nazad 🤗 cestitam na plusicu. Mene je prije par dana ziguckao jajnik i maternica, sve ok. Sve dok nemas svjeze krvarenje mislim da treba biti dobro i nije razlog za brigu
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Hellobaby i ja sam bas bas naduta 24/7 i podriguje mi se stalno 🫣 mislim da nas to prati sve do kraja trudnoce i da se "pogorsava" s vremenom 😬
Dijana dobrodosla nazad 🤗 cestitam na plusicu. Mene je prije par dana ziguckao jajnik i maternica, sve ok. Sve dok nemas svjeze krvarenje mislim da treba biti dobro i nije razlog za brigu
Hvala ti nadam se da ovaj put bude sve oke 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Pozdrav curke evo mene opet,ako se sjećate
Prošli mj bila biokemijska evo jučer saznala da sam opet trudna. Pitanjce ako ko može pomoći, prošli mj Kod biokemijske imala sam bolove u lijevom jakniku evo sada opet ista bol u lijevom jajniku ponekad u desnom i u predjelu trbuha pa se bojim da nebi opet bila biokemijska,da li je tko imao slične bolove a da je sve prošlo uredu?
Sretno!!
Ja pijem mg Direkt uglavnom, nekad popijem i 2 dnevno. Mislim da ne možemo točno pratiti jesmo li unijeli 250, 275, 300 ili 350mg ako Mg unosimo i hranom. Zapravo sve dodatke koje uzimamo, unosimo u pravom obliku i hranom. Višak jednostavno tijelo izbaci ili se u većini slučajeva Mg ni ne apsorbira u tijelo, zato je Direkt najbolji od svih ovih ostalih
Sortiraj odgovore
Najstariji