marta ma ako je tako odi na hitnu i pravi se da nisi zvala ginekologa zbog svog mira. Srijeda je blizu, a daleko.. jer ovako stalno sve osluškuješ i nemirna si u sebi 😔
Marta, i ja bih ovako. Nemaš što izgubiti, imaš povijest i reci im to, a bolje pucati na hladno. Ako ništa drugo, barem će ti biti lakše ako kažu da je sve ok pa se možeš opustiti.
Netko je napisao o povracanju i kapilarama na licu. Tako sam ja izgledala nakon prvog poroda. Doslovno kao maskirana za helloween 🤣
marta ma ako je tako odi na hitnu i pravi se da nisi zvala ginekologa zbog svog mira. Srijeda je blizu, a daleko.. jer ovako stalno sve osluškuješ i nemirna si u sebi 😔
Marta, i ja bih ovako. Nemaš što izgubiti, imaš povijest i reci im to, a bolje pucati na hladno. Ako ništa drugo, barem će ti biti lakše ako kažu da je sve ok pa se možeš opustiti.
Netkoje napisao o povracanju i kapilarama na licu. Tako sam ja izgledala nakon prvog poroda. Doslovno kao maskirana za helloween 🤣
Marta nadam se da ce sve biti okej i da nece vise 🙏❤️
Ja sam napisala za kapilare. Boze sacuvaj 😂
Sad kad mi je muka doslovno pazim da ne jedem nesto sto bi potaknulo jer sam u srijedu pojela sarmu i bilo mi je uzasno muka. Jos kad sam si zamislila taj kiseli kupus 🤦♀️
Inace kupila sam 13 kg mandarina 😂 odlicne su mi .. dobro 5 za mamu od decka .. da ne bude da je sve za mene 😁
Maree jel ti sta bolje?
Kak ste vi ostali?
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Netkoje napisao o povracanju i kapilarama na licu. Tako sam ja izgledala nakon prvog poroda. Doslovno kao maskirana za helloween 🤣
Ma iskreno kad sam isla sad zadnji put dr je rekao da je jos rano da se ne vidi jos plod,ali da sve izgleda dobro i da on vjeruje da će sve bit od pa je dan iza krenulo krvarenje jako i spontani tak da mislim da ću samo izgubiti vrijeme + napisala sam situacija za danas, da mi imamo hitnu blizu vjerojatno bi otišla, a ovak evo ne znam ni sama. Kak mora biti bude.. Ne znam, lakše mi je kad vidim svoju curicu, ali sam opet tuzna jer ne znam hoće li ikad više biti beba npr kod nas..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta naravno da ce biti jos beba kod vas! Danas ne ides na posao? Ja bih ti savjetovala da odmaras danas i ne mislis previse o tome, nista nije u tvojim rukama. ❤️
Meni jutros neki cudnovati menga bolovi, pa proljev, uzivancija prava 😏
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Trenutno lezim ne mogu se dic i ne znam je li mucnina, ili me boli maternica, il crijeva al izgleda mi kao sve troje, dok moj decko sav sretan leprsa na posao i razmisljam se Bozeeeeee 🥲🥲🥲
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Marta naravno da ce biti jos beba kod vas! Danas ne ides na posao? Ja bih ti savjetovala da odmaras danas i ne mislis previse o tome, nista nije u tvojim rukama. ❤️
Meni jutros neki cudnovati menga bolovi, pa proljev, uzivancija prava 😏
Danas nejdem, kuham ručak i to je to. Ne mogu reći općenito da radim nešto previše fizički, pogotovo zadnje dane kad sam slomljena od umora 😵
Pišem kasnije situaciju svakako
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ma cure ja nazalost danas radim... nekako se krpam s djetetom pa si odmaram kad i on...
Zeljezo pijem kad on ima jedno budenje po noci jer se mora pit na ful prazan zeludac i nesmijem jest poslije nekih 3 h tako da mi je to najbolje vrijeme
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Marta nadam se da ce sve biti okej i da nece vise 🙏❤️
Ja sam napisala za kapilare. Boze sacuvaj 😂
Sad kad mi je muka doslovno pazim da ne jedem nesto sto bi potaknulo jer sam u srijedu pojela sarmu i bilo mi je uzasno muka. Jos kad sam si zamislila taj kiseli kupus 🤦♀️
Inace kupila sam 13 kg mandarina 😂 odlicne su mi .. dobro 5 za mamu od decka .. da ne bude da je sve za mene 😁
Maree jel ti sta bolje?
Kak ste vi ostali?
Ma umirem na poslu evo silim se nestonpojest cijelo jutro mi je gore zeludac a radim s ribom znaci uzas.... danas mi je bas lose
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Tocka_tockica kako mučnine?
M-P ajme mandarini..mi ih baš puno jedemo. Još smo dobili domaćih i prefini su. Slažem se sa tobom da su odlični oni koji stoje uz cestu 😄
ElisaDay dobrodošla! Mišljenja sam ko i cure,za svoj mir otišla bi na pregled ili nazvala ginekologa. Ovako kad razmišljam možda ti je iscjedak i od samog pregleda, ali sve su to samo nagađanja..
Martina što se tiče povraćanja ja sam od nikakve pomoći. Nadam se da će ti biti bolje..
Hellobaby danas su mi se mučnine vratile... Jedva sam ustala iz kreveta... A imam uz svoje klince još nećake na čuvanju .. ako preživim današnji dan bude dobro ..
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Marta znam da si sva u bedu sada, ali puno žena ima to smeđarenje u ranoj trudnoći, tako da samo pozitiva. Em imaš svoju curicu, pa ti ona zaokupi dan. Što se tiče mišljenja oko bebe, i ja sam bila sva nikakva kad sam imala 2 uzastopna spontana, ali Bogu hvala bila je 3. sreća i dobili smo predivnu curicu 🥰🥰🥰 nadam se da je i sa ovom trudnoćom sve u redu, ali strah je neizbježan, pogotovo kada imaš loša iskustva iza sebe.
M-P ti si se bome opremila sa mandarinama 👌
Ja osjećam samo umor, ali ostalo je ok. Pokušavam kuću dovesti u red, ali stalno su neke igračke na putu 🤣
manu nadam se da će se bol smanjiti! Moj muž uvijek sav sretan izađe iz kuće jer kako ja izdržim sa tom bukom 😅😅
Mare ajme nije ti lako sa svim tim mirisima u ovom stanju🤢
Tocka_tockica onda sretno ti bilo 😜 javi nam kako si preživjela 😅
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Sortiraj odgovore
Najstariji