I ako hoćete mogu ja voditi listu pregleda i termine poroda, samo mi pošaljite svoje termine i kada imate pregled 😃
21.11 imam drugi pregled (na sinov rodendan😁i to prvi)
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
I ako hoćete mogu ja voditi listu pregleda i termine poroda, samo mi pošaljite svoje termine i kada imate pregled 😃
Moj pregled iduci je 9.11. Zbog povijesti spontanih, da jos samo malo upratimo situaciju pa ak sve bude ok vjv ce me onda za 3tjedna narucit.
A termin poroda stoji 26.6.2024.🥰
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Moj prvi pregled je 16.11., prema aplikaciji termin poroda 9.7.
06/23 inducirani pobačaj u 18 tt zbog anomalija ploda
Pregled 1.12., termin 9. 6.
Znači moguće je ovulirati u trudnoci? Sigurno me zato žiga lijevi jajnik danima (Ili nešto, što god).
Kako s mucninama vi? Ja umirem i dalje, ne znam kako bih išla raditi da nisam otvorila bo.
Pregled 1.12., termin 9. 6.
Znači moguće je ovulirati u trudnoci? Sigurno me zato žiga lijevi jajnik danima (Ili nešto, što god).
Kako s mucninama vi? Ja umirem i dalje, ne znam kako bih išla raditi da nisam otvorila bo.
Ovulirati u trudnoci je jako jako rijetko moguce,al nije nemoguce..
Mene isto bolucka lijevi jajnik, prije msm da je od zutog tijela nego od potencijalne ovulacije 😅
Kak imam samo jedan jajnik pa onda znam da sam ovulirala na njemu haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hej cure evo i mene. Ja sam cijeli dan u nekim radovima .. krecimo u kuci (tj ja sjedim i gledam 🙈) …danas mi je dobro samo mene muce svaki dan te mucnine. Npr popila sam nescafe od cokolade i sad mi je tako mucno, uzas ..
ja isto pijem sumeci mg .. puno njih znam da je pilo a i nije mi receno da ne valja tak da eto. Meni je najbitnije da mi pomogne stvarno kod tih grceva jer me bas zna uhvatit i ne zelim ni znat kak bi bilo da to ne pijem.
Direkt mi je iskreno uzas.. ovo mi je draze za popit. Uglavnom mislim da ne moze odmoc. Svakome gin preporuci nesto i eto.. npr meni je privatna rekla novalac super sve ima, preko hzzoa mi je rekla folacinu tableticama i eto ..sad ti znaj.. ja sam nastavila novalac jer znam da je sigurno dobro al ono. Ne bi bas nesto sad isla na svoju ruku.
Sutra moram zvat da mi da uputnice za vadit krv pa se nadam nekom ljepsem razgovoru posto me zadnji put nanervirala. 😂
Moj iduci pregled je 16.11. I tad trebamo vidjet jel sve okej.. i ako je i dalje sve dobro, dogovorit se za prenatalno testiranje. Ja se osjecam malo bolje, zapravo vikendom mi je bolje .. preko tj se zbog posla bas umorim pa mi se brzo spava. Jos ovaj mrak u pola 5 🥹 ..jedino me malo leda bole kad dugo stojim.. ko bakica sam neka ..
cure koje su se pridruzile dobrodosle .. ❤️
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Moj prvi pregled je 14.11.
Mene isto zna jajnik desni ponekad zaboljeti. Nadam se da je to normalno. I u ovoj trudnoći imam baš mučnine po cijeli dan, dok u prvoj trudnoći nisam ništa od toga imala, nisam imala osjećaj da sam trudna. 😅
Super mi je kako vi uspijete cak i jesti raznovrsnu hranu tu i tamo..meni je i sama pomisao na vecimu hrane gadljiva. Tako sam htjela odrzavati zdravu prehranu u ovom periodu, tocno mi je zao bebe sto jede samo gluposti jer ja ne mgu nist jest normalno....
Jutros se ustanem i kao super, nije mi cak nesto dramaticno mucno, dobra sam. I onda za par sati samo onako krenem rigati , bez uvertire kao inace🤷♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam isto martina rekla da cu jesti zdravo al jednostavno, ne mogu rec da ne jedem bas teske gluposti.. al evo zadnjih tj dana mi se doslovno sve svodi na salatu u bijelo pilece meso ili juhu .. jer me muci strah da cu npr povracat na putu do posla. Autom me strah ici jer me tak uhvati grc, npr ujutro dok se vozim tramvajem, al okej mi je jer se samo ukipim dok ne prode. Al sta ak me u autu uhvati, bas me muci to. I onda tako strah me bilo sta jest.. a opet zelim se natjerat svega po malo jest .. neki dan sam doalovno jela krumpirice iz megica.. tak su mi se jeli, a htjela bi sto vise izbjegavat te gluposti. Nekad me bas trazi nesto tesko , onda mi bude lose. I eto tak u krug
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sortiraj odgovore
Najstariji