Jao maree ne zavidim ti nimalo. Neki dan sam prosla kraj neke ribarnice i ja ne znam kako sam zadrzala sve u sebi .. riba mi najvise dize zeludac al inace ju stvarno obozavam i jedem jako cesto.. sad mi taj miris nikako ne pase. A o przenim lignjama da ne pricam. To kad osjetim , uzas jedan.
Ja isto malo spremam. Inace mi sredujemo kucu pa imamo hrpu posla. Ali ja polako spremuckam koliko mogu . Ne forsiram se bas fizicki iako mi je super. Nocas me tak uhvatio neki grc .. tocno nekako imam osjecaj na tim prijelazima iz tjedna i tjedan. Mozda umisljam al bas uvijek tak nekako krene. I cice su mi tak osjetljive 🙈..
dto se tice wc-a ja ne znam evo. Od kad sam trudna nemam nikakih problema s nicime. Mislim mare ti si duze trudna mozda nas to ceka. Zasad mi je po tom pitanju dobro..
kupila sam ja mandarine neke su jos zelenkaste pa neka sazriju.. ima vremena 😁
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Jao maree ne zavidim ti nimalo. Neki dan sam prosla kraj neke ribarnice i ja ne znam kako sam zadrzala sve u sebi .. riba mi najvise dize zeludac al inace ju stvarno obozavam i jedem jako cesto.. sad mi taj miris nikako ne pase. A o przenim lignjama da ne pricam. To kad osjetim , uzas jedan.
Ja isto malo spremam. Inace mi sredujemo kucu pa imamo hrpu posla. Ali ja polako spremuckam koliko mogu . Ne forsiram se bas fizicki iako mi je super. Nocas me tak uhvatio neki grc .. tocno nekako imam osjecaj na tim prijelazima iz tjedna i tjedan. Mozda umisljam al bas uvijek tak nekako krene. I cice su mi tak osjetljive 🙈..
dto se tice wc-a ja ne znam evo. Od kad sam trudna nemam nikakih problema s nicime. Mislim mare ti si duze trudna mozda nas to ceka. Zasad mi je po tom pitanju dobro..
kupila sam ja mandarine neke su jos zelenkaste pa neka sazriju.. ima vremena 😁
Radim sa sirovom sushi ribom nema miris ali neki mi zacini sad ne odgovaraju
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala cure na savjetima, to sam i učinila, nazvala sam doktoricu. Rekla mi je da pratim hoće li se nastaviti ali da vjerojatno nije ništa opasno tj da je sigurno od pregleda, pošto sam joj rekla da je stvarno jako oskudan.
I evo, danas nema ništa.
28.12. ❤️ It's a girl 💞🌸
Hvala cure na savjetima, to sam i učinila, nazvala sam doktoricu. Rekla mi je da pratim hoće li se nastaviti ali da vjerojatno nije ništa opasno tj da je sigurno od pregleda, pošto sam joj rekla da je stvarno jako oskudan.
I evo, danas nema ništa.
Super👍
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
M-P, i mene su neka boluckanja dns ulovila. Neki kao pritisak dolje...joooopj al bas ne volim nista osjecat dolje. Meni odmah neku paniku budi 😅
mucnine su mi i dalje tu, primjetila.sam da su intenzivnije popodne. Ali nisam danas povracala sto mi je super jer me jucer bas iscrpilo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro!
Kiša pada, ali bi trebala popodne stati, pa ćemo sa djecom van. Vole skakati po mokrim lokvicama (čitajte: misle da su ko peppa, pa će zaprljati samo čizmice 😅), a starije cure se čude koje su to gluposti 🤣
Dali ima još vas koje loše spavaju? Navečer sam krepana i jedva čekam krevet, a onda se probudim u 4 i nemogu više zaspati 🤨
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro!
Kiša pada, ali bi trebala popodne stati, pa ćemo sa djecom van. Vole skakati po mokrim lokvicama (čitajte: misle da su ko peppa, pa će zaprljati samo čizmice 😅), a starije cure se čude koje su to gluposti 🤣
Dali ima još vas koje loše spavaju? Navečer sam krepana i jedva čekam krevet, a onda se probudim u 4 i nemogu više zaspati 🤨
I ja muku mučim s tim spavanjem, jučer me jos i glava boljela pa sam popila 2 magnezija, lekadol i pola normabela prije spavanja i ok sam spavala, mi i dalje imamo buđenja po noći, ali nisam bila budna po sat i više kao inače 😵
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro!
I ja muku mučim s tim spavanjem, jučer me jos i glava boljela pa sam popila 2 magnezija, lekadol i pola normabela prije spavanja i ok sam spavala, mi i dalje imamo buđenja po noći, ali nisam bila budna po sat i više kao inače 😵
Marta kakvo je stanje sa iscjetkom?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dobro jutro!
Žao mi je zbog glave. Evo ja inače muku mučim ča čestim migrenama ali u trudnoći stanu.
Nadam se da će i ta noćna buđenja proći 🤞
Nego što je sa iscjetkom? Dali je bolje danas?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ja isto imam problema sa spavanjem, krenem se buditi u neka gluha doba..samo ja to prepisivam nervozi i brizi hoce li sve biti ok?😅 cesto sanjam preglede ,uzv i to
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji